- 18 Kasım 2024
- 525
- 335
- 18
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.901
Ben geçen hafta gittim dr ama bişey demedi kiloyla ilgili. Gerçi ben devlete gidiyorum ama ondan olabilirCanım biraz önce yazdım ben de 62 den 73 oldum nasıl oldu ne yedim bu kadar inan bilmiyorumkabaca hesap yapınca ben bu gidişle 20-25 kilo daha alırım herhalde neyse dombili anneler olup vercez bir şekil kiloları, doktor bana diyetisyene gitmemi önerdi bir kart verdi online da yapıyor dedi bir ara onu aricam
Kızlar seyahate gitmeden önce kontrol olmayacam gelince giderim diyorum doktora, dr’lada yazıştım bir sıkıntı yok gidebilirsiniz dedi. Bebeğim iyidir umarım, harekette hissetmediğim için içimde tedirginlikte var biraz. Allah korusun mesela bu aylarda bir şey olursa anlayabilirmiyiz yâda vucut tepki verirmi bir şekilde
İyi kız adam kalkıyor. Ben çalışırken biri beni pazar sabah 8de kaldırsa topuklarından vururdum onuAma ben hamilelikten önce de böyleydim sabah kuşuyum Pazar günü bile erkenden uyanırdım da 5’ te değiluyanıyorum bu sefer acıkıyorum saat 8 de Pazar kahvaltısı yapıyoruz eşimle
Benim eşime tabancaAma ben hamilelikten önce de böyleydim sabah kuşuyum Pazar günü bile erkenden uyanırdım da 5’ te değiluyanıyorum bu sefer acıkıyorum saat 8 de Pazar kahvaltısı yapıyoruz eşimle
İyi kız adam kalkıyor. Ben çalışırken biri beni pazar sabah 8de kaldırsa topuklarından vururdum onu
Dimi aşkım bu ara deli sorular aklımda, eşimde bu konularda çok inat, adamı 2.trimestera kadar bezdirdim hastanelerde, şimdi dr ne zaman çağırsa o zaman gidecez diyor, evham yapıyorsun kızımız gayet iyi diyor, ya şöyle endişeli erkek olmadı yaBen de bunu merak ediyorum geçen kafama takıldı Allah korusun bir şey olsa nasıl anlarım ki dedim
6 ay olmadan büyümeden almayayım bir şey diyordum bugün coştumBaşla alışverişe tabi artik büyüdü minnoşlar ya. Benim tek ihtiyacım 1 numara bebek bezi ama benim de alışveriş yapasım var
Benim eşime tabancadayasan o saatte kahvaltı yapmaz aşko
Ohhh yarasınnnÖğlen oldu ama yeni ayıla bildim
Ben de bunu merak ediyorum geçen kafama takıldı Allah korusun bir şey olsa nasıl anlarım ki dedim
Kızlar böyle şeyler düşünmeyin yaKızlar seyahate gitmeden önce kontrol olmayacam gelince giderim diyorum doktora, dr’lada yazıştım bir sıkıntı yok gidebilirsiniz dedi. Bebeğim iyidir umarım, harekette hissetmediğim için içimde tedirginlikte var biraz. Allah korusun mesela bu aylarda bir şey olursa anlayabilirmiyiz yâda vucut tepki verirmi bir şekilde
Dimi aşkım bu ara deli sorular aklımda, eşimde bu konularda çok inat, adamı 2.trimestera kadar bezdirdim hastanelerde, şimdi dr ne zaman çağırsa o zaman gidecez diyor, evham yapıyorsun kızımız gayet iyi diyor, ya şöyle endişeli erkek olmadı ya
Evet aslında bunu bana dr dedi, ilk 3 ayı atlattın şimdi Allahın izniyle hiç bir şey olmaz diyeKızlar böyle şeyler düşünmeyin yaAllah korusun bunu hissedip doktora gitsen bile zaten anne karnında müdahale edilemiyor ki. Bizim bebeişler zor olan ilk 3 aylık kısmı atlattılar çok şükür 3 aydan sonra düşme yada herhangi bi sıkıntı olma ihtimali çok çok çok düşük bir oran. Önemli olan tutunmalarıydı. Tutundular ve kazandılar böyle düşünün
anayız biz anaBen de geçen ishal olduğum gün tutturdum acile mi gitsek, telaş yok telaş yok diyor banasakin olmak lazım aslında da işte olamıyoruz söz de verdim kendime aslında
Kızlar böyle şeyler düşünmeyin yaAllah korusun bunu hissedip doktora gitsen bile zaten anne karnında müdahale edilemiyor ki. Bizim bebeişler zor olan ilk 3 aylık kısmı atlattılar çok şükür 3 aydan sonra düşme yada herhangi bi sıkıntı olma ihtimali çok çok çok düşük bir oran. Önemli olan tutunmalarıydı. Tutundular ve kazandılar böyle düşünün
Bebişler iyi olsun da boşver kiloyu sadece gece yememeye çalış akşam 7 den sonra, bence zaten kilonun yarısı ödemdir sudur diye avutuyorum yoksa hepsi yağ olamaz dimiBen geçen hafta gittim dr ama bişey demedi kiloyla ilgili. Gerçi ben devlete gidiyorum ama ondan olabilirbakalım önümüzdeki randevuya kaç kg olacağım
Doğuştan ödemliyimBebişler iyi olsun da boşver kiloyu sadece gece yememeye çalış akşam 7 den sonra, bence zaten kilonun yarısı ödemdir sudur diye avutuyorum yoksa hepsi yağ olamaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?