- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.561
Şimdi gelip diyecekki “ pasta kesecez o zaman söylicem bizde bilmiyoruz”
Amann yapmaaaŞimdi gelip diyecekki “ pasta kesecez o zaman söylicem bizde bilmiyoruz”
Ben de hastane çantama bile koydum o kadar çok istedim tutmasını. Pes etmeden bir sürü marka denedim 4 aya kadar. Sonra bıraktım artık hiçbiri ise yaramadıHadi yaa :/ Valla ben bide alışsın diye doğar doğmaz vermiştim ilk hftalar tuttu sonra ana memesini fark edince bunda bi enayilik var dedi ve bıraktı sanırım
KaderBen de hastane çantama bile koydum o kadar çok istedim tutmasını. Pes etmeden bir sürü marka denedim 4 aya kadar. Sonra bıraktım artık hiçbiri ise yaramadı
Aşko tiktok kullanmayanlar için başka versiyonu yokmu attığın şeyin
Totem niyetineBu kez şimdiden göbeğime emzik koyup mu yatsam
Instagram var balımAşko tiktok kullanmayanlar için başka versiyonu yokmu attığın şeyin
Daha önce açılmıştı bu sefer açılmadı bende de tiktok yükle diyor pışıkk dedim içimden:) ama daha önce izleyeblmiştik ilginçAşko tiktok kullanmayanlar için başka versiyonu yokmu attığın şeyin
bende herşey mevcut biraz sosyal medya aşığım
Kocalarınıza nasıl yaptırıyorsunuz böyle şekil şukullar benimki foto bile çekilmiyor senin videolar kısa film tadında maşallahbende herşey mevcut biraz sosyal medya aşığım
Yarın yoksun ya ondanKızlar bu gün bana iyi davranıyorsunuz güzel sözlerölüyormuyum yoksa
Aaa aşko o senin instamıbende herşey mevcut biraz sosyal medya aşığım
Fenomen yolunda ilerliyorAaa aşko o senin instamı
kız bilmiyorum sanki hiç kamera cekmiyormış gibi nasıl davranıyoz bu rahatlık nerden geliyor bilmiyorum genelde birisi cekiyor sizde öyle deneyinKocalarınıza nasıl yaptırıyorsunuz böyle şekil şukullar benimki foto bile çekilmiyor senin videolar kısa film tadında maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?