Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ben geçen hafta gittim dr ama bişey demedi kiloyla ilgili. Gerçi ben devlete gidiyorum ama ondan olabilir bakalım önümüzdeki randevuya kaç kg olacağım

Ben de bunu merak ediyorum geçen kafama takıldı Allah korusun bir şey olsa nasıl anlarım ki dedim

Ama ben hamilelikten önce de böyleydim sabah kuşuyum Pazar günü bile erkenden uyanırdım da 5’ te değil uyanıyorum bu sefer acıkıyorum saat 8 de Pazar kahvaltısı yapıyoruz eşimle
İyi kız adam kalkıyor. Ben çalışırken biri beni pazar sabah 8de kaldırsa topuklarından vururdum onu

İyi kız adam kalkıyor. Ben çalışırken biri beni pazar sabah 8de kaldırsa topuklarından vururdum onu

Kalkıyor valla, hele şimdi hemen kalkıyor da önceden de kalkardı o da tam tersi gece durmayı sever çiftler öyle olur zaten ama sabahta kalkar Allah’ tan, çok acıkıyorum ne yapayım

Ben de bunu merak ediyorum geçen kafama takıldı Allah korusun bir şey olsa nasıl anlarım ki dedim
Dimi aşkım bu ara deli sorular aklımda, eşimde bu konularda çok inat, adamı 2.trimestera kadar bezdirdim hastanelerde, şimdi dr ne zaman çağırsa o zaman gidecez diyor, evham yapıyorsun kızımız gayet iyi diyor, ya şöyle endişeli erkek olmadı ya

Başla alışverişe tabi artik büyüdü minnoşlar ya. Benim tek ihtiyacım 1 numara bebek bezi ama benim de alışveriş yapasım var
6 ay olmadan büyümeden almayayım bir şey diyordum bugün coştum yaa yap sen de biraz biraz kızın büyüyünce hep ablamın eskilerini mi verdiniz bana demesin sonra

Benim eşime tabanca dayasan o saatte kahvaltı yapmaz aşko

Ahahaha arada yapılır ama ya gün sana kalıyor çok güzel oluyor bir çok şey sığdırıyoruz güne bu şekilde, hafta içi birlikte kahvaltı yapamıyoruz maalesef ki, uzun uzun yapıyoruz yani hazırlaması falan bazen 9‘ u geçiyor işte ama hep böyle değil bazen ben beklerim uyanmasını ama en geç 10’ da otururum masaya

Kızlar böyle şeyler düşünmeyin ya Allah korusun bunu hissedip doktora gitsen bile zaten anne karnında müdahale edilemiyor ki. Bizim bebeişler zor olan ilk 3 aylık kısmı atlattılar çok şükür 3 aydan sonra düşme yada herhangi bi sıkıntı olma ihtimali çok çok çok düşük bir oran. Önemli olan tutunmalarıydı. Tutundular ve kazandılar böyle düşünün

Ben de geçen ishal olduğum gün tutturdum acile mi gitsek, telaş yok telaş yok diyor bana sakin olmak lazım aslında da işte olamıyoruz söz de verdim kendime aslında

Evet aslında bunu bana dr dedi, ilk 3 ayı atlattın şimdi Allahın izniyle hiç bir şey olmaz diye
Ben de geçen ishal olduğum gün tutturdum acile mi gitsek, telaş yok telaş yok diyor bana sakin olmak lazım aslında da işte olamıyoruz söz de verdim kendime aslında
anayız biz ana

Evet canım haklısın gerçekten de işte aslında bunu en iyi yaşayıp tecrübe eden annelerden biriyim de işte insan endişeleniyor ama iyiler çok şükür ki

Ben geçen hafta gittim dr ama bişey demedi kiloyla ilgili. Gerçi ben devlete gidiyorum ama ondan olabilir bakalım önümüzdeki randevuya kaç kg olacağım
Bebişler iyi olsun da boşver kiloyu sadece gece yememeye çalış akşam 7 den sonra, bence zaten kilonun yarısı ödemdir sudur diye avutuyorum yoksa hepsi yağ olamaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…