- 18 Temmuz 2022
- 6.418
- 10.814
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.861
GünaydınGünaydın kadınlar kulübünün ennnn güzel anneleriiiii
Günaydın kadınlar kulübünün ennnn güzel anneleriiiii
Günaydın
Bugün benim de kendi doktorumla randevum var çok heyecanlıyım
GünaydınnGünaydın kadınlar kulübünün ennnn güzel anneleriiiii
GünaydııınAzimliiii kız nerelerdesin hiç gelmiyorsun buralara yada ben mi kaçırıyorum
Nefesi kuvvetliler hemen bir okuyup üflesinbencede ağustos ve eylül ekibi nazar etti ben biliyom ya15k olmuşuz maşallah maşallah
Aşkım beni demir ilacı ne aç karna ne tok karna asla etkilemedi yaGünaydııınya o kadar çok yazışıyorsunuz ki yetişemiyorum hep geriden okuyorum hala güncel değilim çok şükür iyiyim geçen kontrolüm vardı 22. haftada detaylı ultrasona çağırdı doktor, bugün B&G Store sitesine baktım baya indirimli ürünü vardı bakın derim kızlar artık her ay ufak ufak alayım diyorum, demir ilacı - magnezyum ve mustelanın yağına başladım demir ilacı ne beter bişey ya günde 2 atıyorum mahvetti beni, sizlerde durumlar nasıl bu arada kilom 62 den 73 oldu doktor diyetisyene başla dedi başlamadım hala onu düşünüyorum ne etsem diye
Valla ben okuyup çıkıyor um sık sık bişey kaçırmamaya çalışıyorumGünaydııınya o kadar çok yazışıyorsunuz ki yetişemiyorum hep geriden okuyorum hala güncel değilim çok şükür iyiyim geçen kontrolüm vardı 22. haftada detaylı ultrasona çağırdı doktor, bugün B&G Store sitesine baktım baya indirimli ürünü vardı bakın derim kızlar artık her ay ufak ufak alayım diyorum, demir ilacı - magnezyum ve mustelanın yağına başladım demir ilacı ne beter bişey ya günde 2 atıyorum mahvetti beni, sizlerde durumlar nasıl bu arada kilom 62 den 73 oldu doktor diyetisyene başla dedi başlamadım hala onu düşünüyorum ne etsem diye
Ay maşallah kaşı kaşı hemenAşkım beni demir ilacı ne aç karna ne tok karna asla etkilemedi yabenim midem çöplük demek
Günaydııınya o kadar çok yazışıyorsunuz ki yetişemiyorum hep geriden okuyorum hala güncel değilim çok şükür iyiyim geçen kontrolüm vardı 22. haftada detaylı ultrasona çağırdı doktor, bugün B&G Store sitesine baktım baya indirimli ürünü vardı bakın derim kızlar artık her ay ufak ufak alayım diyorum, demir ilacı - magnezyum ve mustelanın yağına başladım demir ilacı ne beter bişey ya günde 2 atıyorum mahvetti beni, sizlerde durumlar nasıl bu arada kilom 62 den 73 oldu doktor diyetisyene başla dedi başlamadım hala onu düşünüyorum ne etsem diye
Doğru diyosun valla bundan sonra öyle yapayımKız ben de yetişemiyordum bazen, olduğu yerden dalıyordum konuya sen de öyle yapİyi olmanıza çok sevindim
Kızlar bende çok kilo aldım65 le hamile kaldım şuan 72yim boyumda 1.60 birde yine ilk zamanlardaki gibi çok uyuyorum sizlerde de var mı bu durum ? Galiba ben genelden 1-2 hafta öndeyim
Aşko bu durum bende hamilelik olmasada vardıKızlar bende çok kilo aldım65 le hamile kaldım şuan 72yim boyumda 1.60 birde yine ilk zamanlardaki gibi çok uyuyorum sizlerde de var mı bu durum ? Galiba ben genelden 1-2 hafta öndeyim
Canım biraz önce yazdım ben de 62 den 73 oldum nasıl oldu ne yedim bu kadar inan bilmiyorumKızlar bende çok kilo aldım65 le hamile kaldım şuan 72yim boyumda 1.60 birde yine ilk zamanlardaki gibi çok uyuyorum sizlerde de var mı bu durum ? Galiba ben genelden 1-2 hafta öndeyim
Bu 5 te uyanmada yalnız değilmişim ben de öyle kaçta uyursam uyuyayım 5 oldu mu gözüm açılıyor, su içiyorum biraz dolanıyorum evde, geri yatıp uyuyorumBenim de tam tersi size yazacaktım kaç sabahtır 5 te uyanıyorum, kargalarla birliktebir daha da uyuyamıyorum, akşam da erkenden uykum geliyor bu sefer, kilo ben hiç alamadım daha bu aydan sonra alırım herhalde, verirsin canım sağlığa dikkat et çok kafaya takmamak lazım nice anneler var alıyor ama sonra veriyor da işte şekere, tansiyona dikkat etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?