- 25 Şubat 2025
- 1.370
- 1.867
- 48
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.061
Geldiğimden beri klima kapanmadı babam esiyor diyor ama inanmıyorum çünkü ona Esen bana nedense hiç esmiyorBalıkesir'de hava yanıyor hanımlar fenalardayım vantilatör ile yaşıyorumbulunduğunuz şehirler nasıl
evet canım konuştukCanımm benim biz konuşmuştuk aseli sormuştum çünki bende asel koymak istiyordum kızımın adını ve senin şimdi kızın oluyor çok duygulandım çok!
cok sagol canımÇok sevindim senin adına sağlıkla gelsin prenses
bursadayım felaket sıcak yanıyoruz bizdeBalıkesir'de hava yanıyor hanımlar fenalardayım vantilatör ile yaşıyorumbulunduğunuz şehirler nasıl
Ay maşallahm selam guzel anneler
kacgundur cok yogunum duzenli girip mesajlara bakamadım insallah herkez iyidir
daha once cinsiyet icin gittigimizde doktor erkege benzetmisti ama emin olamamisti
chatgbt kese soruldugunda erkek dedi
çin takvimi erkekti
hislerim%100 erkek di
ve bugun kızımız olucagını ögrendik hala aglıyorum toparlayamadım kendimi hem çok şaşkınım çok mutluyum aşırı karmaşık duygular icindeyim oglum var
ama vefat eden bebegim kızdı birdaha kız annesi olamam diye dusunuyodum hep
aglamaktan yazamiyorum bile
kizimin hastanede cikisi battaniyesi kiyafetleri vardi aklma hemen geldi hem iyim hem şoktaym cokta muluyumm sizlere de yazmak istedim
kızım olucak
Bebeksileer ankaraya ev bakmaya gitmiştik şimdi dönüş yolundayız her şey yolunda çok şükür mesajları takip edemedim sizler naptınız nasıl gidiyor cinsiyet öğrendin mi kuzum senPamlok kanka nerdesin kim bilir şu an kimlerlesin ooo
Demek ki ayni fiyatlar asagi yukari canim. Bizde doktorumuza guvenerek yaptirdik. O rahatlığı belki psikolojik olarak cok zorlanmamamiz gerektigini o hissi veren oydu bilmiyorum. Zor bir islem aslinda ama iste insan rahat olmuyor riskler var sonucta diye..Canım evet ben hem ozelde hem devlette kpntrollüyüm özele de sordum 45 demisti ama testler tek bır yerde toplanıyo dedı ıkısı bizde devletteki dr umuza yaptırdık. Haklısın canım onlar saglıklı olsunda nasıl hissediyorsun kendını
Haklisin kuzum daha iyi olru. Bugun hastanede amniyosentez yaptiran konustugum kadın 1 aydir karar vermekle ugrastim dediginde bu surecin de aslinda yipratan bir süreç oldugunu anladim. Dedigin gibi birden olmasi daha iyi oldu galiba.Canım en ıyısını yapmıssın spnuc beklerken zaten zaman gecıyor bıde bunu yaptırıp yaptırmamak arasnda zaman kaybetmemek bencede en doğrusu
Insallah canim insallahBebeksileer ankaraya ev bakmaya gitmiştik şimdi dönüş yolundayız her şey yolunda çok şükür mesajları takip edemedim sizler naptınız nasıl gidiyor cinsiyet öğrendin mi kuzum sendifembahyaa
babylovee kuzu senin mesajları da gördüm talihsizlik olmuş tekrar sonuç alamaman ama bence de bir problem olduğu için değil yakında güzel haberlerini alacağımıza inanıyorum inşallah
Evet canım onu ben de gördüm de söylemek istemedimKızlar şimdi kasım grubuna göz attım, bir arkadaş 21+5 detaylıda bebeğinin kalbinin durduğunu öğrenmişanksiyetem tuttu
tribe girdim aşko, eşime söylemeye korkuyorum, o başlıyor sonra sen niye şu sitelere girip kötü şeyler okuyorsun diye, acaba gizlimi gitsem hastaneyeEvet canım onu ben de gördüm de söylemek istemedim
Hem de hiç bir rahatsızlık hissetmeden kontrole gidince öğrenmiş. Beni de baya etkiledi.
canım burdaki hiç kimse sana öyle kötü şeyler söylemez söyleyemez estağfurullah yani ve inşallah her şey senin için çok güzel ilerler biliyorum çok zor ama biraz daha az strese girmeye çalış allahın izniyle bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın rabbim sana bana hepimize en güzel en sağlıklı şekilde bebişlerimizi bağışlasınKızlar selam. Yazan soran aklina getiren dualar eden herkese çok teşekkür ederim beni çok duygulandırdınız...
