Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
en kötü kasım grubuna alırız seni bi kac hafta erken gelir prenses bişey olmaz korkma kız yürüyüş çok iyi spor

Canım işin açığı bende de hareket hic yok. Bide benim bastan beri yatmam gereken bir hamileligim oldu o yüzden bende iyice kilo alacagima inanmistim yani ama gece aç uyumak onemli bence. Gece aç uyudugunda kalori yakılıyor. Ama bence simdiden sonra cok fazla almamaya calis vermek icin dogru haftalar degil. Benim doktorum 20.haftadan sorna bebegin gelisimi etkilenir artik kilo verme demisti bu nedenle.
Ya sorma bende evlendikten sonra aldim bolca kilo bence evliligin şanından bu dogumdan sonra spor egzersiz diyet derken veririz inşallah. Bebislerin peşinde dolasirken veririz en olmadi az hareketlenince bebeklerimiz.
Olsun canim vajinal degil sezeryan olur dogum,dogumdur
Birde benim doktorum aksam yemeginden sonra evin icinde normal 20 dk kadar dolas demisti disari cikmasan bile. O dahi yetiyormus.

Allah razı olsun Bir kızım vardı Rabbim oğlan da nasip etti . Grubun cinsiyet dengesi baya güzelmiş
Oh ne güzel Allahım isteyen herkese tattirsin her iki bebis cinsiyetini de inşallah evet grubumuzda kizlar erkekler cok yakin yada eşit gidiyor hep. Sağlıklı olsunlar da

Ay iyi tatiller bebisimm. Kendine dikkat et oralarda temiz sular ic. Sag salim geri dön yürüsen de dinlenmeyi ihmal etmee. Bolca gez toz tadını cikar

Doktor ne dedi ki canım normal olabilir rahim büyümesinden falan oluyordur belki
Net bir şey söylemedi her şey yolunda görünüyor istirahat et deyip gönderdi. Chatgptye sormuştum erken doğum riski falan dedi korkuttu beni biraz neyseki çok şükür azaldı kasılmalarım. Teşekkürler canım cevap verdiğin için.

Belki sana kasılma gibi gelmiş olabilir mi canım. Çok mu şiddetli ağrıdı. Bazen ufak ağrılar oluyor öyle çok endişe etme bence. Chat gptye bakma sen doktorunu dinle boşver

Canim doktor sana demir ilaci falan basladi mi ? 16 dan falan sonra basladigi seyler oldu mu ? Beyazyasemin
Canım evet evet başladı. Sana başlamadıysa mutlaka mesajla hatırlat. Biz 14 ve 18.haftalarda gittik. 14te 16dan sonra başlıyoruz demişti. 18de gittiğimizde ben dedim demire başlayacak mıyız diye aaa başlamadık mı sana dedi. Salıdan beri kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…