- 18 Temmuz 2022
- 6.372
- 10.733
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.081
Sen bu grubun en kıymetli annelerinden birisin başından beri çok sıkıntılar yaşadın. Bu sıkıntılar da seni çok güçlü bir anne yapacak. İnan ki annelik zaten dünyanın en büyük kahramanlığı. Doğunca nasıl bir potansiyelim varmış diye kendine hayret ediyor insan. Hastalanıyor ağlıyor düşüyor canı acıyor ve sen soğukkanlılıkla onu iyileştirmek için mücadele ediyorsun. Kolay da değil uykusuz yorgun durmaksızın bu maratonun içinde olmak. Ben bebeğinin iyi olduğuna eminim ama bu kadar aksilikler olduysa Allah seni bu yola hazırlıyor diye düşünüyorum. Harika bir anne olacaksınCanim benim çok teşekkür ederim çooookksonucumuz da insallah 48 saat sonra cikacak. Allahın izniyle saglikli sonuc alacagiz ve kosarak doktora yine gidicem hadi bebegimi goster bana diye
okudum canım çok üzüldüm ve şunuda farkettim kasım annelerinde birtane anne daha var riskli gebeliği ve diğer annelerinde hep bi tedirgin gördüm hareket yok bebeğimin diyeni okudum, karnımda kasılmalar var diyeni okudum iyi şeyler pek okumadım dikkat ettiniz mi sizde?1321 canım
Bi şekilde oluyor ya nasıl oldu bilmiyorum ama emziriyorsun sonra yemek yemeye başlıyor falan çok da zor değil otomatik yükleniyor biseylerAy ne güzel yaa tecrübeli anne olmak her şeyin çoktan elinde var olması rahatlık verir kesinbizim gibi ilk bebişi olanlar bebek bakımından bi haber dünyadan bi haber olanlar ah biz napıcaz
Seni yardımcım olarak göreve atıyorumEveeet yoklama yapalım ozaman
Kızlaaar nerelerdesiniz cinsiyetleri hala öğrenemedik mi bi ses verin@lunariaaa @hcelly @sellmin @danmii @Fatmaningebeligi @petty @Dogabesmez @Rabbimallah @dilllanjjdkdjs @Angela4192 @hhto
Hahaha süpersin ya çok güldümyazmıyanları ocak grubuna sevk ediyoruzonlarla birlikde öğrenirler diye düşündüm
Yaaa nasıl duygulandım ben de şükürler olsun. Sağlıkla gelsin inşallah ömrü uzun bahtı güzel olsun minik prensesinm selam guzel anneler
kacgundur cok yogunum duzenli girip mesajlara bakamadım insallah herkez iyidir
daha once cinsiyet icin gittigimizde doktor erkege benzetmisti ama emin olamamisti
chatgbt kese soruldugunda erkek dedi
çin takvimi erkekti
hislerim%100 erkek di
ve bugun kızımız olucagını ögrendik hala aglıyorum toparlayamadım kendimi hem çok şaşkınım çok mutluyum aşırı karmaşık duygular icindeyim oglum var
ama vefat eden bebegim kızdı birdaha kız annesi olamam diye dusunuyodum hep
aglamaktan yazamiyorum bile
kizimin hastanede cikisi battaniyesi kiyafetleri vardi aklma hemen geldi hem iyim hem şoktaym cokta muluyumm sizlere de yazmak istedim
kızım olucak
Canım benim cok sagol güzel düşüncelerin içincanım burdaki hiç kimse sana öyle kötü şeyler söylemez söyleyemez estağfurullah yani ve inşallah her şey senin için çok güzel ilerler biliyorum çok zor ama biraz daha az strese girmeye çalış allahın izniyle bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın rabbim sana bana hepimize en güzel en sağlıklı şekilde bebişlerimizi bağışlasın
