Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kanka bana niye yakıştırmadın kızı hiç demedin öyle güzel şeyler

Yaaaaaaaa işte bu hadi sağlıklı bir şekilde dogumu gerçekleşir minnosun inşaallah

Kızlar kabız olmuşum wcde biraz zorlanıyorum neyse peceteye makattan kan geliyor napmak lazım ya valla durduk yere canım sıkıldı kayısı suyu içiyorum başka fikri olan
Kuzu bende kuru erik yiyip üzerine bol su içince işe yaradı kayısı hiç işe yaramıyor artık

Oh canım çok şükür çok güzel bir haber
Kuzumm çok şükür gercektennn. Binlerce şükür Allahıma insallah kesin sonucumuz da temiz gelecek Allahın izniyle. Hersey her zaman yolunda gitsin inşallah amiiinnn
cook sevindim cok sukur, butun ailenin gözü aydın , dilerim bundan sonraki tum süreç su gibi geçer saglikla gelir oğlusun dünyaya
Çok sagol canim benim çok teşekkür ederim gercekten ailece hepimizin hanesine ses nefes geldin hepimiz stresle bekliyorduk...amin kuzuu inşallah burdan sonrasi hep güzel gecsin hersey yolunda olsun aminnn

Kanka bana niye yakıştırmadın kızı hiç demedin öyle güzel şeyler
Ah kuzum benim canım arkadaşım kıskanmış kıyamam sana ne dedim hiç hatırlamıyorum ki tabiki yakışır sana da yakışmaz olur mu hiç. Annesi gibi güzeller güzeli bir kız olacak boylu poslu

Ah kuzum benim canım arkadaşım kıskanmış kıyamam sana ne dedim hiç hatırlamıyorum ki tabiki yakışır sana da yakışmaz olur mu hiç. Annesi gibi güzeller güzeli bir kız olacak boylu poslu
Lütfen arkadaşlar eşit olalım sevgimizi dağıtırken canım arkadaşım teşekkür ederim, bence grubun en en kız annesi sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…