Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ay maşallah sağlıkla gelsin minik kız

Pamlok canım sen nerelerdesin, oğluşunla baş başa vakit geçiriyorsun herhalde

babylovee canım senin yarın mıydı randevun?

Pamlok kanka nerdesin kim bilir şu an kimlerlesin ooo
Bebeksileer ankaraya ev bakmaya gitmiştik şimdi dönüş yolundayız her şey yolunda çok şükür mesajları takip edemedim sizler naptınız nasıl gidiyor cinsiyet öğrendin mi kuzum sen difembahyaa

babylovee kuzu senin mesajları da gördüm talihsizlik olmuş tekrar sonuç alamaman ama bence de bir problem olduğu için değil yakında güzel haberlerini alacağımıza inanıyorum inşallah

Demek ki ayni fiyatlar asagi yukari canim. Bizde doktorumuza guvenerek yaptirdik. O rahatlığı belki psikolojik olarak cok zorlanmamamiz gerektigini o hissi veren oydu bilmiyorum. Zor bir islem aslinda ama iste insan rahat olmuyor riskler var sonucta diye..

Canim kasık ağrım var hafif. Birde elektrik carpmasi gibi degisik hisler oluyor hem vajina girisine dogru hem karnimin icinde. Sende olmus muydu bunlar ?
Canım en ıyısını yapmıssın spnuc beklerken zaten zaman gecıyor bıde bunu yaptırıp yaptırmamak arasnda zaman kaybetmemek bencede en doğrusu
Haklisin kuzum daha iyi olru. Bugun hastanede amniyosentez yaptiran konustugum kadın 1 aydir karar vermekle ugrastim dediginde bu surecin de aslinda yipratan bir süreç oldugunu anladim. Dedigin gibi birden olmasi daha iyi oldu galiba.

Kendimi fazla kastigim icin tüm kemiklerim eklemlerim agriyor birde.

Insallah canim insallah yavrumun saglik haberleri bize mutluluk neşe olacak. Cektigimiz tüm sıkıntıları unutcaz...
Kadın olmak cok baska birsey..
Hersey biz kadınların üzerinden ilerliyor.. Allahım gücümüzü artırsın yavrularimiza saglik versin..

Evet canım onu ben de gördüm de söylemek istemedim
Hem de hiç bir rahatsızlık hissetmeden kontrole gidince öğrenmiş. Beni de baya etkiledi.
tribe girdim aşko, eşime söylemeye korkuyorum, o başlıyor sonra sen niye şu sitelere girip kötü şeyler okuyorsun diye, acaba gizlimi gitsem hastaneye

canım burdaki hiç kimse sana öyle kötü şeyler söylemez söyleyemez estağfurullah yani ve inşallah her şey senin için çok güzel ilerler biliyorum çok zor ama biraz daha az strese girmeye çalış allahın izniyle bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın rabbim sana bana hepimize en güzel en sağlıklı şekilde bebişlerimizi bağışlasın

Bize gebe takip kartı diye bişey verdiler. Oraya her gittiğimizde haftamızla birlikte kilo ve tansiyonumuzu yazıyorlar. Doktor muayeneden önce onu istiyor mutlaka. Bakıp geri veriyor sonra. Her gelişimizde yanımızda getiriyoruz. Önceki kızımda kartım duruyor mesela ne kadar kilo almışım tansiyonum nasılmış diye geçen baktım mesela iyi oldu sizde anladığım kadarıyla bilgisayardan bakıyor doktor ama sıkıntı olmazsa söylemez zaten merak etme illaki bakıyordur bir de kilo tansiyon ayda bir kendin de not al bence iyi olur. Sonraki bebeğinde de bakarsın

Evet kuzum vajına gırısınde hissediyordum reglken de yasıyordum aynısını ona benzetmistim endıselenme normal

İçerisi tek bebekle bile çok karışık zaten sizde baya curcuna vardır eminim maşallah büyüyorlar ya minyatür insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…