Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canim benim çok teşekkür ederim çooookk sonucumuz da insallah 48 saat sonra cikacak. Allahın izniyle saglikli sonuc alacagiz ve kosarak doktora yine gidicem hadi bebegimi goster bana diye
Sen bu grubun en kıymetli annelerinden birisin başından beri çok sıkıntılar yaşadın. Bu sıkıntılar da seni çok güçlü bir anne yapacak. İnan ki annelik zaten dünyanın en büyük kahramanlığı. Doğunca nasıl bir potansiyelim varmış diye kendine hayret ediyor insan. Hastalanıyor ağlıyor düşüyor canı acıyor ve sen soğukkanlılıkla onu iyileştirmek için mücadele ediyorsun. Kolay da değil uykusuz yorgun durmaksızın bu maratonun içinde olmak. Ben bebeğinin iyi olduğuna eminim ama bu kadar aksilikler olduysa Allah seni bu yola hazırlıyor diye düşünüyorum. Harika bir anne olacaksın

okudum canım çok üzüldüm ve şunuda farkettim kasım annelerinde birtane anne daha var riskli gebeliği ve diğer annelerinde hep bi tedirgin gördüm hareket yok bebeğimin diyeni okudum, karnımda kasılmalar var diyeni okudum iyi şeyler pek okumadım dikkat ettiniz mi sizde?
bende paranoyak olcam sanki artık..

Ay ne güzel yaa tecrübeli anne olmak her şeyin çoktan elinde var olması rahatlık verir kesin bizim gibi ilk bebişi olanlar bebek bakımından bi haber dünyadan bi haber olanlar ah biz napıcaz
Bi şekilde oluyor ya nasıl oldu bilmiyorum ama emziriyorsun sonra yemek yemeye başlıyor falan çok da zor değil otomatik yükleniyor biseyler

Yaaa nasıl duygulandım ben de şükürler olsun. Sağlıkla gelsin inşallah ömrü uzun bahtı güzel olsun minik prensesin

Canım benim cok sagol güzel düşüncelerin için dua isteyene bende hep dua ederim Allah var, forumda dolasirken bile bazi konuları okurum mesela bebek isteyenler,veya boyle test sonucu bekleyenler kim olursa icimden ederim hayır duamı.. ama bilemedim ki belki çok dua istedim diye öyle dedim. Çok sagolun gercekten hep dedim yine diyorum bu dualar bana güç veriyor. Birsuru teyzesinin duasini alıyor yavrum..
Insallah canim insallahhhh saglikla kucagimiza alcaz bebegimizi mis kokulumu kucagimizda uyutcaz büyüyüp üniversiteler bitirecek benim yavrum

tribe girdim aşko, eşime söylemeye korkuyorum, o başlıyor sonra sen niye şu sitelere girip kötü şeyler okuyorsun diye, acaba gizlimi gitsem hastaneye
Kuzum bana da eşim çok kızıyordu buraya giriyorum diye. Paylaşma hiç. Ben söylemiyorum. Ben çok okuyorum bir de böyle şeyleri. Özellikle doğuma yakın hep kötü doğum hikayeleri falan okudum korkumun üstüne gitmek gibi geldi bana. Kendimi geri tutamıyorum öyle bir başlık görünce okuyorum hemen. Ama yanlış olduğunun farkındayım. Ne diyeceğimi bilmiyorum anksiyete konusunda kelin ilacı olsa başına sürermiş dicem. Ben de pek sağlıklı sayılmam o konuda

Gözyaşlarım bugun hic durmasin mi istiyorsunuz siz beni mesajlarinizla aglatıyorsunuz canımsın.. güzel düşüncelerini dile getirmen beni süper anne olacagima bir adım daha inandırdı
O kadar haklisin ki... daha görmediğimiz minicik bir bebegimiz var ve biz o iyi olsun yeter ki diye nelere nelere göğüs germeye çalışıyoruz. Hep bizi streslere soktu nerdeyse her hafta sonunu hastanede gecirdik biz belki 3 aydir fln hafta sonu tek aktivitemiz acile gidip eve gelmek.. insallah dedigin gibi Allahım bizi saglikli akıllı ama azcik da hareketli bir ogluşa hazirliyordur da ondandir bunca seyi yaşatması. Yavrumuz sağlıklıdır ve hersey yolundadır inşallah
Anneler gizli süper kahramanlardır ! Net...

tribe girdim aşko, eşime söylemeye korkuyorum, o başlıyor sonra sen niye şu sitelere girip kötü şeyler okuyorsun diye, acaba gizlimi gitsem hastaneye
Dün benim eşim artık sen akıllı telefon kullanma doğuma kadar tuşlu alalım sana dedi sırf bu yüzden

Kızlar ya iyi olalım düşmesin enerjimiz. Bizim bebeklerimiz iyiler biliyorum. Bu grup tam kadro Aralık ayına gelecek. Ben de çok düştüm birden ama toparlanalım hadi
hep böyle olalım!
Kızlar bugün 1 kız 1 erkek bebiş eklendi aramıza eşit devam ediyoruz 30 30
ya bu nasıl bi eşitliktir ya resmen yarışıyorlar bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…