- 23 Ekim 2024
- 3.840
- 6.043
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.621
Kanka bana niye yakıştırmadın kızıYaa bu kez tuttu mu tahminler demekannesi gibi tatlı bir kız geliyor aramıza ah çok duygulandım ya sana kız annesi olmak da çok yakışacak güzel ruhlu arkadaşım benim sağlığı da iyiydi değil mi nasıl büyümüş neler yapıyordu
Ayyyy güldürmeeee göbeğim zıplıyor cocugumun başı döndü icerdeBen de diyorum ne kdar benim msjima benziyor hahahaha
Kanka anneni kaydet bu grubaAyyyy güldürmeeee göbeğim zıplıyor cocugumun başı döndü icerdeannem diyor delirdin heralde kendi kendine gülmeye de basladigina göre
Hepsi aynı anam hepisiiiiEntrika seviyor kanka, ağzımıza bal sürdü gitti
Ay ben de kahkaha attım şimdiAyyyy güldürmeeee göbeğim zıplıyor cocugumun başı döndü icerdeannem diyor delirdin heralde kendi kendine gülmeye de basladigina göre
Yaaaaaaaa işte buYaa bu kez tuttu mu tahminler demekannesi gibi tatlı bir kız geliyor aramıza ah çok duygulandım ya sana kız annesi olmak da çok yakışacak güzel ruhlu arkadaşım benim sağlığı da iyiydi değil mi nasıl büyümüş neler yapıyordu
Kuzu bende kuru erik yiyip üzerine bol su içince işe yaradı kayısı hiç işe yaramıyor artıkKızlar kabız olmuşum wcde biraz zorlanıyorum neyse peceteye makattan kan geliyor napmak lazım ya valla durduk yere canım sıkıldı kayısı suyu içiyorum başka fikri olan
Maşallah sübhanallah ilk defaYaa bu kez tuttu mu tahminler demekannesi gibi tatlı bir kız geliyor aramıza ah çok duygulandım ya sana kız annesi olmak da çok yakışacak güzel ruhlu arkadaşım benim sağlığı da iyiydi değil mi nasıl büyümüş neler yapıyordu
Kuzumm çok şükür gercektennn. Binlerce şükür Allahıma insallah kesin sonucumuz da temiz gelecek Allahın izniyle. Hersey her zaman yolunda gitsin inşallah amiiinnnOh canım çok şükürçok güzel bir haber
Çok sagol canim benim çok teşekkür ederim gercekten ailece hepimizin hanesine ses nefes geldin hepimiz stresle bekliyorduk...amin kuzuu inşallah burdan sonrasi hep güzel gecsin hersey yolunda olsun aminnncook sevindim cok sukur, butun ailenin gözü aydın , dilerim bundan sonraki tum süreç su gibi geçer saglikla gelir oğlusun dünyaya
Bu daha olabilitesi yüksek deneyeyim bakalım sağol bebeğimKuzu bende kuru erik yiyip üzerine bol su içince işe yaradı kayısı hiç işe yaramıyor artık
Hemen söylüyorumKanka anneni kaydet bu gruba
Ay karnim zipliyor susssAy ben de kahkaha attım şimdi
Yessss beKızlar kızlar kızlar geldimm
Sizi üzmüyorum, tahminleriniz doğru çıktı,
KIZIM oluyorrrrrrrAllah’ ım canım kızım
Yaaa sağlıkla gelsin prensesKızlar kızlar kızlar geldimm
Ah kuzum benim canım arkadaşım kıskanmış kıyamamKanka bana niye yakıştırmadın kızıhiç demedin öyle güzel şeyler
Yaa çok güzel haberrr. Sağlıkla gelsin prensesiiinnn ömrü uzun olsun inşallahKızlar kızlar kızlar geldimm
yaaaaaa Allahımmmm çok mutlu oldum yaaaa!!Kızlar kızlar kızlar geldimm
Maaşallah canım benim sağlıkla al bebeğini kucağına hoşgelsin prensesKızlar kızlar kızlar geldimm
Lütfen arkadaşlar eşit olalım sevgimizi dağıtırkenAh kuzum benim canım arkadaşım kıskanmış kıyamamsana ne dedim hiç hatırlamıyorum ki tabiki yakışır sana da yakışmaz olur mu hiç. Annesi gibi güzeller güzeli bir kız olacak boylu poslu
Kız annelerinin birbirini yağlamasıLütfen arkadaşlar eşit olalım sevgimizi dağıtırkencanım arkadaşım teşekkür ederim, bence grubun en en kız annesi sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?