- 23 Ekim 2024
- 3.840
- 6.043
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.641
Erkek anneleri düşünsünKız annelerinin birbirini yağlamasısağol bebişim ben duble porsiyon kız annesiyim tabi
aaa bende hep alttan baktığı için herhalde baya net görüntüler elde ettik doktorun direkt karından baktıysa zor olmuştur belki de görmekBen anlamadım valla doktorum söyledi. Ultrason cihazında da öyle kaydetti. Sağ sol diye. Valla burada da söyledim en son kontrole gittiğimde bırak ikisini yanyana görmeyi bir tanesini bile bütün olarak göremedik. İçerisi çok karışıktı.
Aaaaaaaa yerimmmm onuuupiremsesim hoş gelsin
Yaa bu kez tuttu mu tahminler demekannesi gibi tatlı bir kız geliyor aramıza ah çok duygulandım ya sana kız annesi olmak da çok yakışacak güzel ruhlu arkadaşım benim sağlığı da iyiydi değil mi nasıl büyümüş neler yapıyordu
Yessss becanım kızım diyen dillere bak yaa
Yaaa sağlıkla gelsin prenses
Yaa çok güzel haberrr. Sağlıkla gelsin prensesiiinnn ömrü uzun olsun inşallah
yaaaaaa Allahımmmm çok mutlu oldum yaaaa!!
Maaşallah canım benim sağlıkla al bebeğini kucağına hoşgelsin prenses
Bu arada ben listede yokum sanırım bir erkek anası olarak eşitiz şuan sanırımSon nüfus sayımı 3132
Aaaaa :)))Bu arada ben listede yokum sanırım bir erkek anası olarak eşitiz şuan sanırım
O doğru değildir canım giren çıkan basıyordur bir şeyeYukarıda ki anket ne kadar doğru acaba52 e 43 kızların sayısı fazla ciddi fark var
Benim böyle yanyana kese görüntüm var sadeceaaa bende hep alttan baktığı için herhalde baya net görüntüler elde ettik doktorun direkt karından baktıysa zor olmuştur belki de görmekhatta şöyle renkli bir ultrason sonucu var bebişlerimin 9+1 ler burda hani böyle görüntün varsa ordan cinsiyet tahmini yapacaktım da sağlık olsunn
Bir prenses daha geliyorKızlar kızlar kızlar geldimm
Sizi üzmüyorum, tahminleriniz doğru çıktı,
KIZIM oluyorrrrrrrAllah’ ım canım kızım
TSH başına gelebilecek sorunların en masumu canım hiç kafana takmaCanım, kızına arkadaş geliyor prensesim
Yaa evet canım gerçekten tahminler tuttuSağlıkla gelsin evet canım ama tsh ile ilgili bir sıkıntı gördü kendisi iyiydi kannvereceğim onun için
Ya evet canım yaHemen benimsedim
İnşallah canım
Amin inşallah canımbugün güzel haberler aldık çok şükür
Canım yaa
Amin inşallah canım
Ya dicektim sana ama bu zamana kadar yazdırmayınca istemiyor musun acaba dedimBu arada ben listede yokum sanırım bir erkek anası olarak eşitiz şuan sanırım
Yok canım istememek değil benim durumum farklıydı ya detaylıya kadar hep içim rahat değildi o yüzden yazdırmadım .Yazabilirsin tabi ne bilgiler vardı ilk bebek erkek kalp 6+0 isim Asil Şahin ŞuanlıkYa dicektim sana ama bu zamana kadar yazdırmayınca istemiyor musun acaba dedimyazsak ya seni de
Sat 14 Mart beklenen doğum 19 AralıkYa dicektim sana ama bu zamana kadar yazdırmayınca istemiyor musun acaba dedimyazsak ya seni de
Hayırlı olsunn sağlıkla al kucağına inşallahKızlar kızlar kızlar geldimm
Ay ismi de belliymiş yakışıklımızın aşkolsun söylemedinYok canım istememek değil benim durumum farklıydı ya detaylıya kadar hep içim rahat değildi o yüzden yazdırmadım .Yazabilirsin tabi ne bilgiler vardı ilk bebek erkek kalp 6+0 isim Asil Şahin Şuanlık
Tabi tabi Şahin zaten doğmadan belliydi kayınpeder ismiAy ismi de belliymiş yakışıklımızın aşkolsun söylemedinyaş ve keseyi de yaz bebişim ekleyeyim hemen
İsmiyle yaşasın iki isim yan yana da güzel durmuş amaTabi tabi Şahin zaten doğmadan belliydi kayınpeder ismitesadüfen tüp bebek doktorumun da ismi yaş 30 kese 5+2
Sağ ol canım amin .ben pek sevmem 2 isim ama işte eşimin de gönlü olsun dedim kırılmasın yıllarca bebek hasreti çektik ikimiz de diye mecbur koyacağım ama benim de uyumu hoşuma gitti ikisinin sonradan ya da kendimi teselli ettimİsmiyle yaşasın iki isim yan yana da güzel durmuş ama
Ayyy ayyyyy tahminlerin tuttuğu tek kişisin gruptaKızlar kızlar kızlar geldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?