- 17 Ağustos 2021
- 1.676
- 2.067
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.101
Maalesef böyle şeyler olabiliyor benimde bir tanıdığım 8 aylık rutin kontrole gittiğinde ogrendi kalbinin durduğunu benimde aklıma hep o geliyor kötü şeyler düşünmemek lazım bunun sonu yok çünküCanım hiç bilmiyorum ki, yazdığına göre dr muhtemelen kalbinde sıkıntı vardı yâda genetikte demiş sanırım
Canım benimde akşamları karnim geriliyor 3 4 gundur senin ikiz miydiKızlar iyi geceler herkese .Ben 2 gündür hareket kısıtlılığı yaşıyorum ya var mı aranızda yaşayan .sanki 1-2 kilo aldım bu aralar ama geceleri yatakta dönerken bile zor dönüyorum zor kalkıyorum filan bir ağırlaşma var daha çok erken değil mi bu haftada böyle olursam ileriyi düşünemiyorum ben karnım çok geriliyor şişiyor ağırlaşıuor gibi hissediyorum geceleri
Yok değil canım tek bebek . Ama benim bulantılarım çok vardı ve bir şey yiyemiyordum bu aralar çok şükür iyiyim biraz fazla kaçırdım akşamları yemek yemek üstüne meyve filan sanırım çok yiyince oldum böyle karnım resmen patlayacak gibi gergin zor dönüyoeum sağa sola .bir de 77 den 79 kiloya çıkmışım hemenCanım benimde akşamları karnim geriliyor 3 4 gundur senin ikiz miydi
Karıştırdım canim malum kalabalığızYok değil canım tek bebek . Ama benim bulantılarım çok vardı ve bir şey yiyemiyordum bu aralar çok şükür iyiyim biraz fazla kaçırdım akşamları yemek yemek üstüne meyve filan sanırım çok yiyince oldum böyle karnım resmen patlayacak gibi gergin zor dönüyoeum sağa sola .bir de 77 den 79 kiloya çıkmışım hemen
3 gün kuzum sonra hersey normale donduYaa öyle mii. Ne kadar devam etti kuzum peki ? Ay iyi bari korkmayayim o zaman sagol canim.
Canım valla benim sağ solum belli olmuyor 2 gün küsmüyorum 3. Gün berbat oluyorum inşaallah böyle devam eder çok sağ ol .Yarından itibaren yediklerime dikkat edeyim diyorum bir de akşamları az ve hafif sağlıklı şeyler yiyeyim .Yoksa gidişat kötüKarıştırdım canim malum kalabalığızevet belki ondan olabilir bulantilarinin geçmesine sevindim çok çekmiştin sen valla akşamları yediklerimiz 2 kat etki yapiiyor sanırım
Cok sagol canim tamam bende dikkate alcam. Yatıyorum uzanıyorum bolca. Ama galiba çok kastigim icin her yerim agriyor. Başımdan tut ayak bileklerime kadar tüm eklemlerim kemiklerim hep agriyor.. dedigin gibi 2 3 günü bir gecirsem ...3 gün kuzum sonra hersey normale dondu
Canım doktorun magnezyum yazdı dimi sana o gevşetir senşCok sagol canim tamam bende dikkate alcam. Yatıyorum uzanıyorum bolca. Ama galiba çok kastigim icin her yerim agriyor. Başımdan tut ayak bileklerime kadar tüm eklemlerim kemiklerim hep agriyor.. dedigin gibi 2 3 günü bir gecirsem ...
