- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.981
Ayyy inşallah çok istiyorumAyy inşallah kız olur o zamantabi önce sağlıklı
Karnım doyduktan sonra yapacağım tek şey uyumaktırBizim enerji bi geliyiii, bi gidiyiiii, tam gelecek gibi oliyyy, ı ı tekrar gidiyiiii@suuuduru68 sepide
Tahmin edebiliyorum benim ilk bebiş, erkek olacak inşallah ama kız bebişlerin kıyafetlerini felan görünce içim gidiyiiiiAyyy inşallah çok istiyorum
Bana doktorum mustela krem önerdi, ben mustela yağ aldım ileriki haftalarda krem de alırım belkiKızlar doktoru güneş kremi ve çatlak önleyici krem öneren oldu mu? Ben sordum da bi önerim yok gebeler için uygun olanlardan kullanabilirsin dedi sadece. Belki kadın doktorlar daha ilgili olduğu için öneride bulunmuş olabilirler diye düşündüm
Bu yorumdan sonra sana da bir erkek düşer gibi geldi
Oy kırk kere maşallah ya sağlıkla gelsin küçük erkek adamMerhaba kızlar bugün randevum vardı cinsiyetini öğrendik ERKEK3 erkekle adaya veda ediyorum geri kalan yarışmacılara başarılar
Bende aynı direk kız kıyafetlere bakıyorumTahmin edebiliyorum benim ilk bebiş, erkek olacak inşallah ama kız bebişlerin kıyafetlerini felan görünce içim gidiyiiii
Rabbim sağlıklı bir bebiş verecek inşallah sana, zorlu hamilelik geçirip kucağına alınca bu günleri unutacaksın inşallahKızlar selam. Yazan soran aklina getiren dualar eden herkese çok teşekkür ederim beni çok duygulandırdınız...
Sasiracaginiz bir haber ile geldim,
Amniyosentez yaptırdım su an istirahat ediyorum. Dualarınıza yeniden yeniden talibim. Çok mu oluyor bilmiyorum of sende be diyen vardır belki ama kalbinden gelen dua eden herkese teşekkür ederim Allahım razı olsun hepimiz saglikla kucagimiza alaliim yavrularimizi inşallah.
Hala sersem gibiyim çok ağladım çok stres yaptim anlatamam.. su an da hala tam gevseyemedim inşallah sonuçlarımız sağlıklı gelir ... nolur dua edin bize
Bu yorumdan sonra sana da bir erkek düşer gibi geldi
Ah kuzum olur mu öyle. Sen istemesen de biz dua ediyoruz sana zatenKızlar selam. Yazan soran aklina getiren dualar eden herkese çok teşekkür ederim beni çok duygulandırdınız...
Amniyosentez yaptırdım su an istirahat ediyorum. Dualarınıza yeniden yeniden talibim. Çok mu oluyor bilmiyorum of sende be diyen vardır belki ama kalbinden gelen dua eden herkese teşekkür ederim Allahım razı olsun hepimiz saglikla kucagimiza alaliim yavrularimizi inşallah.
Hala sersem gibiyim çok ağladım çok stres yaptim anlatamam.. su an da hala tam gevseyemedim inşallah sonuçlarımız sağlıklı gelir ... nolur dua edin bize
Mantıklıymış bak bunu hiç düşünmemiştimben bir de büyük beden kıyafetler aldım hiç bir şey dar olmuyor hep bol bol tavsiye ederim sanki kilo almamışım gibi hissettiriyor
Bende aynı hep erkek görüyorum rüyamdaAyy hiç bilemedim aslında ben hep kendimi oğlan anası görüyordum ama bunda çok farklı belirtilerim olunca kız mı diye içime doğdu, rüyamda da hep erkek çocuğu görüyorumSağlıkla gelsin de yeter ki
Ah kuzum olur mu öyle. Sen istemesen de biz dua ediyoruz sana zatenKızlar selam. Yazan soran aklina getiren dualar eden herkese çok teşekkür ederim beni çok duygulandırdınız...
Ne tatlılarBu kızlarım da nasıl kabullenecek onu düşünüyorum eve yabancı birinin gelmesinden hiç hoşlanmıyorlar
Ya hiç sorma artık eşime devredeceğimNe tatlılarsana baya iş çıkacak gibi hem bu iki tatliş hem bebiş Allah kolaylık versin
Tabiki önce sağlıklaaa gelsinler ama gönlünden geçen de olsun inşallahAyy hiç bilemedim aslında ben hep kendimi oğlan anası görüyordum ama bunda çok farklı belirtilerim olunca kız mı diye içime doğdu, rüyamda da hep erkek çocuğu görüyorumSağlıkla gelsin de yeter ki
Canım çok geçmiş olsun. Bu şekilde olması daha iyi olmuş sanki. Yoksa sen işlem gününü beklerken daha çok stres olacaktın. İkili testte riskli gelip amniyosentezi temiz gelen o kadar çok kişi okudum ki. Senin ultrason bulgularına da güvenerek yakında güzel haberi alacağına inanıyorum. Ön sonuçlar ve kesin sonuçlar ne zaman çıkacakmış peki?Kızlar selam. Yazan soran aklina getiren dualar eden herkese çok teşekkür ederim beni çok duygulandırdınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?