Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Bana doktorum mustela krem önerdi, ben mustela yağ aldım ileriki haftalarda krem de alırım belki

babylovee aşkımm yazdıklarını okudum evet ben gerçekten şaşırdım, ama çok iyi yapmışsın hemen karar vermişsin ertelemeden bir an önce iyi haberi alalım inşallah , asla ve asla fazla oluyorum az oluyorum düşüncesini aklına getirme, burda hepimiz bir birimiz için varız

Rabbim sağlıklı bir bebiş verecek inşallah sana, zorlu hamilelik geçirip kucağına alınca bu günleri unutacaksın inşallah dualarımdasın

Ah kuzum olur mu öyle. Sen istemesen de biz dua ediyoruz sana zaten Bitmiş gitmiş işte kararsızlık yoracaktı seni. Hemen gelsin sonuçlar da rahatla artık

Ah kuzum olur mu öyle. Sen istemesen de biz dua ediyoruz sana zaten Bitmiş gitmiş işte kararsızlık yoracaktı seni. Hemen gelsin sonuçlar da rahatla artık kaç günde çıkacakmış peki

Tabiki önce sağlıklaaa gelsinler ama gönlünden geçen de olsun inşallah

Canım çok geçmiş olsun. Bu şekilde olması daha iyi olmuş sanki. Yoksa sen işlem gününü beklerken daha çok stres olacaktın. İkili testte riskli gelip amniyosentezi temiz gelen o kadar çok kişi okudum ki. Senin ultrason bulgularına da güvenerek yakında güzel haberi alacağına inanıyorum. Ön sonuçlar ve kesin sonuçlar ne zaman çıkacakmış peki?
Ben seni gördüm zaten galiba Benim de bugün 10.30da randevum vardı. Hatta bizden tam önce yine sizi alacaktı araya galiba ama eşin bir yere kadar gittmişti. Sen olabilirsin diye geçti içimden ama tabi emin de olamadım
Gönlünü ferah, aklını meşgul tutmaya çalış canım. Hayırlı haberlerin için dua edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…