- 5 Haziran 2021
- 5.626
- 21.590
- 298
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.041
Maşallah canımBende kontrolden geliyorum çok özlemişim minnoşumu4 boyutluda gösterdi dr um fındık burunlu büyük gözlü bir şey sanki 17+3 cidden dr un satımı öne aldığı iyi olmuş tamı tamına uyumlu gidiyor haftasıyla. 191 gr 17 cm teyzoşları hala kız demi dedim evet evet orası kesin diyor :)
Aa demek ki tek kıstas boy değilyok kuzum boyla alakası yok benim ailemden birinin boyu benden uzun ve catısı dar mış çok zor yaptı doğumu hortumla cektiler bebeği
İnşallahCanım buna en iyi doktorun karar verir bence. Onların galiba boy ve vki açısından belli kriterleri vardı. Yine de kişiye göre değerlendirme yapılıyordur muhtemelen. Ben yapabileceğini düşünüyorum sadece boy olarak bakılırsa
Aynen ilk hamileliğim benim elbet çatı muayenesi yapılacaktır sın günlerde ama direkt boydan dolayı böyle bişey var mı diye merak etmiştim neyseki içim rahatladıBenim yengem 1.55 cm dir en fazla 2-3 saat sürdü doğuma gidip doğurması değişiyor o doktor kontrol yapıyor galıba son süreçlerde uygunluğuyla ilgili bilgi veriyor
evet doğru kuzum ilki sezeryan olunca genelde öyle oluyorduYaaa bence orası her şekilde kılıfına uydurulur :))
Ki benim ilki sezeryan olduğu için yine öyle olur diye düşünüyorum
kız daha olmadım kaba hesap yaptım 19+2yim dahaKız sen ne ara 20 haftalık oldun maşallah
ayy kız seninkide güzel gecmiş maşallahMaşallah canım ben de böyle bir doğum hayal etmiştim ama kendi sancım hiç olmadıSuni sancıda sancı daha sert ama doğum daha hızlı oluyor gibi geldi bana. 11de sancı vermeye başladılar. Saat 4-5 gibi hissetmeye başladım. Öncesinde hiç bir şey yoktu. 1-1,5 saat yoğun sancı çektim. 19:21 doğum saati. Baya hızlı oldu çok şükür. Düşündüğümden daha kolay geldi bana doğurmak
Allahım çok şükür sezeryan diye bişey varkorkuyla okudum yazdıklarınızı
Oy yerim ben onu yaAynen karnımın büyüme sebebi meğer minnoşummuş
Evet ya inşallah daha da kolay olacak şimdi fırt diye doğuruverelim sağlıkla o günlere gelelim deevet doğru kuzum ilki sezeryan olunca genelde öyle oluyordu
kız daha olmadım kaba hesap yaptım 19+2yim daha
ayy kız seninkide güzel gecmiş maşallahama ikinci doğumlar daha kısa sürüyormuş onun rahatlığı var busefer bende
İyi yapmışsın canım tabi kontrolde fayda varbende beslenmediğini düşünüyorum ne yiyorum ki neyle besleniyor bebeğim bilmiyom başımda dönüyor oyüzden şimdi hastaneye geldim başka türlü olmicak
Bak yaaa sorunlar yaşayınca hemen babaya atılır hahaİnşallah kuzum ya çok zor geldi bu şeker işi bana. İlk gebeligimde en ufak sorun yaşamamıştım. İlk kızım bana benziyor diye herhalde. Bu bebeğim kesin babasına benziyor benim bünye gebeliğe çok reaksiyon verdi
Senin zaten üçüncü bebek olunca tahmin etmiştim öncekileri normal yaptığınıNormal doğum yapan varmış nihayet bende normal dogurdum dedim grupta varmıdır acaba daha sorayım benimde epudurel oldu ağrısız doğumdu
Amin inşallah belkide öyledir ben normali yaşamadığım için korkuyorum insan bilmediği şeyden korkar ya o hesap.benim sezeryanım çok rahat geçti o gün ayaklandım eğilmek falan bir süre evet zorluyor ama başka bir sıkıntı olmadı.rabbim dediğin gibi hepimize hangisi uygunsa rahat doğumlar nasip etsincanım emin ol sezeryan çok daha zor sonrası ya da benim canım çok tatlı bilmiyorum .2 şekilde de doğum yapmış biri olaraktan normal doğum candır inşaallah sağlıkla herkese normal kolay doğum nasip etsin inşaallah
Oyyyy minik kiraz yaaa yer onu teyzeleri maşallahBende kontrolden geliyorum çok özlemişim minnoşumu4 boyutluda gösterdi dr um fındık burunlu büyük gözlü bir şey sanki 17+3 cidden dr un satımı öne aldığı iyi olmuş tamı tamına uyumlu gidiyor haftasıyla. 191 gr 17 cm teyzoşları hala kız demi dedim evet evet orası kesin diyor :)
Ya nasıl özlemişsem dr ultrasonda ölçüm yapıyor benden gelen seslerOyyyy minik kiraz yaaa yer onu teyzeleri maşallah
Evet canım bünyeden bünyeye göre de değişiyor tabi ben çok zor geçirdim o süreci o yüzden çok zor kalkıyorum filan .Rabbim anne ve bebek için sağlıklı olan neyse onu nasip etsinnAmin inşallah belkide öyledir ben normali yaşamadığım için korkuyorum insan bilmediği şeyden korkar ya o hesap.benim sezeryanım çok rahat geçti o gün ayaklandım eğilmek falan bir süre evet zorluyor ama başka bir sıkıntı olmadı.rabbim dediğin gibi hepimize hangisi uygunsa rahat doğumlar nasip etsin
19+2 (1.5 kilo)Kaç kilo aldınız şimdiye kadar?
vallaha ya fırt diye olsun bitsinEvet ya inşallah daha da kolay olacak şimdi fırt diye doğuruverelim sağlıkla o günlere gelelim de
evet fayda var gercekten bebeğim 250gram mış dün doktor dedi ve nasıl sevindim besleniyormuş meyersem bişekilİyi yapmışsın canım tabi kontrolde fayda var
Dün Kasım grubunda birinin doktoru saç boyattigi için çocuk düşürmemi hiç görmedim boyayabilirsiniz dediğini yazmıştıHanımlar daha önce gebelikte saçını boyatan var mı genetik olarak beyazlarım çok fazla, hızlı uzadığı içinde iyice iğrenç bir şey oldu saçım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?