Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Bu 5 te uyanmada yalnız değilmişim ben de öyle kaçta uyursam uyuyayım 5 oldu mu gözüm açılıyor, su içiyorum biraz dolanıyorum evde geri yatıyorum uyuyorum

Anneliğe hazırlanıyoruz sanırım canım, ben dahada uyuyamıyorum bu sefer kalkıyorum, geçen gece 1 e geliyordu yattım sabah 5 te yine uyandım

Anneliğe hazırlanıyoruz sanırım canım, ben dahada uyuyamıyorum bu sefer kalkıyorum, geçen gece 1 e geliyordu yattım sabah 5 te yine uyandım
bünyen az uykuya nasıl dayanıyor zor geçiyordur gün, ben iş yerinde de 15 dk felan arada uyukluyorum yoksa duramıyorum

bünyen az uykuya nasıl dayanıyor zor geçiyordur gün, ben iş yerinde de 15 dk felan arada uyukluyorum yoksa duramıyorum

İşte dayanıyor canım ya o istisna ama normalde 11 gibi çoktan uyumuş oluyorum yeni oldum böyle, böyle değildim şimdi sürekli uyanıyorum, enerjim sabah çok iyi ama akşama ben ben değilim eve gelince dökülüp kalıyorum

Günaydın kızlar gece rüyamda çok kötü şeyler gördüm yüz kere uyanmisimdir hala sersem gibiyim etkisindeyim ağlamaktan yüzüm gözüm şişmiş bugün muayeneye gidecek annelerimiz inşaallah güzel haberlerle dönerler babylovee umarım güzel haberlerle gelirsin sen de kuzum Allahım mutluluk gözyaşları dökmeyi nasip etsin

Başla alışverişe tabi artik büyüdü minnoşlar ya. Benim tek ihtiyacım 1 numara bebek bezi ama benim de alışveriş yapasım var

Ben de her gece zihnim çok açık uyuduğum işin çok rüya görüyorum, insan çok etkileniyor gerçekten inşallah arkadaşımızdan da güzel haberler alacağız babylovee saat kaçtaydı randevun

Canlar rüyaların tersi çıkar, hiç aklınızda tutup yer etmesine izin vermeyin

Canım hamilelikte hep görülüyor böyle rüyalar canını sıkma. Artık çok düşünüyoruz diye midir hormonlardan mıdır bilmiyorum. Etkisinde kalmamaya çalış

Allahtan bi rahatsızlığım yokta. Ama saat 10-11 oluyor sırf hamileyim diye zorla kalkıp kahvaltımı yiyorum. Ne açlık ne bişey bıraksalar kış uykusuna yatacağım

Allahtan bi rahatsızlığım yokta. Ama saat 10-11 oluyor sırf hamileyim diye zorla kalkıp kahvaltımı yiyorum. Ne açlık ne bişey bıraksalar kış uykusuna yatacağım

Ama ben hamilelikten önce de böyleydim sabah kuşuyum Pazar günü bile erkenden uyanırdım da 5’ te değil uyanıyorum bu sefer acıkıyorum saat 8 de Pazar kahvaltısı yapıyoruz eşimle

Kızlar seyahate gitmeden önce kontrol olmayacam gelince giderim diyorum doktora, dr’lada yazıştım bir sıkıntı yok gidebilirsiniz dedi. Bebeğim iyidir umarım, harekette hissetmediğim için içimde tedirginlikte var biraz. Allah korusun mesela bu aylarda bir şey olursa anlayabilirmiyiz yâda vucut tepki verirmi bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…