Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canımm çok geçmiş olsun
Bu tetanoz aşısı sadece sağlık ocaklarındamı yapılıyor acaba? Yoksa özellerde yapılıyor mu?
Sağol canım yani benim bildiğim sağlık ocağında yapılıyor özelde yapılıyorsa da ücretlidir özele gidiyorsan doktoruna bi sor istersen

Kızlar ben bebişlerime bunları aldım
Amazondan hepsi 515tl tuttu iyi gibi geldi
inşallah alışırlar çok tatlı oğlum Philips alışamamıştı ama modeli falan farklıdır belki çokta zorlamamıştım.şimdi bibs di sanırım onları çok övüyorlar belki onlardan alırım

Gözün aydın canım benim çoook sevindim iyi haber geliceğini biliyordum çok dua ettik paşa için inşallah asdaf arkadaşımızın prensesi içinde güzel haberler alıcaz
Çok sagol kuzum Allah razı olsun güzel teyzeleriiiii sizin dualariniz bize hep destek oldu. Her zaman saglikli haberlerini alalim yavrularımızın inşallah aminn
Aminn asdaf dan da güzel haberler alcazz
Kızlar ben sağlık ocağına gittim tahlil sonuçlarım için hemşire bebeğin hareketlerini tam hissediyorsan tetenoz aşısını yapalım dedi ben de oldum biraz ağrım var şuan inşallah kötü olmam
Gecmis olsun canim dikkat et dinlenmeye çalış kolunu yorma

Valla biz de alıyoruz bir şeyler ama bakalım bizim yavrular ne yapacak. Üzerinde %98 kabul oranı yazıyor. Senin kızın %2 demek ki
Hadi ya öyle bişey mi yazmışlar hiç hatırlamıyorum Firmanın benim bebeğimden haberi var mı acaba bu istatistiği nerden bulmuşlar

Canim benim amin aminn hep güzel günlerimiz olsun bebeklerimizin hep sağlık haberlerini alalım inşallah
Bundan sonrasi hep güzel olsun hepimiz icin.

Rabbım gönlündekini versin canım kontrol ne zamandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…