Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar Kızlaaaaaarrr
Kızlar kabız olmuşum wcde biraz zorlanıyorum neyse peceteye makattan kan geliyor napmak lazım ya valla durduk yere canım sıkıldı kayısı suyu içiyorum başka fikri olan
Canım kayısıyı suya köy sabah hem ye hem suyunu iç, benim hiçbir türlü geçmedi doktoruma söyledim kan da gelince o da osmolac şurup verdi tamamen hamilelerin kullanabildiği bir şurup ve 1 ölçek içmemle düzeldi

Canım gözün aydın çok şükür Allaha sağlıkla al bebeğini kucağına inşaallah çok sevindim
Kuzucummm çok teşekkür ederim canımsın binlerce şükür.. evlatlarımız hep sağlıklı olsunlar inşallah...
Aminnn saglikla alayim bebegimi kucagima inşallah sende bende hepimizde saglikla kavusalim miniklerimizin mis kokusuna, kucagimizda uyuduklari günlere

Aşko bu mesaji ben yazmadim ki senin alintiladigin mesaji
Alla alla diyorum ben kabız oldum diye ne zaman yazdim beni güldürdün yaaa..
Mesajlar karisti birbirine galiba

14+2 de bebiş hareketi hissetmem yüzde kaç ihtimal ilk gebelik bu arada bilmiyorum bugün sabahtan çok değişik sol taraf siveileşti ve hissettim kıpırtı gibi oldu ne dersiniz

Iste şeftalinin gucu ben de her harekette acaba bebek degil mi gaz mi falan diyorum ama hep ayni yerden ayni naziklikte geliyor o zaman diyorum kabul et artik bebek diye kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…