- 25 Şubat 2024
- 1.343
- 1.670
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.041
Bence de iyi yapıyosun canım, az kaldııı senin cinsiyet de gelecek inşallah, öncelikle sağlıklı haberlerle gel sonra cinsiyetleAyy bende öyle diyorum, Perşembe gideceğim canım inşallah mesaim çıkışında ben de senin gibi hep mesai çıkışı ya da hafta sonu tercih ediyorum, nefret ediyorum doktora gittin mi sorularındanen güzeli kimsenin ruhu duymadan gitmek
Insallah yaa inşallahAnladım canım benm en azından daha da fazla beklemeden kesinleşecek inşallah tertemiz sonuçlar alıcaksın o kadar inanıyorum kii, hiç olumsuz düşünme. Güzel haberlerle gel de tadını çıkart hamileliğin inşallah
ben halettim canım herkezi yokladımDikkat etim de sat: 17 Mart olan kimse öğrenmemiş mi ya cinsiyeti
Ay buna da çok güldüm ilahiAa siz giyinik mi tartılıyorsunuz
ben halettim canım herkezi yokladım
Ayyy tamam ağlamak yok bebişleri üzmek yok sen güçlü bir annesin bebişin de çok güçlü bir bebişInsallah yaa inşallahyani durup durup ağlıyorum etkisinden cikamadim bir yandan .. sağlıklı sonuclar almak hayaliyle yaşıyorum diger yandan...
Allahım sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah..
Bastan beri hep bir stres ile geçti. Artik bundan sonra bebegimizin saglik haberlerini ala ala doguma ilerleriz inşallah
Bak yaa nasıl hepsini de incelemişEveeet yoklama yapalım ozaman
Kızlaaar nerelerdesiniz cinsiyetleri hala öğrenemedik mi bi ses verinL lunariaaa H hcelly S sellmin D danmii Fatmaningebeligi petty Dogabesmez R Rabbimallah D dilllanjjdkdjs A Angela4192 H hhto
detaylı inceledim cünki bazi hamişler hiç yazmıyor onu farkettimBak yaa nasıl hepsini de incelemiş
Evet haklısın yazmıyor bazıları hiç, nasıl bir ceza düşünüyorsun yazmayanlaradetaylı inceledim cünki bazi hamişler hiç yazmıyor onu farkettim🕵
yazmıyanları ocak grubuna sevk ediyoruzEvet haklısın yazmıyor bazıları hiç, nasıl bir ceza düşünüyorsun yazmayanlara
Cok sagol kuzumm.. inşallah son 48 saat ve bu stresle son bulacak. Yavrumuzu sağlıkla kucagimiza alcaz inşallahAy buna da çok güldüm ilahi
babylovee huzura son 48 saat canımsın dualarım seninle ve güzel yavrunla saatleri sayıyoruz hep beraber inşallah en güzel haberlerle gel buraya
Herseyin yolunda gittigi günlerimiz olsun inşallahAyyy tamam ağlamak yok bebişleri üzmek yok sen güçlü bir annesin bebişin de çok güçlü bir bebişhadiiii şimdi dinlenme zamanı
Yok henüz doktora gitmedim bu hafta meraktan gitmeyi düşünüyorumMerhabalar siz cinsiyeti kesinleştirdiniz mi Sat: aynı sizinle benim ki
Canım evet ben hem ozelde hem devlette kpntrollüyüm özele de sordum 45 demisti ama testler tek bır yerde toplanıyo dedı ıkısı bizde devletteki dr umuza yaptırdık. Haklısın canım onlar saglıklı olsunda nasıl hissediyorsun kendınıAnladim canim. Bizim gittigimiz hastane özel olunca birde malum burda cok fazla seçenek falan olunca maddi konular da devreye giriyor. Biz toplamda 55.000 tl ödeme yaptık.
Allahımın izniyle sonuc temiz ve sağlıklı gelsin de bebegimizin canı sağolsun.
Canımm benim biz konuşmuştuk aseli sormuştum çünki bende asel koymak istiyordum kızımın adını ve senin şimdi kızın oluyor çok duygulandım çok!m selam guzel anneler
kacgundur cok yogunum duzenli girip mesajlara bakamadım insallah herkez iyidir
daha once cinsiyet icin gittigimizde doktor erkege benzetmisti ama emin olamamisti
chatgbt kese soruldugunda erkek dedi
çin takvimi erkekti
hislerim%100 erkek di
ve bugun kızımız olucagını ögrendik hala aglıyorum toparlayamadım kendimi hem çok şaşkınım çok mutluyum aşırı karmaşık duygular icindeyim oglum var
ama vefat eden bebegim kızdı birdaha kız annesi olamam diye dusunuyodum hep
aglamaktan yazamiyorum bile
kizimin hastanede cikisi battaniyesi kiyafetleri vardi aklma hemen geldi hem iyim hem şoktaym cokta muluyumm sizlere de yazmak istedim
kızım olucak
Canım en ıyısını yapmıssın spnuc beklerken zaten zaman gecıyor bıde bunu yaptırıp yaptırmamak arasnda zaman kaybetmemek bencede en doğrusuAh kuzum sorma ilk fetal dnayi verdim, bebegin dna orani 2.6 çıktı ikinciye bir daha verdim onun sonucunda da dna orani 2.7 cikti, ama test 2.8 ile degerlendirebiliyormus sonuclari. 3.ye yeniden verin dedi yetkili kisi. Onu da doktorum istemedi kendim yapcam ve 100 de 100 sonuc veren testle ancak tatmin oluruz dedi.
Bugunde normalde biz sadece amniyosentez ile alakali bilgi alcaz saniyorduk. Bilgiyi aldik doktorumuz yapalim hadi bugun dedi ve bir anda yaptı.
İnşallah sağlıklı sonuclar alırız Rabbime onun icin dua ediyoruz
Kisa zamanda cikacak sonuclar. Insallah sağlıklı sonuclar olsun
Çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin prensesm selam guzel anneler
kacgundur cok yogunum duzenli girip mesajlara bakamadım insallah herkez iyidir
daha once cinsiyet icin gittigimizde doktor erkege benzetmisti ama emin olamamisti
chatgbt kese soruldugunda erkek dedi
çin takvimi erkekti
hislerim%100 erkek di
ve bugun kızımız olucagını ögrendik hala aglıyorum toparlayamadım kendimi hem çok şaşkınım çok mutluyum aşırı karmaşık duygular icindeyim oglum var
ama vefat eden bebegim kızdı birdaha kız annesi olamam diye dusunuyodum hep
aglamaktan yazamiyorum bile
kizimin hastanede cikisi battaniyesi kiyafetleri vardi aklma hemen geldi hem iyim hem şoktaym cokta muluyumm sizlere de yazmak istedim
kızım olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?