- 1 Aralık 2022
- 2.443
- 3.782
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.941
Benimle bir güne varmısın
aşkım benim normalde rutin olarak kahvaltıyı hep 13:00 gibi yaparım ama hamilelikten sonra küçük vampiriçimi kemiriyor 13:00 kadar dayanamıyorum, fenalık geliyor
gayet az canım çok güzel ilerliyorsun kendine stres yapma süper gidiyorsunÖğrendiğimden şimdiye 3 kilo aldım ama bu hafta durduramıyorum kendimi
Allah bağışlasın canımMerhaba kızlar bugün randevum vardı cinsiyetini öğrendik ERKEK3 erkekle adaya veda ediyorum geri kalan yarışmacılara başarılar
öyle mi dersin canım o zaman neyse kendimi suçlamayayımgayet az canım çok güzel ilerliyorsun kendine stres yapma süper gidiyorsunbende 3 kilo aldım
Hayırlı uğurlu olsun Seyit onbaşıMerhaba kızlar bugün randevum vardı cinsiyetini öğrendik ERKEK3 erkekle adaya veda ediyorum geri kalan yarışmacılara başarılar
Merhaba kızlar bugün randevum vardı cinsiyetini öğrendik ERKEK3 erkekle adaya veda ediyorum geri kalan yarışmacılara başarılar
Ayyyy canım canım teşekkür ederim öncelikle düşündüğün için çok sevindim
Hadi gözün aydın canımMerhaba kızlar bugün randevum vardı cinsiyetini öğrendik ERKEK3 erkekle adaya veda ediyorum geri kalan yarışmacılara başarılar
Biliyorum erkek olacak. Sonra yine erkek olacak. Sonra yine erkek olacak...Merhaba kızlar bugün randevum vardı cinsiyetini öğrendik ERKEK3 erkekle adaya veda ediyorum geri kalan yarışmacılara başarılar
Sen niye böyle bişey düşünüyorsun kuzu ya bu haftalarda bişey olmaz artık en kafamızın rahat olacağı zamandayız. İlk haftalar düşük korkusu son haftalar da erken doğum korkusu oluyor. Şimdi bebişlere bişey olma ihtimali çok az aklına bile getirmeKızlar seyahate gitmeden önce kontrol olmayacam gelince giderim diyorum doktora, dr’lada yazıştım bir sıkıntı yok gidebilirsiniz dedi. Bebeğim iyidir umarım, harekette hissetmediğim için içimde tedirginlikte var biraz. Allah korusun mesela bu aylarda bir şey olursa anlayabilirmiyiz yâda vucut tepki verirmi bir şekilde
Devlette her gittiğimde kilo tansiyon bakıyorlar bana ama sana bakmıyorlar miBen geçen hafta gittim dr ama bişey demedi kiloyla ilgili. Gerçi ben devlete gidiyorum ama ondan olabilirbakalım önümüzdeki randevuya kaç kg olacağım
Ayyyy canım canım teşekkür ederim öncelikle düşündüğün için çok sevindimİş yerindeki arkadaşlar izne çıktılar da çok yoğun işlerhiç vakit bulamıyorum girecek. eve gidince de zaten duş al uyu Çok özledim sizlerii
Kızlar selam. Yazan soran aklina getiren dualar eden herkese çok teşekkür ederim beni çok duygulandırdınız...
Sasiracaginiz bir haber ile geldim,
Amniyosentez yaptırdım su an istirahat ediyorum. Dualarınıza yeniden yeniden talibim. Çok mu oluyor bilmiyorum of sende be diyen vardır belki ama kalbinden gelen dua eden herkese teşekkür ederim Allahım razı olsun hepimiz saglikla kucagimiza alaliim yavrularimizi inşallah.
Hala sersem gibiyim çok ağladım çok stres yaptim anlatamam.. su an da hala tam gevseyemedim inşallah sonuçlarımız sağlıklı gelir ... nolur dua edin bize
Canım inşallahh güzel sonuçlar çıkar, şahsen ben öyle olacağını hissediyorumKızlar selam. Yazan soran aklina getiren dualar eden herkese çok teşekkür ederim beni çok duygulandırdınız...
Amniyosentez yaptırdım su an istirahat ediyorum. Dualarınıza yeniden yeniden talibim. Çok mu oluyor bilmiyorum of sende be diyen vardır belki ama kalbinden gelen dua eden herkese teşekkür ederim Allahım razı olsun hepimiz saglikla kucagimiza alaliim yavrularimizi inşallah.
Hala sersem gibiyim çok ağladım çok stres yaptim anlatamam.. su an da hala tam gevseyemedim inşallah sonuçlarımız sağlıklı gelir ... nolur dua edin bize
Kızlar selam. Yazan soran aklina getiren dualar eden herkese çok teşekkür ederim beni çok duygulandırdınız...
Çiftler öyle olur kısmına çok güldüm yaKalkıyor valla, hele şimdi hemen kalkıyor da önceden de kalkardı o da tam tersi gece durmayı sever çiftler öyle olur zaten ama sabahta kalkar Allah’ tan, çok acıkıyorum ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?