- 7 Şubat 2025
- 567
- 458
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.601
hayır bebek değildir o diye beni ikna edin diye yazdım canımBak öyle dersen çok kötü olurum, beni şu an aciltribine sokma
Aşkım 2.gebelikse okey olurdum sana ama ilk gebelikte 14.haftada bilemiyorumhayır bebek değildir o diye beni ikna edin diye yazdım canım
Amin canım benım inşallahGözün aydın canım benim çoook sevindimiyi haber geliceğini biliyordum çok dua ettik paşa için inşallah asdaf arkadaşımızın prensesi içinde güzel haberler alıcaz
Amin canım benım@babylovee gözün aydın
asdaf seninde böyle müjde vercgine inanıyorum burda duanın gücüne inanıyorum neler neler konuşuluyor burda kaçırmadım h bişey henüz
Oh canım çok şükürKızlar Kızlaaaaaarrr
Müjdeli haberle geldim binlerce şükür Allahıma çok şükür kiiii
Ön sonucumuz temiz gelmiiiiiş Allahıma binlerce şükür olsun kii
Ağlamaktan mahvolduk resmen ama çok şükür bin şükür ki bu defa sevinc gozyasi oldu..
Allahim hepinizden razı olsun dua ettiniz benimle stresimi paylaştınız bana destek oldunuz.
Oğlumun güzel teyzeleriiiii hepinize öpücükler gönderiyorum
Allahım inşallah sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin.. Bende sizlerde hepimiz de saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi hepimize saglikla gelsin yavrularımız. Hepsine kocaman MAŞALLAHHHH
Heyecanla bekliyoruzAkşam mesai çıkışında evde uğrayıp duş alacağım canım, ondan sonra hemen gideriz ama size yazmam birkaç saati bulur bizimkilere geçip orada bakacağız kağıdıkız kardeşlerim tutturdu öyle yapalım anı kalsın ama benim doktorum heyecanlı bir tip ağzından da kaçırabilir Öğrenir öğrenmez hemen yazacağım
cook sevindim cok sukur, butun ailenin gözü aydın , dilerim bundan sonraki tum süreç su gibi geçer saglikla gelir oğlusun dünyayaKızlar Kızlaaaaaarrr
Müjdeli haberle geldim binlerce şükür Allahıma çok şükür kiiii
Ön sonucumuz temiz gelmiiiiiş Allahıma binlerce şükür olsun kii
Ağlamaktan mahvolduk resmen ama çok şükür bin şükür ki bu defa sevinc gozyasi oldu..
Allahim hepinizden razı olsun dua ettiniz benimle stresimi paylaştınız bana destek oldunuz.
Oğlumun güzel teyzeleriiiii hepinize öpücükler gönderiyorum
Allahım inşallah sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin.. Bende sizlerde hepimiz de saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi hepimize saglikla gelsin yavrularımız. Hepsine kocaman MAŞALLAHHHH
Senin yüzünden bavul kapatamıyorum aşko ha bire telefon elimdeKızlarrrr ben geldimmmheyoo
Haydiiiiiiiiii haydi haydi kız dmi kızKızlarrrr ben geldimmmheyoo
Söylesene kız çatladik burdaKızlarrrr ben geldimmmheyoo
Entrika seviyor kanka, ağzımıza bal sürdü gittiHaydiiiiiiiiii haydi haydi kız dmi kız
Iste şeftalinin gucuben de her harekette acaba bebek degil mi gaz mi falan diyorum ama hep ayni yerden ayni naziklikte geliyor o zaman diyorum kabul et artik bebek diye kendime
Kız aldım meyve suyunu içiyorum artık bacı deme öyle yaMilletin bebesi zengin seftalisi yiyor ben de hareket etsin diye domates dilimledim
Birazcık daha düzenli olsa tam emin olacağım ama işte çok düzensizBebektir o Canım bağırsak hareketi daha farklı oluyor ben artık ayırt ediyorum ben çok erken hissettim halada devam
YaaaaKızlar kızlar kızlar geldimm
Sizi üzmüyorum, tahminleriniz doğru çıktı,
KIZIM oluyorrrrrrrAllah’ ım canım kızım
Aaaaaaaa yerimmmm onuuuKızlar kızlar kızlar geldimm
Yaa bu kez tuttu mu tahminler demekKızlar kızlar kızlar geldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?