- 16 Eylül 2024
- 5.642
- 5.031
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.961
Sagol canim inşallah temiz gelsin sizlerin dualari bana kalkan oluyor yavruma iyi geliyor..Canım inşallahh güzel sonuçlar çıkar, şahsen ben öyle olacağını hissediyorumdoktor daha ayrıntılı açıklama bilgilendirme yaptı mı?
Evet ya aklıma gelmiyor değil her küçük kardeşin kaderidir bu6 ay olmadan büyümeden almayayım bir şey diyordum bugün coştumyaa yap sen de biraz biraz kızın büyüyünce hep ablamın eskilerini mi verdiniz bana demesin sonra
Çiftler öyle olur kısmına çok güldüm yabenim eşim de gece durur hep. Ben erken kalkmayı severim. Ama artık minik patron bizi kaldırıyor sabah 6-7 olunca. İstediğiniz saatte yatıp kalktığınız son aylar artık
Oy kuzum sagol Allah razı olsun dualariniz varya bana nasil iyi geliyor nasil... dimi hersey sonunda cok guzel olacak yavrumuza saglikla kavuscaz bebegimizi saglikla kucagimiza alcazCanımmm hiç güzel dua istemenin çoğu azı olur mu, hep dualarımız seninle, Allah’ım sana güzel bir kapı açacak, inanıyorum bak zorlu süreç geçiren annelerin muhakkak alacakları mükafat var, bir anda olması belki de iyi olmuştur bilemezsen kafan karışıktı zaten, yaşanılan her şeyde bir hayır vardır, artık yeter üzülme lütfen, inşallah temiz sonuçların gelecek hep birlikte sevineceğiz
Oy kuzum sagol Allah razı olsun dualariniz varya bana nasil iyi geliyor nasil... dimi hersey sonunda cok guzel olacak yavrumuza saglikla kavuscaz bebegimizi saglikla kucagimiza alcaz
Dedigin gibi aniden olmasi daha iyi oldu galiba.. çünkü gerçekten doktor hemen yapalim deyince aglama krizine girdim ve uzun bir süre toparlanamadim.. ama bana gün verip sonra gel deseydi günlerce bu aglamalari yasayacaktim.. insallah hep birlikte sevincez be inşallah
Ya risk hepimizde var sonuçta, ben en son konuştuğumuzdan sonra baktım biraz başına böyle bişey geneler ne sonuçla karşılaşmış diye 3-5 yorum buldum ve hepsi de amniyosentez sonucu temiz çıktı yazmıştı. İnşallah, senin de kalbin ferahlayacak hiç kötü bir şey düşünme stres yapmamaya çalış bol bol dinlen mümkün olduğu kadar kalkmamaya çalış her şey geride kalacak inşallah bebişini sağlıkla kucağına alıp sağlıkla büyüteceksin inşallahSagol canim inşallah temiz gelsin sizlerin dualari bana kalkan oluyor yavruma iyi geliyor..
Doktor riskler var dedi ama bakalim canim sonuc ne olacak. Insallah temiz sonuc aliriz. Biraz moralimiz bozuldu ama basta. Allaha emanet diyoruz ne yapaliminsallah sağlıklı sonuçlar çıksın
Beynim allak bullak su an
Aa siz giyinik mi tartılıyorsunuzAy canlarım herkese merhabalaray kilo konusu gelmiş napacağızzzz ben çok uzun yıllar 74tüm sonra 68e düştüğüm ay hamile kaldım şimdi 72den aşağı göremiyorum nerdeyse çıplak tartılıcam ağzım durmuyor demir ilacını almaya başladığımdan beri aç değilsem bile bir şeyleri kemirmek istiyorum çıldıracaaammmm
Sağol canımAllah bağışlasın canımgüldürdün beni
Kızlar perşembeye doktorum cinsiyet ögrenmek için gel dedi bakalım şimdiden çok heyecan yaptım
Sağol canım bu lafı çok duyucam bu gidişleHayırlı uğurlu olsun Seyit onbaşı
Sağol canım aminn diyelimHadi gözün aydın canımhayırlı evlat olsunlar da
Noluyor kızlar hayırdır
Ben de sanırım Perşembe cinsiyeti öğreneceğim
Sağol canım amin inşallahHey maşallahSağlıkla gelsin canım inşallah
iki erkek den sonra gönül kız istiyor tabi ayrım yok sağlıklı olsunda
Valla perşembeye hangi yolda olduğum çıkacak
Hürremi çok severdim ne bileyim kaderimde benzicekBiliyorum erkek olacak. Sonra yine erkek olacak. Sonra yine erkek olacak...
Grubun Hürrem Sultanı
Ayy inşallah kız olur o zamaniki erkek den sonra gönül kız istiyor tabi ayrım yok sağlıklı olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?