- 5 Haziran 2021
- 5.626
- 21.590
- 298
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.501
Evet ikidir böyle oluyor anlamadımKanka bende açılmadı resimsonrada kayboldu
Valla biz de alıyoruz bir şeyler ama bakalım bizim yavrular ne yapacak. Üzerinde %98 kabul oranı yazıyor. Senin kızın %2 demek kiAllah'ım ya emzik çok şirin bişeyBen de almıştım bunun aynısını ama tutmadı ilk kızım inşallah bu kızım tutacak
Inatla sayilari esitleyecek
Sağol canımCanımm çok geçmiş olsun
Bu tetanoz aşısı sadece sağlık ocaklarındamı yapılıyor acaba? Yoksa özellerde yapılıyor mu?
Adın unutulmaz kalbimize kazidik beybiKanka ben profil fotomu değiştirirsem beni bulamayıp karıştaracaklar korkusu var içimdeiyi değilim
Ogluşum sagdaydi benim deCinsiyet hurufelerine göre erkek Bebek sağ tarafta kız bebek sol tarafta hissedilir mis
Kızlar ben bebişlerime bunları aldım
Amazondan hepsi 515tl tuttu iyi gibi geldi
Çok sagol kuzumGözün aydın canım benim çoook sevindimiyi haber geliceğini biliyordum çok dua ettik paşa için inşallah asdaf arkadaşımızın prensesi içinde güzel haberler alıcaz
Gecmis olsun canim dikkat et dinlenmeye çalış kolunu yormaKızlar ben sağlık ocağına gittim tahlil sonuçlarım için hemşire bebeğin hareketlerini tam hissediyorsan tetenoz aşısını yapalım dedi ben de oldum biraz ağrım var şuan inşallah kötü olmam
Hadi ya öyle bişey mi yazmışlar hiç hatırlamıyorumValla biz de alıyoruz bir şeyler ama bakalım bizim yavrular ne yapacak. Üzerinde %98 kabul oranı yazıyor. Senin kızın %2 demek ki
Kız burda o tezin hepsi çürüdüCinsiyet hurufelerine göre erkek Bebek sağ tarafta kız bebek sol tarafta hissedilir mis
Canim benim amin aminn hep güzel günlerimiz olsun bebeklerimizin hep sağlık haberlerini alalım inşallah@babylove gözün aydın canım çok sevindim inşallah önünde hep güzel günler var
Kızlar karnımda afedersiniz tuvalete gitmeden önce bağırsak oynaması gibi bir şeyler var bir şeyler hissediyorumeşim bebek hareketi diyor da emin olamıyorum not:tuvaletim yok böyle hareketlenme gibi ama değil gibi de ikinci not: şeftali yedim bugün
Bibs de denedim bizde işe yaramadıinşallah alışırlar çok tatlı oğlum Philips alışamamıştı ama modeli falan farklıdır belki çokta zorlamamıştım.şimdi bibs di sanırım onları çok övüyorlar belki onlardan alırım
Tenk yu beybimSağol canımyani benim bildiğim sağlık ocağında yapılıyor özelde yapılıyorsa da ücretlidir özele gidiyorsan doktoruna bi sor istersen
Rabbım gönlündekini versin canım kontrol ne zamandıKizlar hepiniz hamilesiniz bana bol.bol dua edin istediğim sonuç gelsin sağlıklı bir kızım var birde sağlıklı bir oğlum olsun yeter iki çocuk istiyorum eşim erkek istiyor erkek olursa başka dusunmuyorum lütfen dua eder misinzi
Eşimden duymadım bunları yaAdın unutulmaz kalbimize kazidik beybi
evet canım oluyorKızlar bunların gecesi gündüzü demi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?