Aşkım bende şu ara gizli giriyorum, tüp bebek zamanı birkaç kere kavgamız bile oldu site yüzünden, hep okuduklarımı anlatırdım, şimdi anlatmıyorum. Tekrar girdiğimi bilirse telefonu elimden alırKuzum bana da eşim çok kızıyordu buraya giriyorum diye. Paylaşma hiç. Ben söylemiyorum. Ben çok okuyorum bir de böyle şeyleri. Özellikle doğuma yakın hep kötü doğum hikayeleri falan okudum korkumun üstüne gitmek gibi geldi bana. Kendimi geri tutamıyorum öyle bir başlık görünce okuyorum hemen. Ama yanlış olduğunun farkındayım. Ne diyeceğimi bilmiyorum anksiyete konusunda kelin ilacı olsa başına sürermiş dicem. Ben de pek sağlıklı sayılmam o konuda
OfffMaalesef böyle şeyler olabiliyor benimde bir tanıdığım 8 aylık rutin kontrole gittiğinde ogrendi kalbinin durduğunu benimde aklıma hep o geliyor kötü şeyler düşünmemek lazım bunun sonu yok çünkü
Merhaba canım sanırım Mersin’de yaşıyorsun fetal dna nerde yaptırdın bende Mersinliyim ama görev gereği doğuda yaşıyorum Mersin’e gideceğim de bu konu hakkında bilgi almak istedimBen fetal dna ile öğrendim cinsiyeti kuzum değişme olmaz sanırımama haber ederim buradaki doktorumun dedikleri çok dha önemli benim için bakalım nolcak
Kuzum yok vermedi. Daha önce sordugumda parol ic agrin oldugunda magnezyumdan daha fazla faydası olur demisti. O zmn sırt ağrısı icin istemistim. Ama simdi hicbirsey kullan demedi normal rutine devam dedi.Canım doktorun magnezyum yazdı dimi sana o gevşetir senş
Kız rahat bırak şu çocuğu gerçekten erken daha hissedersin zamanı gelince dürtmeyle olmaz oAşkım bende şu ara gizli giriyorum, tüp bebek zamanı birkaç kere kavgamız bile oldu site yüzünden, hep okuduklarımı anlatırdım, şimdi anlatmıyorum. Tekrar girdiğimi bilirse telefonu elimden alırseni etkiliyor diye
benim acil bebek hareketlerini hissetmem lazım, akşam üstü rahatsız ettim ama tık yok, göbeğime bastım, dürttüm
Ya orda söylüyorlar ama şuan bile aklımda yokBize gebe takip kartı diye bişey verdiler. Oraya her gittiğimizde haftamızla birlikte kilo ve tansiyonumuzu yazıyorlar. Doktor muayeneden önce onu istiyor mutlaka. Bakıp geri veriyor sonra. Her gelişimizde yanımızda getiriyoruz. Önceki kızımda kartım duruyor mesela ne kadar kilo almışım tansiyonum nasılmış diye geçen baktım mesela iyi oldusizde anladığım kadarıyla bilgisayardan bakıyor doktor ama sıkıntı olmazsa söylemez zaten merak etme illaki bakıyordur bir de kilo tansiyon ayda bir kendin de not al bence iyi olur. Sonraki bebeğinde de bakarsın
Ayy çok sagol canım benimYaaa nasıl duygulandım ben de şükürler olsun. Sağlıkla gelsin inşallah ömrü uzun bahtı güzel olsun minik prensesin
enerjine bayılıyorumKızlar ya iyi olalım düşmesin enerjimiz. Bizim bebeklerimiz iyiler biliyorum. Bu grup tam kadro Aralık ayına gelecek. Ben de çok düştüm birden ama toparlanalım hadi
Hiç sorma bende senin gibiyim. Dikkat etmeme rağmen kilom çok hızlı arttı. Okadar ağır hissediyorum ki kendimi. Bacaklarımın üstünde bile şimdiden selülit gibi dalgalanmalar oluşmuş. Kötü bir beslenme alışkanlığımda yok ama hormonlar herkeste farklı etki yaratıyorYok değil canım tek bebek . Ama benim bulantılarım çok vardı ve bir şey yiyemiyordum bu aralar çok şükür iyiyim biraz fazla kaçırdım akşamları yemek yemek üstüne meyve filan sanırım çok yiyince oldum böyle karnım resmen patlayacak gibi gergin zor dönüyoeum sağa sola .bir de 77 den 79 kiloya çıkmışım hemen
Benim ilk adet tarihim 17 Mart. Şuan 16 haftalığım ama 13+3 te kesin erkek göründü. Hatta 12 de de görünmüştü canımDikkat etim de sat: 17 Mart olan kimse öğrenmemiş mi ya cinsiyeti
Canım günaydın .Ben normalde kendimi biliyorum yerim yani aşırı tatlı seven biriyim hayatım boyunca kiloma dikkst etmeye çalışan diyet yapan biriyim maalesef .başlardaki mide bulantıları o yüzden benim için bir bakıma iyiydi çünkü iştahım yoktu yemedim ve korudum kendimi .3-4 gündür tatlı yiyebiliyorum ekşili sütlü şeyler .yiyince nerdeyse 2.5 kilo almışım 4-5 günde sen düşün yani ama kararlıyım bugün başlayacağım dikkat etmeye ve yürüyüş yapmaya inşaallahHiç sorma bende senin gibiyim. Dikkat etmeme rağmen kilom çok hızlı arttı. Okadar ağır hissediyorum ki kendimi. Bacaklarımın üstünde bile şimdiden selülit gibi dalgalanmalar oluşmuş. Kötü bir beslenme alışkanlığımda yok ama hormonlar herkeste farklı etki yaratıyor
Hahahah kesinlikle şuan bu durumdayımKız rahat bırak şu çocuğu gerçekten erken daha hissedersin zamanı gelince dürtmeyle olmaz ozaten başlarda hareketleri çok düzensiz oluyor bi var bi yok çok strese sokar seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?