Sasiracaginiz bir haber ile geldim,
Amniyosentez yaptırdım su an istirahat ediyorum. Dualarınıza yeniden yeniden talibim. Çok mu oluyor bilmiyorum of sende be diyen vardır belki ama kalbinden gelen dua eden herkese teşekkür ederim Allahım razı olsun hepimiz saglikla kucagimiza alaliim yavrularimizi inşallah.
Hala sersem gibiyim çok ağladım çok stres yaptim anlatamam.. su an da hala tam gevseyemedim inşallah sonuçlarımız sağlıklı gelir ... nolur dua edin bize
Bize gebe takip kartı diye bişey verdiler. Oraya her gittiğimizde haftamızla birlikte kilo ve tansiyonumuzu yazıyorlar. Doktor muayeneden önce onu istiyor mutlaka. Bakıp geri veriyor sonra. Her gelişimizde yanımızda getiriyoruz. Önceki kızımda kartım duruyor mesela ne kadar kilo almışım tansiyonum nasılmış diye geçen baktım mesela iyi olduAşko tansiyon bende de bakıyorlar hep ebe soruyor kiloyu ama öyle az yada fazla diye bişey demiyorben tansiyonu dr sormuştum düşük çıkıyor diye sonra ekrana baktı evet biraz düşük ama tehlikeli değil dedi. Biz yüksektense düşüğü tercih ederiz dedi. Bana sormadı kaç diye yani. Demekki görüyor ekranda ve kiloyla ilgili bişey demedi. Bidaha gittiğimde özellikle sorayım
Evet kuzum vajına gırısınde hissediyordum reglken de yasıyordum aynısını ona benzetmistim endıselenme normalDemek ki ayni fiyatlar asagi yukari canim. Bizde doktorumuza guvenerek yaptirdik. O rahatlığı belki psikolojik olarak cok zorlanmamamiz gerektigini o hissi veren oydu bilmiyorum. Zor bir islem aslinda ama iste insan rahat olmuyor riskler var sonucta diye..
Canim kasık ağrım var hafif. Birde elektrik carpmasi gibi degisik hisler oluyor hem vajina girisine dogru hem karnimin icinde. Sende olmus muydu bunlar ?
Haklisin kuzum daha iyi olru. Bugun hastanede amniyosentez yaptiran konustugum kadın 1 aydir karar vermekle ugrastim dediginde bu surecin de aslinda yipratan bir süreç oldugunu anladim. Dedigin gibi birden olmasi daha iyi oldu galiba.
Kendimi fazla kastigim icin tüm kemiklerim eklemlerim agriyor birde.
neden kalbi durmuş ve bukadar ileri haftadaKızlar şimdi kasım grubuna göz attım, bir arkadaş 21+5 detaylıda bebeğinin kalbinin durduğunu öğrenmişanksiyetem tuttu
Canım hiç bilmiyorum ki, yazdığına göre dr muhtemelen kalbinde sıkıntı vardı yâda genetikte demiş sanırımneden kalbi durmuş ve bukadar ileri haftada
ben bakıyorum şuan ama bulamadım kacıncı sayfada çok üzüldüm ya..Canım hiç bilmiyorum ki, yazdığına göre dr muhtemelen kalbinde sıkıntı vardı yâda genetikte demiş sanırım
Bikac gün olmuştu canım onu yazali Allahım esirgesin yavruları Rabbim o arkadaşa da tez zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin yanı sıra bize deben bakıyorum şuan ama bulamadım kacıncı sayfada çok üzüldüm ya..
1321 canımben bakıyorum şuan ama bulamadım kacıncı sayfada çok üzüldüm ya..
İçerisi tek bebekle bile çok karışık zaten sizde baya curcuna vardır eminimÇok şükür iyiler ama içerisi karmakarışıktı. Şöyle bir bütün olarak göremedim ikisini de. Ultrason aletini karnımda oynattıkça ikisinden de parçalar gördük ama. Kızım 208gr, oğlum 258gr çıktı. Tam 2 hafta sonrası için detaylı ultrason randevusu verdi. Orada rahat rahat görürüz artık diye düşğndük. Rabbim evlatlarımızın hep sağlıklı haberlerini duymayı nasip etsin.
Bir de oğlum yüzünü gösterdi onu da paylaşayım sizinleKız biraz nazlı çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?