- 1 Aralık 2022
- 2.444
- 3.782
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.061
İnşallah canım
Evet evet seninde daha yeni belli oldu tekrar bi teyit almakta fayda var:)
Bende gördüm yeniden bacak arasınıultrason da da female yazıyor o bebeğin cinsiyeti oluyor sanırım
Kız sen 12 ayda mı doğuruyorsunvallaha ya fırt diye olsun bitsin
biran önce 12.ay gelsin hergün birimiz doğurcak ayy nasıl heycanlı
evet fayda var gercekten bebeğim 250gram mış dün doktor dedi ve nasıl sevindim besleniyormuş meyersem bişekil
Ben boyatmama taraftarıyım canım. Muhtemelen birşey olmaz ama yine de risk almıyorumHanımlar daha önce gebelikte saçını boyatan var mı genetik olarak beyazlarım çok fazla, hızlı uzadığı içinde iyice iğrenç bir şey oldu saçım
Kimisi ameliyat kolay diyor bilmiyorum ki bana göre normal doğum daha zorSenin zaten üçüncü bebek olunca tahmin etmiştim öncekileri normal yaptığını
Allah razı olsunÇok teşekkür ederim Allah razı olsun canım inşallah bebislerimizin hep saglik haberlerini alırız
Gözün aydinn ogluşun geliyormuuusyakışıklılar artıyor
Ya düşük açısından değil de ne bileyim kimyasal sonuçta vücuda almak istemiyorum mümkün olduğuncaDün Kasım grubunda birinin doktoru saç boyattigi için çocuk düşürmemi hiç görmedim boyayabilirsiniz dediğini yazmıştı
Bana normal doğum kolay geldi ya kişiye göre değişiyordur. Herkes için hangisi kolay hayırlı olacaksa o şekilde gelsin bebeğiKimisi ameliyat kolay diyor bilmiyorum ki bana göre normal doğum daha zorher seferinde 5 dikiş sen düşün sağlam bir yerimiz kalmadı
Amin amin bana bir doz epudural verdiler bayılltılar resmenBana normal doğum kolay geldi ya kişiye göre değişiyordur. Herkes için hangisi kolay hayırlı olacaksa o şekilde gelsin bebeği
hahahahahKız sen 12 ayda mı doğuruyorsun
Aşkolar nabersiniz , var mı dedikodu yenilikşu an hepsini okuyamıyorum
Size fotoğrafla Hola gönderiyorum
Cnm benim bebeğimin çinsiyeti kız eklemeyi yapmamışsın hatırlatayım dedim adını Asel Sare düşündümKız sen 12 ayda mı doğuruyorsun
Bizim önceki grupta bir arkadas senin gibi epiduralle iki doğum yapmış. Üçüncüde de alırım diyordu ama hastaneye gittiğinde epidurali yapmalarına vakit bulamadan doğuruvermiştiAmin amin bana bir doz epudural verdiler bayılltılar resmenKısmet olursa bu defa istemeycm ama doktorum da son günlere kadar konuşcz dedi
Sen yokken erkolar meydanı boş buldu öne geçtiler aşko gel çabukAşkolar nabersiniz , var mı dedikodu yenilikşu an hepsini okuyamıyorum
Ya yicem bu kızı yahahahahahheycan yapıyorum duygularımı paylaşmayım mı yane
Hadi ya kimseyi atlamazdım oysa kiCnm benim bebeğimin çinsiyeti kız eklemeyi yapmamışsın hatırlatayım dedim adını Asel Sare düşündüm
Ne kusuru olur öyle amin hepimizin ki inşallahHadi ya kimseyi atlamazdım oysa kihemen ekliyorum kuzum kusura bakma. İsmiyle yaşasın güzellik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?