- 10 Haziran 2024
- 1.628
- 2.031
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.581
evet kuzum sizleride merak ediyorum vallahAaa aşko o senin instamı
Yok yok hiç umut yok sevmez zatenkız bilmiyorum sanki hiç kamera cekmiyormış gibi nasıl davranıyoz bu rahatlık nerden geliyor bilmiyorum genelde birisi cekiyor sizde öyle deneyin
Kanka akraba çıkarsak yanarımevet kuzum sizleride merak ediyorum vallah
Canım kayısıyı suya köy sabah hem ye hem suyunu iç, benim hiçbir türlü geçmedi doktoruma söyledim kan da gelince o da osmolac şurup verdi tamamen hamilelerin kullanabildiği bir şurup ve 1 ölçek içmemle düzeldiKızlar Kızlaaaaaarrr
Kızlar kabız olmuşum wcde biraz zorlanıyorum neyse peceteye makattan kan geliyor napmak lazım ya valla durduk yere canım sıkıldı kayısı suyu içiyorum başka fikri olan
vallah herşey olabilir aile çok büyükkKanka akraba çıkarsak yanarım
Biz kanka aileliğimizi burda devam ettirelimvallah herşey olabilir aile çok büyükk
kız ne olduSayfamda hiç hoş olmayan şeyler var
Benim bebiş zaten şişko kuzumKefir bebeğede kilo aldırıyormuş aşkım
Kuzucummm çok teşekkür ederim canımsınCanım gözün aydın çok şükür Allaha sağlıkla al bebeğini kucağına inşaallah çok sevindim
Aşko bu mesaji ben yazmadim ki senin alintiladigin mesajiCanım kayısıyı suya köy sabah hem ye hem suyunu iç, benim hiçbir türlü geçmedi doktoruma söyledim kan da gelince o da osmolac şurup verdi tamamen hamilelerin kullanabildiği bir şurup ve 1 ölçek içmemle düzeldi
Ben de diyorum ne kdar benim msjima benziyor hahahahaAşko bu mesaji ben yazmadim ki senin alintiladigin mesaji
Alla alla diyorum ben kabız oldum diye ne zaman yazdimbeni güldürdün yaaa..
Mesajlar karisti birbirine galiba
Biraz geç haber verebilirim demişti büyük bir heyecanla bekliyorum ben deDifemim bahyamda piyasada yok merakla bekledim ama
Koca tarafına göndermeli paylaşımlarmı var yoksa kızSayfamda hiç hoş olmayan şeyler var
Terör bunlar yaKoca tarafına göndermeli paylaşımlarmı var yoksa kız
benim en başından beri sol tarafta , simdi biraz gobek deliği hizasına dogru yaklaştı yukari cikti sanirim ama hep solda hissediyorum orasi daha sert ve sisik
Benim bebiş hep sag tarafta küçük küçük tekmeliyor kızlar sizinki ne tarafta daha çok kıpırdıyor tek tarafta olması tuhafıma gitti
Bak öyle dersen çok kötü olurum, beni şu an acil14+2 de bebiş hareketi hissetmem yüzde kaç ihtimal ilk gebelik bu aradabilmiyorum bugün sabahtan çok değişik sol taraf siveileşti ve hissettim kıpırtı gibi oldu ne dersiniz
Iste şeftalinin gucu@babylove gözün aydın canım çok sevindim inşallah önünde hep güzel günler var
Kızlar karnımda afedersiniz tuvalete gitmeden önce bağırsak oynaması gibi bir şeyler var bir şeyler hissediyorumeşim bebek hareketi diyor da emin olamıyorum not:tuvaletim yok böyle hareketlenme gibi ama değil gibi de ikinci not: şeftali yedim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?