Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Maşallah canım

Benim yengem 1.55 cm dir en fazla 2-3 saat sürdü doğuma gidip doğurması değişiyor o doktor kontrol yapıyor galıba son süreçlerde uygunluğuyla ilgili bilgi veriyor
Aynen ilk hamileliğim benim elbet çatı muayenesi yapılacaktır sın günlerde ama direkt boydan dolayı böyle bişey var mı diye merak etmiştim neyseki içim rahatladı

Yaaa bence orası her şekilde kılıfına uydurulur :))
Ki benim ilki sezeryan olduğu için yine öyle olur diye düşünüyorum
evet doğru kuzum ilki sezeryan olunca genelde öyle oluyordu
Kız sen ne ara 20 haftalık oldun maşallah
kız daha olmadım kaba hesap yaptım 19+2yim daha
ayy kız seninkide güzel gecmiş maşallah ama ikinci doğumlar daha kısa sürüyormuş onun rahatlığı var busefer bende

Allahım çok şükür sezeryan diye bişey var korkuyla okudum yazdıklarınızı
canım emin ol sezeryan çok daha zor sonrası ya da benim canım çok tatlı bilmiyorum .2 şekilde de doğum yapmış biri olaraktan normal doğum candır inşaallah sağlıkla herkese normal kolay doğum nasip etsin inşaallah

Evet ya inşallah daha da kolay olacak şimdi fırt diye doğuruverelim sağlıkla o günlere gelelim de

Amin inşallah belkide öyledir ben normali yaşamadığım için korkuyorum insan bilmediği şeyden korkar ya o hesap.benim sezeryanım çok rahat geçti o gün ayaklandım eğilmek falan bir süre evet zorluyor ama başka bir sıkıntı olmadı.rabbim dediğin gibi hepimize hangisi uygunsa rahat doğumlar nasip etsin

Oyyyy minik kiraz yaaa yer onu teyzeleri maşallah

Oyyyy minik kiraz yaaa yer onu teyzeleri maşallah
Ya nasıl özlemişsem dr ultrasonda ölçüm yapıyor benden gelen sesler
Oyyy poponu yerim senin
Ayy minnaş parmaklara bakın
Kuzumm ne büyümüşsün sanki bebe kucağımda seviyorum dr bişey soruyor hiç duymuyorum faln

Evet canım bünyeden bünyeye göre de değişiyor tabi ben çok zor geçirdim o süreci o yüzden çok zor kalkıyorum filan .Rabbim anne ve bebek için sağlıklı olan neyse onu nasip etsinn

Evet ya inşallah daha da kolay olacak şimdi fırt diye doğuruverelim sağlıkla o günlere gelelim de
vallaha ya fırt diye olsun bitsin
biran önce 12.ay gelsin hergün birimiz doğurcak ayy nasıl heycanlı
İyi yapmışsın canım tabi kontrolde fayda var
evet fayda var gercekten bebeğim 250gram mış dün doktor dedi ve nasıl sevindim besleniyormuş meyersem bişekil

Hanımlar daha önce gebelikte saçını boyatan var mı genetik olarak beyazlarım çok fazla, hızlı uzadığı içinde iyice iğrenç bir şey oldu saçım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…