- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.521
Evet çok memnunum canımKuzu istanbulda aldığım fiyatlar çok çok daha fazlaydı bence ankara baya iyiymiş ya memnun musun doktorundan
Ay ne ince düşünce bize de yok mu bu hediyeden acabaKızlar banada bi mağza böyle bişey hediye etti eridimemzik çok tatlı
Benim kız sağ tarafta beybiCinsiyet hurufelerine göre erkek Bebek sağ tarafta kız bebek sol tarafta hissedilir mis
Aşkım farkı oluyormu peki gözle görülür, emziği falan mı değişiyorevet canım oluyor
bende şaşırdım çok ince düşünmüşler hamile olduğumu mağzanın uygulamasına mı kayıt ettil anlamadım ki nerden biliyorlarAy ne ince düşünce bize de yok mu bu hediyeden acaba
gece mesela biz baya karanlıkta uyurken bebeği bulamadımızda emzikden buluyorduk parlıyordu ışıl ışılAşkım farkı oluyormu peki gözle görülür, emziği falan mı değişiyor
O sırada benim anamın bana verdiği emzik
Ha sadece bebeği bulmak için gece emziğigece mesela biz baya karanlıkta uyurken bebeği bulamadımızda emzikden buluyorduk parlıyordu ışıl ışılhahahahha deli kız yaa sepideee güldürmee karnim hopluyor
ya acaba bunu nasıl anladınız yani ultrasonda nasıl gözüküyordu paylaşma şansınız var mı acabaa ikiz bebiş bekleyen bir anne olarak çok merak ediyorumBir kız bir erkek ikiz bekleyen biri olarak bu teori bende tuttu. Oğlum sağda kızım solda
hahahahaha benim için öyle inşallah amacıda sadece odurHa sadece bebeği bulmak için gece emziğio zaman alınır, bebeği bulmak şart
Kız bebeği emziğin pır pır ışığyla bulacaksak vay halimizehahahahaha benim için öyle inşallah amacıda sadece odur
Evet canım oluyor. Hani küçükken böyle yıldızlar vardı ya bilir misin tavana yapıştırıyorduk gece fosforlu parlıyordu. Onun gibi parlıyorKızlar bunların gecesi gündüzü demi oluyor
Aşkım geçmiş olsun, bendede ilk haftalarda böyle durum birkaç kere olmuştu, en iyi çözümü söylüyorum yaparsan rahatlarsın, ya bir avokado ye, yada bir bardak kefir iç, market kefiri, anında fayda sabah içersen akşama wc’desinKızlar kabız olmuşum wcde biraz zorlanıyorum neyse peceteye makattan kan geliyor napmak lazım ya valla durduk yere canım sıkıldı kayısı suyu içiyorum başka fikri olan
Canım ıkınmamaya çalış. Ben kayısı ve kefiri blenderdan geçirip her gün bir bardak içiyorum çok iyi geldi bana.Kızlar kabız olmuşum wcde biraz zorlanıyorum neyse peceteye makattan kan geliyor napmak lazım ya valla durduk yere canım sıkıldı kayısı suyu içiyorum başka fikri olan
Aşko sadece aksesuar için o zaman gece emziğiEvet canım oluyor. Hani küçükken böyle yıldızlar vardı ya bilir misin tavana yapıştırıyorduk gece fosforlu parlıyordu. Onun gibi parlıyor
ben ışıklı 1 bucuk yaşdan sonra kullanmaya başladım yatakta aramak zorunda kalmıyordum malum benim oğlan deli dolu yatıyordu yanımda uyuturdum sabah ayağımın oralarda olurduKız bebeği emziğin pır pır ışığyla bulacaksak vay halimize
Canım bebekler derin uykuya dalınca emziği atıyor galiba. Haliyle gece vakti beşikte bulmak da zor oluyor. O yüzden geceleri parlayan da çok mantıklı. Ben aldıklarımın desenini beğendim. Bir de sürekli kızımla oğlumunkini takım yapmaya çalışıyorumHa sadece bebeği bulmak için gece emziğio zaman alınır, bebeği bulmak şart
Ben anlamadım valla doktorum söyledi. Ultrason cihazında da öyle kaydetti. Sağ sol diye. Valla burada da söyledim en son kontrole gittiğimde bırak ikisini yanyana görmeyi bir tanesini bile bütün olarak göremedik. İçerisi çok karışıktı.ya acaba bunu nasıl anladınız yani ultrasonda nasıl gözüküyordu paylaşma şansınız var mı acabaa ikiz bebiş bekleyen bir anne olarak çok merak ediyorum
Aşko ikna ettin beni, ışıklı alacamCanım bebekler derin uykuya dalınca emziği atıyor galiba. Haliyle gece vakti beşikte bulmak da zor oluyor. O yüzden geceleri parlayan da çok mantıklı. Ben aldıklarımın desenini beğendim. Bir de sürekli kızımla oğlumunkini takım yapmaya çalışıyorumO yüzden bunları aldım. Yoksa gece parlayanı daha mantıklı bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?