- 23 Ekim 2024
- 3.821
- 6.013
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.541
Kefir bebeğede kilo aldırıyormuş aşkımŞu kefir işini bı yapmaya çalışayım hiç de sevmemteşekkürler kızlar
Kanka deli dolu uyuyan sen değilsin dimiben ışıklı 1 bucuk yaşdan sonra kullanmaya başladım yatakta aramak zorunda kalmıyordum malum benim oğlan deli dolu yatıyordu yanımda uyuturdum sabah ayağımın oralarda olurdu
Kız seni bir şeye ikna etmek de çok kolay heAşko ikna ettin beni, ışıklı alacam
ailecek deli yatıyoruz haahahhaKanka deli dolu uyuyan sen değilsin dimioğlana suç atma
Kanka ne geldiyse başımıza cinsiyetten önce alınan şeylerden geldiBenim cinsiyet partimde kimse daha cinsiyeti bilmediği halde herkez pembe almış emzik stoku oldu şuan bende
Çok uyumluyumdurKızlar seni bir şeye ikna etmek de çok kolay he
Hadi yaa :/ Valla ben bide alışsın diye doğar doğmaz vermiştim ilk hftalar tuttu sonra ana memesini fark edince bunda bi enayilik var dedi ve bıraktı sanırımBibs de denedim bizde işe yaramadı
ya sen ciddi misinKanka ne geldiyse başımıza cinsiyetten önce alınan şeylerden geldiarkadaşlarım daha hamileliğimi öğrendiğinde kız kiyafetleri getirdiler hep
İlk çocuk olunca herşeye inanıyorsun tecrübeli olsun o zaman görürüzKız seni bir şeye ikna etmek de çok kolay he
Disko diskoo parlasın emzik yataktaAşko ikna ettin beni, ışıklı alacam
Ay bu sen misin canım maşallah ne kadar duru güzelliğin varİlk çocuk olunca herşeye inanıyorsun tecrübeli olsun o zaman görürüz
Yeminlen hepiniz mideyi bozup wc den çıkamayacaksınızŞimdiiiii ozaman sıra bendee şeftali aldım birsürü yiceeem
Ya teşekkür ederimAy bu sen misin canım maşallah ne kadar duru güzelliğin var
Ben dondurma yediğimde baya hareketleniyorduŞimdiiiii ozaman sıra bendee şeftali aldım birsürü yiceeem
Çocuğun hareketlerini hissedeyim derken sakata gelicekler şimdi sonra tavsiye isteyeceklerYeminlen hepiniz mideyi bozup wc den çıkamayacaksınız
Heh yapma bacım dondurmaya saldıracaklar şimdiBen dondurma yediğimde baya hareketleniyordu
En fazla cırcır olurlarHeh yapma bacım dondurmaya saldıracaklar şimdi
Canım gözün aydın çok şükür Allaha sağlıkla al bebeğini kucağına inşaallah çok sevindimKuşum ben ankaradayimmmm yiaaaizmire dogumdan sonra belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?