Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Bence de iyi yapıyosun canım, az kaldııı senin cinsiyet de gelecek inşallah, öncelikle sağlıklı haberlerle gel sonra cinsiyetle

Insallah yaa inşallah yani durup durup ağlıyorum etkisinden cikamadim bir yandan .. sağlıklı sonuclar almak hayaliyle yaşıyorum diger yandan...
Allahım sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah..
Bastan beri hep bir stres ile geçti. Artik bundan sonra bebegimizin saglik haberlerini ala ala doguma ilerleriz inşallah

Ayyy tamam ağlamak yok bebişleri üzmek yok sen güçlü bir annesin bebişin de çok güçlü bir bebiş hadiiii şimdi dinlenme zamanı

Ay buna da çok güldüm ilahi

babylovee huzura son 48 saat canımsın dualarım seninle ve güzel yavrunla saatleri sayıyoruz hep beraber inşallah en güzel haberlerle gel buraya
Cok sagol kuzumm.. inşallah son 48 saat ve bu stresle son bulacak. Yavrumuzu sağlıkla kucagimiza alcaz inşallah dualarınız da sizde iyiki varsınız

Ayyy tamam ağlamak yok bebişleri üzmek yok sen güçlü bir annesin bebişin de çok güçlü bir bebiş hadiiii şimdi dinlenme zamanı
Herseyin yolunda gittigi günlerimiz olsun inşallah inşallah yavrumuzun saglik haberini alalim da Allahın izniyle dinlencem inşallah canim

m selam guzel anneler
kacgundur cok yogunum duzenli girip mesajlara bakamadım insallah herkez iyidir
daha once cinsiyet icin gittigimizde doktor erkege benzetmisti ama emin olamamisti
chatgbt kese soruldugunda erkek dedi
çin takvimi erkekti
hislerim%100 erkek di
ve bugun kızımız olucagını ögrendik hala aglıyorum toparlayamadım kendimi hem çok şaşkınım çok mutluyum aşırı karmaşık duygular icindeyim oglum var
ama vefat eden bebegim kızdı birdaha kız annesi olamam diye dusunuyodum hep
aglamaktan yazamiyorum bile
kizimin hastanede cikisi battaniyesi kiyafetleri vardi aklma hemen geldi hem iyim hem şoktaym cokta muluyumm sizlere de yazmak istedim
kızım olucak

Canım evet ben hem ozelde hem devlette kpntrollüyüm özele de sordum 45 demisti ama testler tek bır yerde toplanıyo dedı ıkısı bizde devletteki dr umuza yaptırdık. Haklısın canım onlar saglıklı olsunda nasıl hissediyorsun kendını

Canımm benim biz konuşmuştuk aseli sormuştum çünki bende asel koymak istiyordum kızımın adını ve senin şimdi kızın oluyor çok duygulandım çok!

Canım en ıyısını yapmıssın spnuc beklerken zaten zaman gecıyor bıde bunu yaptırıp yaptırmamak arasnda zaman kaybetmemek bencede en doğrusu

Çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin prenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…