- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.481
Bebektir o Canım bağırsak hareketi daha farklı oluyor ben artık ayırt ediyorum ben çok erken hissettim halada devam@babylove gözün aydın canım çok sevindim inşallah önünde hep güzel günler var
Kızlar karnımda afedersiniz tuvalete gitmeden önce bağırsak oynaması gibi bir şeyler var bir şeyler hissediyorumeşim bebek hareketi diyor da emin olamıyorum not:tuvaletim yok böyle hareketlenme gibi ama değil gibi de ikinci not: şeftali yedim bugün
Aşko atacam dedin hiç atmadın resmi, at artık bizde bakalım şu şakacı bebeğeBenim bebeğe yapay zeka ısrarla erkek diyor genital teberkül var diyor kızlar buraya atarım tabi sizde bakın bende farkettim
haftaya cumartesi randevum kesin net bir şekilde ögrncm inşallah çok heyecanlıyım hemde çok uzadı bu iş çünki bende alışveriş yapmak istiyorumofff bir bilseniz içim nasıl kıpır kıpır
Bir kız bir erkek ikiz bekleyen biri olarak bu teori bende tuttu. Oğlum sağda kızım soldaCinsiyet hurufelerine göre erkek Bebek sağ tarafta kız bebek sol tarafta hissedilir mis
Kız olursa listeye yazicam seniBen 16 haftalik oldum akşam 7 de randevum var cinsiyeti ogrenecez
Benim kızım ilk haftalardan beri ortada duruyor ya. Hareket hissetmiyorum ama doktor hep ortada tutuyor cihazıBir kız bir erkek ikiz bekleyen biri olarak bu teori bende tuttu. Oğlum sağda kızım solda
Görüntü bozuluyor ilk resimdeki bebeğin bacak arasında o çıkıntı telefonda daha net görülüyorAşko atacam dedin hiç atmadın resmi, at artık bizde bakalım şu şakacı bebeğe
Canım nerden aldın çok uygun tutmuşKızlar ben bebişlerime bunları aldım
Amazondan hepsi 515tl tuttu iyi gibi geldi
Ay aşkım aramızda ufak ufak aliş veriş yapan sensinKızlar ben bebişlerime bunları aldım
Amazon dan aldım canım. Geçende de yazdım çok iyi fiyatlar var mutlaka bakınCanım nerden aldın çok uygun tutmuş
Allah'ım ya emzik çok şirin bişeyKızlar ben bebişlerime bunları aldım
Teşekkürler canım güle güle kullansın minnoşlarAmazon dan aldım canım. Geçende de yazdım çok iyi fiyatlar var mutlaka bakın
Amazondan almıştım ben de çoğu eşyamızı. Arada süper indirimler geliyor takip etmekte fayda varAmazon dan aldım canım. Geçende de yazdım çok iyi fiyatlar var mutlaka bakın
Kanka bende açılmadı resimGörüntü bozuluyor ilk resimdeki bebeğin bacak arasında o çıkıntı telefonda daha net görülüyor
Canim benim çok teşekkür ederim inşallah hep saglik haberleri alalim bundan sonraAyyy çok şükür çok sevindim canımm çok çok geçmiş olsun
Yarın iyi bir dedikodu mu yapsak kızlarrYarın doktora giden var mı ya önemli bişey olmayabilir olursa etiket yapalım
Valla ben tutamıyorum kendimiAy aşkım aramızda ufak ufak aliş veriş yapan sensinböyle at aldıklarını bizde teşvik olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?