Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Benimle bir güne varmısın

aşkım benim normalde rutin olarak kahvaltıyı hep 13:00 gibi yaparım ama hamilelikten sonra küçük vampir içimi kemiriyor 13:00 kadar dayanamıyorum, fenalık geliyor

Aferin ona acıkıyor nasılda annesini dize getiriyor Canım bebiş ya

demet1374 kızzz sen de yoksun bir süredir sanki Nerelerdesiniz
Ayyyy canım canım teşekkür ederim öncelikle düşündüğün için çok sevindim İş yerindeki arkadaşlar izne çıktılar da çok yoğun işlerhiç vakit bulamıyorum girecek. eve gidince de zaten duş al uyu Çok özledim sizlerii

Kızlar doktoru güneş kremi ve çatlak önleyici krem öneren oldu mu? Ben sordum da bi önerim yok gebeler için uygun olanlardan kullanabilirsin dedi sadece. Belki kadın doktorlar daha ilgili olduğu için öneride bulunmuş olabilirler diye düşündüm

Kızlar selam benim dün kontrolüm vardı çok güzel geçti çok şükür. Bebeği hissediyor musun diye sordu, karnımda bir şeyler hissediyorum ama emin değilim dedim, o da hissettiğin herşey bebek dedi Şimdiye kadar bebeği hissetmeyenler için söylemek istedim 17. Hafta itibariyle karnınızda belli belirsiz bir şeyler oluyorsa o bebişmiş

Kızlar selam. Yazan soran aklina getiren dualar eden herkese çok teşekkür ederim beni çok duygulandırdınız...

Sasiracaginiz bir haber ile geldim,
Amniyosentez yaptırdım su an istirahat ediyorum. Dualarınıza yeniden yeniden talibim. Çok mu oluyor bilmiyorum of sende be diyen vardır belki ama kalbinden gelen dua eden herkese teşekkür ederim Allahım razı olsun hepimiz saglikla kucagimiza alaliim yavrularimizi inşallah.

Hala sersem gibiyim çok ağladım çok stres yaptim anlatamam.. su an da hala tam gevseyemedim inşallah sonuçlarımız sağlıklı gelir ... nolur dua edin bize

Sen niye böyle bişey düşünüyorsun kuzu ya bu haftalarda bişey olmaz artık en kafamızın rahat olacağı zamandayız. İlk haftalar düşük korkusu son haftalar da erken doğum korkusu oluyor. Şimdi bebişlere bişey olma ihtimali çok az aklına bile getirme

Ben geçen hafta gittim dr ama bişey demedi kiloyla ilgili. Gerçi ben devlete gidiyorum ama ondan olabilir bakalım önümüzdeki randevuya kaç kg olacağım
Devlette her gittiğimde kilo tansiyon bakıyorlar bana ama sana bakmıyorlar mi devlet baksın bize olmaz öyle

Biz de seni özledik nerelerde bu kız diyorum, havaların sıcaklığına mı verdiler kendilerini

asdaf cezerye_ sepide difembahyaa annabelica K kumsal007

Canım inşallahh güzel sonuçlar çıkar, şahsen ben öyle olacağını hissediyorum doktor daha ayrıntılı açıklama bilgilendirme yaptı mı?

Canımmm hiç güzel dua istemenin çoğu azı olur mu, hep dualarımız seninle, Allah’ım sana güzel bir kapı açacak, inanıyorum bak zorlu süreç geçiren annelerin muhakkak alacakları mükafat var, bir anda olması belki de iyi olmuştur bilemezsen kafan karışıktı zaten, yaşanılan her şeyde bir hayır vardır, artık yeter üzülme lütfen, inşallah temiz sonuçların gelecek hep birlikte sevineceğiz

Kalkıyor valla, hele şimdi hemen kalkıyor da önceden de kalkardı o da tam tersi gece durmayı sever çiftler öyle olur zaten ama sabahta kalkar Allah’ tan, çok acıkıyorum ne yapayım
Çiftler öyle olur kısmına çok güldüm ya benim eşim de gece durur hep. Ben erken kalkmayı severim. Ama artık minik patron bizi kaldırıyor sabah 6-7 olunca. İstediğiniz saatte yatıp kalktığınız son aylar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…