- 31 Ocak 2025
- 687
- 838
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.001
Senin nasıl gecti kontrolün bebisler nasilmissCanım çok geçmiş olsun. Bu şekilde olması daha iyi olmuş sanki. Yoksa sen işlem gününü beklerken daha çok stres olacaktın. İkili testte riskli gelip amniyosentezi temiz gelen o kadar çok kişi okudum ki. Senin ultrason bulgularına da güvenerek yakında güzel haberi alacağına inanıyorum. Ön sonuçlar ve kesin sonuçlar ne zaman çıkacakmış peki?
Ben seni gördüm zaten galibaBenim de bugün 10.30da randevum vardı. Hatta bizden tam önce yine sizi alacaktı araya galiba ama eşin bir yere kadar gittmişti. Sen olabilirsin diye geçti içimden ama tabi emin de olamadım
Gönlünü ferah, aklını meşgul tutmaya çalış canım. Hayırlı haberlerin için dua edeceğim
Kızlarımız sertBu kızlarım da nasıl kabullenecek onu düşünüyorum eve yabancı birinin gelmesinden hiç hoşlanmıyorlar
Aşko tansiyon bende de bakıyorlar hep ebe soruyor kiloyu ama öyle az yada fazla diye bişey demiyorDevlette her gittiğimde kilo tansiyon bakıyorlar bana ama sana bakmıyorlar midevlet baksın bize olmaz öyle
Aynen canim dogru söylüyorsun bir anda olmasi daha iyi oldu. Çünkü hastanede bir kadina da benden önce işlem yapıldı kadinla konustuk 1 aydir karar vermeye calisiyorum tetsi yaptirip yaptirmamaya dedi. Birde doktor aramis 1 aydir sürekli baska doktorlara gidip en son benim doktoruma yaptirmis iste o da..Evet tabi canım, ben sevindim senin adına sen de benim gibisin çünkü bir şeyler aniden olmayınca işte kafama takıp takıp duruyorum, sonra iyi ki aniden olmuş diyorum, o yüzden hiç üzülme artık geçti bitti şükür öyle düşün, zaten yaptıracaktın ki aniden de yaptırdın hep öyle de kendine, iyi olacak her şey, kuş gibi hafif hisset kendini şimdi lütfen
Çok şükür iyiler ama içerisi karmakarışıktı. Şöyle bir bütün olarak göremedim ikisini de. Ultrason aletini karnımda oynattıkça ikisinden de parçalar gördük ama. Kızım 208gr, oğlum 258gr çıktı. Tam 2 hafta sonrası için detaylı ultrason randevusu verdi. Orada rahat rahat görürüz artık diye düşğndük. Rabbim evlatlarımızın hep sağlıklı haberlerini duymayı nasip etsin.Senin nasıl gecti kontrolün bebisler nasilmiss
Allah yardımcınız olsun canım dualarımız seninle. Birde hiç böyle düşünme kimseye dua etmek yük gelmezSagol canim inşallah temiz gelsin sizlerin dualari bana kalkan oluyor yavruma iyi geliyor..
Doktor riskler var dedi ama bakalim canim sonuc ne olacak. Insallah temiz sonuc aliriz. Biraz moralimiz bozuldu ama basta. Allaha emanet diyoruz ne yapaliminsallah sağlıklı sonuçlar çıksın
Beynim allak bullak su an
Ay insallah canim ya inşallah sonucumuz saglikli olsun da gercekten tün yasadiklarimi unutmaya hazirim. Mesela islem sonrasi kasık agrim oldu baya ve islem esnasinda da oldu biraz onlari unutmaya raziyim kendimi degil evladimi düşünüyorumYa risk hepimizde var sonuçta, ben en son konuştuğumuzdan sonra baktım biraz başına böyle bişey geneler ne sonuçla karşılaşmış diye 3-5 yorum buldum ve hepsi de amniyosentez sonucu temiz çıktı yazmıştı. İnşallah, senin de kalbin ferahlayacak hiç kötü bir şey düşünme stres yapmamaya çalış bol bol dinlen mümkün olduğu kadar kalkmamaya çalış her şey geride kalacak inşallah bebişini sağlıkla kucağına alıp sağlıkla büyüteceksin inşallah
Kız şunların tipe bakBu kızlarım da nasıl kabullenecek onu düşünüyorum eve yabancı birinin gelmesinden hiç hoşlanmıyorlar
Canim benim cok sagol inşallah guzel sonuclar gelir inşallahÇok geçmiş olsun insallah sonuclarin da guzel gelir canim bundan emin ol dualarimiz seninlene zamana çıkacak sonuçlar ve ultrasondan bakti mi bisey dedi mi babylovee
Sağol canımOy kırk kere maşallah ya sağlıkla gelsin küçük erkek adam
Siz kaç kaftalıkken erkek olduğuna öğrendiniz cnmSağol canım aminn diyelim
Aşkımm cok sagol kuzum insallah iyi haberleri alcaz Allahım nolurrbabylovee aşkımm yazdıklarını okudum evet ben gerçekten şaşırdım, ama çok iyi yapmışsın hemen karar vermişsin ertelemeden bir an önce iyi haberi alalım inşallah , asla ve asla fazla oluyorum az oluyorum düşüncesini aklına getirme, burda hepimiz bir birimiz için varız
Canim benim çok teşekkür ederim çooookkAh kuzum olur mu öyle. Sen istemesen de biz dua ediyoruz sana zatenBitmiş gitmiş işte kararsızlık yoracaktı seni. Hemen gelsin sonuçlar da rahatla artık
Ayy kiyamam ona ya inşallah görüp göreceğiniz bu olur her şey güzel olsun insallahCanim benim cok sagol inşallah guzel sonuclar gelir inşallahteşekkür ederim dualariniz icin..
