- 1 Aralık 2022
- 2.447
- 3.782
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.881
Bu 5 te uyanmada yalnız değilmişim ben de öyle kaçta uyursam uyuyayım 5 oldu mu gözüm açılıyor, su içiyorum biraz dolanıyorum evde geri yatıyorum uyuyorum
Günaydınlaarnazara geldik kızceler hemen bi okuyuym hepimize
bünyen az uykuya nasıl dayanıyor zor geçiyordur gün, ben iş yerinde de 15 dk felan arada uyukluyorum yoksa duramıyorumAnneliğe hazırlanıyoruz sanırım canım, ben dahada uyuyamıyorum bu sefer kalkıyorum, geçen gece 1 e geliyordu yattım sabah 5 te yine uyandım
Yaa kaçta gidiyorsun çok büyümüştür civcivler şimdiGünaydın
Bugün benim de kendi doktorumla randevum var çok heyecanlıyım
bünyen az uykuya nasıl dayanıyor zor geçiyordur gün, ben iş yerinde de 15 dk felan arada uyukluyorum yoksa duramıyorum
AaaaamiiinnnnGünaydınnmutlu haberler alacağımız güzel bir gün olsun da a be göbek yatalım ya
Başla alışverişe tabi artik büyüdü minnoşlar ya. Benim tek ihtiyacım 1 numara bebek bezi ama benim de alışveriş yapasım varGünaydııınya o kadar çok yazışıyorsunuz ki yetişemiyorum hep geriden okuyorum hala güncel değilim çok şükür iyiyim geçen kontrolüm vardı 22. haftada detaylı ultrasona çağırdı doktor, bugün B&G Store sitesine baktım baya indirimli ürünü vardı bakın derim kızlar artık her ay ufak ufak alayım diyorum, demir ilacı - magnezyum ve mustelanın yağına başladım demir ilacı ne beter bişey ya günde 2 atıyorum mahvetti beni, sizlerde durumlar nasıl bu arada kilom 62 den 73 oldu doktor diyetisyene başla dedi başlamadım hala onu düşünüyorum ne etsem diye
Günaydın kızlar gece rüyamda çok kötü şeyler gördüm yüz kere uyanmisimdir hala sersem gibiyim etkisindeyim ağlamaktan yüzüm gözüm şişmişbugün muayeneye gidecek annelerimiz inşaallah güzel haberlerle dönerler babylovee umarım güzel haberlerle gelirsin sen de kuzum Allahım mutluluk gözyaşları dökmeyi nasip etsin
Günaydın kızlar gece rüyamda çok kötü şeyler gördüm yüz kere uyanmisimdir hala sersem gibiyim etkisindeyim ağlamaktan yüzüm gözüm şişmişbugün muayeneye gidecek annelerimiz inşaallah güzel haberlerle dönerler babylovee umarım güzel haberlerle gelirsin sen de kuzum Allahım mutluluk gözyaşları dökmeyi nasip etsin
Canlar rüyaların tersi çıkar, hiç aklınızda tutup yer etmesine izin vermeyinBen de her gece zihnim çok açık uyuduğum işin çok rüya görüyorum, insan çok etkileniyor gerçekteninşallah arkadaşımızdan da güzel haberler alacağız babylovee saat kaçtaydı randevun
Canım hamilelikte hep görülüyor böyle rüyalar canını sıkma. Artık çok düşünüyoruz diye midir hormonlardan mıdır bilmiyorum. Etkisinde kalmamaya çalışGünaydın kızlar gece rüyamda çok kötü şeyler gördüm yüz kere uyanmisimdir hala sersem gibiyim etkisindeyim ağlamaktan yüzüm gözüm şişmişbugün muayeneye gidecek annelerimiz inşaallah güzel haberlerle dönerler babylovee umarım güzel haberlerle gelirsin sen de kuzum Allahım mutluluk gözyaşları dökmeyi nasip etsin
Canlar rüyaların tersi çıkar, hiç aklınızda tutup yer etmesine izin vermeyin
Allahtan bi rahatsızlığım yokta. Ama saat 10-11 oluyor sırf hamileyim diye zorla kalkıp kahvaltımı yiyorum. Ne açlık ne bişey bıraksalar kış uykusuna yatacağımBenim de tam tersi size yazacaktım kaç sabahtır 5 te uyanıyorum, kargalarla birliktebir daha da uyuyamıyorum, akşam da erkenden uykum geliyor bu sefer, kilo ben hiç alamadım daha bu aydan sonra alırım herhalde, verirsin canım sağlığa dikkat et çok kafaya takmamak lazım nice anneler var alıyor ama sonra veriyor da işte şekere, tansiyona dikkat etmek lazım
YaaaaaAşko bu durum bende hamilelik olmasada vardıo yüzden hala uyuyorum bir şey değişmedi
Allahtan bi rahatsızlığım yokta. Ama saat 10-11 oluyor sırf hamileyim diye zorla kalkıp kahvaltımı yiyorum. Ne açlık ne bişey bıraksalar kış uykusuna yatacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?