Balıkesir yarın 41 derece ve işlerim de çok yoğun bu ara. Beynim kaynıyor sıcaktanBalıkesir'de hava yanıyor hanımlar fenalardayım vantilatör ile yaşıyorumbulunduğunuz şehirler nasıl
Yaa öyle mii. Ne kadar devam etti kuzum peki ? Ay iyi bari korkmayayim o zaman sagol canim.Evet kuzum vajına gırısınde hissediyordum reglken de yasıyordum aynısını ona benzetmistim endıselenme normal
Kuzum bana da eşim çok kızıyordu buraya giriyorum diye. Paylaşma hiç. Ben söylemiyorum. Ben çok okuyorum bir de böyle şeyleri. Özellikle doğuma yakın hep kötü doğum hikayeleri falan okudum korkumun üstüne gitmek gibi geldi bana. Kendimi geri tutamıyorum öyle bir başlık görünce okuyorum hemen. Ama yanlış olduğunun farkındayım. Ne diyeceğimi bilmiyorum anksiyete konusunda kelin ilacı olsa başına sürermiş dicem. Ben de pek sağlıklı sayılmam o konudatribe girdim aşko, eşime söylemeye korkuyorum, o başlıyor sonra sen niye şu sitelere girip kötü şeyler okuyorsun diye, acaba gizlimi gitsem hastaneye
Gözyaşlarım bugun hic durmasin mi istiyorsunuz siz beni mesajlarinizla aglatıyorsunuzSen bu grubun en kıymetli annelerinden birisin başından beri çok sıkıntılar yaşadın. Bu sıkıntılar da seni çok güçlü bir anne yapacak. İnan ki annelik zaten dünyanın en büyük kahramanlığı. Doğunca nasıl bir potansiyelim varmış diye kendine hayret ediyor insan. Hastalanıyor ağlıyor düşüyor canı acıyor ve sen soğukkanlılıkla onu iyileştirmek için mücadele ediyorsun. Kolay da değil uykusuz yorgun durmaksızın bu maratonun içinde olmak. Ben bebeğinin iyi olduğuna eminim ama bu kadar aksilikler olduysa Allah seni bu yola hazırlıyor diye düşünüyorum. Harika bir anne olacaksın
Ya ben geriden okuyup cevap yazıyorum konu buraya gelmiş çok üzüldümben bakıyorum şuan ama bulamadım kacıncı sayfada çok üzüldüm ya..
ayy alındımmı gercekten yardımcın olarakSeni yardımcım olarak göreve atıyorumsüpersin
hahahaha mantıklı değilmi ama admin bişey söyleHahaha süpersin ya çok güldüm
Tabi canım çok emek veriyorsun etiketler mesaj sayılarını takip etmeler falan. Çalışkan üyemizayy alındımmı gercekten yardımcın olarak
hahahaha mantıklı değilmi ama admin bişey söyle
yaa canım adminim bunları yazman bile çok tatlıTabi canım çok emek veriyorsun etiketler mesaj sayılarını takip etmeler falan. Çalışkan üyemiz
Mersin cehennem gibiBalıkesir'de hava yanıyor hanımlar fenalardayım vantilatör ile yaşıyorumbulunduğunuz şehirler nasıl
Dün benim eşim artık sen akıllı telefon kullanma doğuma kadar tuşlu alalım sana dedi sırf bu yüzdentribe girdim aşko, eşime söylemeye korkuyorum, o başlıyor sonra sen niye şu sitelere girip kötü şeyler okuyorsun diye, acaba gizlimi gitsem hastaneye
hep böyle olalım!Kızlar ya iyi olalım düşmesin enerjimiz. Bizim bebeklerimiz iyiler biliyorum. Bu grup tam kadro Aralık ayına gelecek. Ben de çok düştüm birden ama toparlanalım hadi
ya bu nasıl bi eşitliktir ya resmen yarışıyorlar bebişlerKızlar bugün 1 kız 1 erkek bebiş eklendi aramıza eşit devam ediyoruz 3030
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?