Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
aaa bende hep alttan baktığı için herhalde baya net görüntüler elde ettik doktorun direkt karından baktıysa zor olmuştur belki de görmek hatta şöyle renkli bir ultrason sonucu var bebişlerimin 9+1 ler burda hani böyle görüntün varsa ordan cinsiyet tahmini yapacaktım da sağlık olsunn

Eklentiler

• 1000021728.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 54
Aaaaaaaa yerimmmm onuuu piremsesim hoş gelsin

Canım, kızına arkadaş geliyor prensesim

Yaa evet canım gerçekten tahminler tuttu Sağlıkla gelsin evet canım ama tsh ile ilgili bir sıkıntı gördü kendisi iyiydi kannvereceğim onun için
Yessss be canım kızım diyen dillere bak yaa

Ya evet canım ya Hemen benimsedim
Yaaa sağlıkla gelsin prenses

İnşallah canım
Yaa çok güzel haberrr. Sağlıkla gelsin prensesiiinnn ömrü uzun olsun inşallah

Amin inşallah canım bugün güzel haberler aldık çok şükür
yaaaaaa Allahımmmm çok mutlu oldum yaaaa!!

Canım yaa
Maaşallah canım benim sağlıkla al bebeğini kucağına hoşgelsin prenses

Amin inşallah canım

Benim böyle yanyana kese görüntüm var sadece 19.haftanın içindeyiz ve artık ikisini aynı karede görmek çok zor. Karından bakıyor doktorum hep

TSH başına gelebilecek sorunların en masumu canım hiç kafana takma

Ya dicektim sana ama bu zamana kadar yazdırmayınca istemiyor musun acaba dedim yazsak ya seni de
Yok canım istememek değil benim durumum farklıydı ya detaylıya kadar hep içim rahat değildi o yüzden yazdırmadım .Yazabilirsin tabi ne bilgiler vardı ilk bebek erkek kalp 6+0 isim Asil Şahin Şuanlık

Yok canım istememek değil benim durumum farklıydı ya detaylıya kadar hep içim rahat değildi o yüzden yazdırmadım .Yazabilirsin tabi ne bilgiler vardı ilk bebek erkek kalp 6+0 isim Asil Şahin Şuanlık
Ay ismi de belliymiş yakışıklımızın aşkolsun söylemedin yaş son adet tarihi ve keseyi de yaz bebişim ekleyeyim hemen

İsmiyle yaşasın iki isim yan yana da güzel durmuş ama
Sağ ol canım amin .ben pek sevmem 2 isim ama işte eşimin de gönlü olsun dedim kırılmasın yıllarca bebek hasreti çektik ikimiz de diye mecbur koyacağım ama benim de uyumu hoşuma gitti ikisinin sonradan ya da kendimi teselli ettim

Pamlok aşkom konudan bağımsız sana bir şey soracam, senin daha önce ispanya deneyimin vardı, şimdi bizim biraz pahalı saat ve mücevherlerimiz var elimizde takılı, eşimde internette okumuş ispanyada gasp olayları falan oluyormuş diye, sence öyle şeyler varmı? Riskte almak istemiyoruz sana sorayım dedim, bu arada madride uçuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…