Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
vallaha ya fırt diye olsun bitsin
biran önce 12.ay gelsin hergün birimiz doğurcak ayy nasıl heycanlı

evet fayda var gercekten bebeğim 250gram mış dün doktor dedi ve nasıl sevindim besleniyormuş meyersem bişekil
Kız sen 12 ayda mı doğuruyorsun

Kimisi ameliyat kolay diyor bilmiyorum ki bana göre normal doğum daha zor her seferinde 5 dikiş sen düşün sağlam bir yerimiz kalmadı
Bana normal doğum kolay geldi ya kişiye göre değişiyordur. Herkes için hangisi kolay hayırlı olacaksa o şekilde gelsin bebeği

Bana normal doğum kolay geldi ya kişiye göre değişiyordur. Herkes için hangisi kolay hayırlı olacaksa o şekilde gelsin bebeği
Amin amin bana bir doz epudural verdiler bayılltılar resmen Kısmet olursa bu defa istemeycm ama doktorum da son günlere kadar konuşcz dedi

Amin amin bana bir doz epudural verdiler bayılltılar resmen Kısmet olursa bu defa istemeycm ama doktorum da son günlere kadar konuşcz dedi
Bizim önceki grupta bir arkadas senin gibi epiduralle iki doğum yapmış. Üçüncüde de alırım diyordu ama hastaneye gittiğinde epidurali yapmalarına vakit bulamadan doğuruvermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…