- 10 Haziran 2024
- 1.629
- 2.032
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.921
Artık aynaya bakıp bakıp ödemdir o ödem diyeceğiz yaniBebişler iyi olsun da boşver kiloyu sadece gece yememeye çalış akşam 7 den sonra, bence zaten kilonun yarısı ödemdir sudur diye avutuyorum yoksa hepsi yağ olamaz dimi
böyle yoklayalım kızlar aferin bize
Kız açlığımı unttum sizle goy goy yapacağım diyeçocumu doyurup geliyorum
ben her sabah hazırlayıp size yazarak yiyorum kahve eşliğinde çok keyifliKız açlığımı unttum sizle goy goy yapacağım diyeçocumu doyurup geliyorum
Kanka ben anca doğunca rahatlayacam herhaldeBen de geçen ishal olduğum gün tutturdum acile mi gitsek, telaş yok telaş yok diyor banasakin olmak lazım aslında da işte olamıyoruz söz de verdim kendime aslında
ben bir de büyük beden kıyafetler aldım hiç bir şey dar olmuyor hep bol bol tavsiye ederim sanki kilo almamışım gibi hissettiriyorArtık aynaya bakıp bakıp ödemdir o ödem diyeceğiz yani
İşte bende ana olacamda çocuk büyütecem teyyyAfiyet olsun, benim çocum yarım saate öğle mamasını yiyecek
kız sen hep böylemisin ben yanında olsam gülmekten ölürdümİşte bende ana olacamda çocuk büyütecem teyyykaynanam
İşte bende ana olacamda çocuk büyütecem teyyykaynanam
Benimle bir güne varmısınkız sen hep böylemisin ben yanında olsam gülmekten ölürdümespirili anniş
aşkım benim normalde rutin olarak kahvaltıyı hep 13:00 gibi yaparım ama hamilelikten sonra küçük vampirKız Allah seni güldürdün beni, sen öyle alıştırdın bebeni o yüzden öyle yiyecek bebiş
varım varım varım!Benimle bir güne varmısın
aşkım benim normalde rutin olarak kahvaltıyı hep 13:00 gibi yaparım ama hamilelikten sonra küçük vampiriçimi kemiriyor 13:00 kadar dayanamıyorum, fenalık geliyor
ilk hamileliğim aynı bu anlattığın gibiydiAy canlarım herkese merhabalaray kilo konusu gelmiş napacağızzzz ben çok uzun yıllar 74tüm sonra 68e düştüğüm ay hamile kaldım şimdi 72den aşağı göremiyorum nerdeyse çıplak tartılıcam ağzım durmuyor demir ilacını almaya başladığımdan beri aç değilsem bile bir şeyleri kemirmek istiyorum çıldıracaaammmm
Nasıl bacı nasıl taktik verilk hamileliğim aynı bu anlattığın gibiydişimdi 0 iştah
bacım bende bi bilsemNasıl bacı nasıl taktik ver
Öğrendiğimden şimdiye 3 kilo aldım ama bu hafta durduramıyorum kendimibacım bende bi bilsemdediğim gibi ilk hamileliğimde bi yiyordum doymuyordum resmen ama şimdi niye böyleyim bilmiyorum kac kilo aldın şimdiye kadar canım?
Her şeyin suçlusu şu demir ilacıAy canlarım herkese merhabalaray kilo konusu gelmiş napacağızzzz ben çok uzun yıllar 74tüm sonra 68e düştüğüm ay hamile kaldım şimdi 72den aşağı göremiyorum nerdeyse çıplak tartılıcam ağzım durmuyor demir ilacını almaya başladığımdan beri aç değilsem bile bir şeyleri kemirmek istiyorum çıldıracaaammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?