Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Başla alışverişe tabi artik büyüdü minnoşlar ya. Benim tek ihtiyacım 1 numara bebek bezi ama benim de alışveriş yapasım var
Ay ne güzel yaa tecrübeli anne olmak her şeyin çoktan elinde var olması rahatlık verir kesin bizim gibi ilk bebişi olanlar bebek bakımından bi haber dünyadan bi haber olanlar ah biz napıcaz

Olabilir canim inşallah bir gun denk gelirsek konusuruz da
Evet şükür ki hizli cikiyormus sonuclar. İnşallah saglikli sonuclar olur hersey güzel ilerler guzel saglikli haberler vermek dilegiyle insallah...

Cok sagol kuzum. Surekli wc ihtiyaci duyuyorum zaten ona kalkmak bile yordu daha simdiden. Beni yatirmadi ama doktor. Islem sonrasi direkt kalkabilirsin kendini iyi hissedince dedi. Biz amniyosentez ornegini baska bir laboratuvara götürdük ayri bir merkeze hastanede yaptirmiyor doktor.
Her aşaması ayri para olan bir sürecmis bu durumlar. Sen ucret odemis miydin canim ?

Kuzum geçmiş olsun inşaallah tez zamanda sonuçların tertemiz gelir

Biz de seni özledik nerelerde bu kız diyorum, havaların sıcaklığına mı verdiler kendilerini
Nerelerde olayım valla sürünüyorm iştee ya sıcaklardan da hiç çekilmiyor artık zaman geçse de çıksam valla Sen naptın gittin mi muayeneye perşembe miydi yoksa yaa karıştı yine bende. çok şey kaçırdım

Canım izmirde Atatürk eğitim arastırma hastanesınde toplanıyprmus nerede yaptırırsan yaptır test oraya gıdıyor dedi dr özele gerek yok yapan dr ıyı olsun dedi o yuzden ben devlette prof buldum ona yaptırdım haliyle ucret te ödemedim

Ayy bende öyle diyorum, Perşembe gideceğim canım inşallah mesaim çıkışında ben de senin gibi hep mesai çıkışı ya da hafta sonu tercih ediyorum, nefret ediyorum doktora gittin mi sorularından en güzeli kimsenin ruhu duymadan gitmek

Anladim canim. Bizim gittigimiz hastane özel olunca birde malum burda cok fazla seçenek falan olunca maddi konular da devreye giriyor. Biz toplamda 55.000 tl ödeme yaptık.
Allahımın izniyle sonuc temiz ve sağlıklı gelsin de bebegimizin canı sağolsun.

Bu kızlarım da nasıl kabullenecek onu düşünüyorum eve yabancı birinin gelmesinden hiç hoşlanmıyorlar
Hahaha suratlara bak yaaaaa tatlı gardiyanlar sizi bebekleri ayrıca anlıyorlar heralde yaa öyle umuyorum bende de var bir zıpır çünkü yabancı hiç sevmiyor inşallah alışabilir

Dinlen canım güzelce , fetal bekliyordun onun sonucu gelmeden mi yaptırdın yada geldi ben kaçırdım kusura bakma valla soruyorm böyle ama
Ah kuzum sorma ilk fetal dnayi verdim, bebegin dna orani 2.6 çıktı ikinciye bir daha verdim onun sonucunda da dna orani 2.7 cikti, ama test 2.8 ile degerlendirebiliyormus sonuclari. 3.ye yeniden verin dedi yetkili kisi. Onu da doktorum istemedi kendim yapcam ve 100 de 100 sonuc veren testle ancak tatmin oluruz dedi.
Bugunde normalde biz sadece amniyosentez ile alakali bilgi alcaz saniyorduk. Bilgiyi aldik doktorumuz yapalim hadi bugun dedi ve bir anda yaptı.
İnşallah sağlıklı sonuclar alırız Rabbime onun icin dua ediyoruz
Kisa zamanda cikacak sonuclar. Insallah sağlıklı sonuclar olsun

Anladım canım benm en azından daha da fazla beklemeden kesinleşecek inşallah tertemiz sonuçlar alıcaksın o kadar inanıyorum kii, hiç olumsuz düşünme. Güzel haberlerle gel de tadını çıkart hamileliğin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…