Ön sonuc 48 saat icinde cikacakmis. Tam sonuc 20 25 gün dedi. Ama inşallah 48 saatin sonunda saglikli oldugu haberini alacagiz bebegimin teyzesibakti canim usg de güzel hersey dedi. Bebis gayet rahat yatiyor dedi. Birde islem esnasinda bebegim aniden döndü igneye dogru igne girince iceri. Kiyamam korktu galiba
Yaa canim belki de denk geldik o zaman olabilir mi. Tam benden önce birinden daha amniyosentez alınmıştı ya onlari ya bizi görmüşsündür. Eger beni gördüysen ben ağlıyordumCanım çok geçmiş olsun. Bu şekilde olması daha iyi olmuş sanki. Yoksa sen işlem gününü beklerken daha çok stres olacaktın. İkili testte riskli gelip amniyosentezi temiz gelen o kadar çok kişi okudum ki. Senin ultrason bulgularına da güvenerek yakında güzel haberi alacağına inanıyorum. Ön sonuçlar ve kesin sonuçlar ne zaman çıkacakmış peki?
Ben seni gördüm zaten galibaBenim de bugün 10.30da randevum vardı. Hatta bizden tam önce yine sizi alacaktı araya galiba ama eşin bir yere kadar gittmişti. Sen olabilirsin diye geçti içimden ama tabi emin de olamadım
Gönlünü ferah, aklını meşgul tutmaya çalış canım. Hayırlı haberlerin için dua edeceğim
Canim amin amin aminnn.. bu zorlu yolun sonu bu yokus cikmalarin sonu inşallah nefesimizi saglam alıp doguma kadar da saglikla yokus asagi inerek olurRabbim sağlıklı bir bebiş verecek inşallah sana, zorlu hamilelik geçirip kucağına alınca bu günleri unutacaksın inşallahdualarımdasın
Cok sagol canim amin aminn.. Allahım yavrumuzun sağlıklı haberini aldirsin bize insallahAllah yardımcınız olsun canım dualarımız seninle. Birde hiç böyle düşünme kimseye dua etmek yük gelmez
O zaman diğer çift de olabilir canım. Ön sonuçlar da hızlı çıkıyormuş buna sevindim. Hayırlısıyla temiz sonuçlar alınca kesin sonuçları beklemek daha kolay olur senin için. Sen şimdi bol bol dinlen. Güzel haberlerini bekliyoruzYaa canim belki de denk geldik o zaman olabilir mi. Tam benden önce birinden daha amniyosentez alınmıştı ya onlari ya bizi görmüşsündür. Eger beni gördüysen ben ağlıyordumBen bi o ara lavaboya gittim cok sıkışık olmayayim islem esnasinda diye. Bilseydim bugun orada olacagini selamlasirdik
Ön sonuc 48 saat icerisinde cikacak kesin sonuc 20 25 gün icerisinde cikacak. Insallah saglikli sonuclar alalim. Doktorumuz cok ortada konustu. Hocam iyi cikacak demi dedim hadi beklemeyin götürün testi de çıksın iyi sonuclar dedi. Iste o da sonuçta isi geregi her ihtimali anlatiyor her zor soruyu da soruyor... insallah bebegimiz saglikli olsun amin
Canım arkadasım bol bol dinlen 3 gun kesınlıkle sadece wc ıcın kalk. Ben öyle yaptım. Doktorlar her zaman en ıyısını bilir ve onerır iyi yapmıssın. Bol dinlen ve bizi habersız bırakma
İnşallah canim insallahh bu yaşadığımız son stresli süreç olsun bundan sonrasi hep güzel ilerlesin de saglikla kucagimiza alalim inşallahAyy kiyamam ona ya inşallah görüp göreceğiniz bu olur her şey güzel olsun insallahhadi bakalım biz de bekliyoruz seninle yaz buraya muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?