- 23 Ekim 2024
- 3.829
- 6.032
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.081
en kötü kasım grubuna alırız seni bi kac hafta erken gelir prensesAşkımsular 2 gün daha dişinizi sıkın geliyorum, genel olarak iyi kankamlar bura tahmin ettiğim kadar sıcak asla değildi, ister istemez çok yürüyorum, umarım çok sıkıntı değildir, prof arkadaşlarım siz yorum yapın yürümeye
Kız ne kolay vazgeçtin benden 2 gün gelemedim diyeen kötü kasım grubuna alırız seni bi kac hafta erken gelir prensesbişey olmaz korkma kız yürüyüş çok iyi spor
Aşkımız buraya kadar mıydıen kötü kasım grubuna alırız seni bi kac hafta erken gelir prensesbişey olmaz korkma kız yürüyüş çok iyi spor
Aramıza madrid girdien kötü kasım grubuna alırız seni bi kac hafta erken gelir prensesbişey olmaz korkma kız yürüyüş çok iyi spor
hahahahah özledim kız seni uğraşmazsam olmazKız ne kolay vazgeçtin benden 2 gün gelemedim diye
aslaa kopamayız artık kızcelerimiz daha kanki olcakAşkımız buraya kadar mıydı
Ahiretliğim oldun kankaaslaa kopamayız artık kızcelerimiz daha kanki olcak
ahiretliğimm kendine madrid sokaklarında eyi bahAhiretliğim oldun kanka
Canım işin açığı bende de hareket hic yok. Bide benim bastan beri yatmam gereken bir hamileligim oldu o yüzden bende iyice kilo alacagima inanmistim yani ama gece aç uyumak onemli bence. Gece aç uyudugunda kalori yakılıyor. Ama bence simdiden sonra cok fazla almamaya calis vermek icin dogru haftalar degil. Benim doktorum 20.haftadan sorna bebegin gelisimi etkilenir artik kilo verme demisti bu nedenle.Evettt teşekkür ederimhiç üşenmeden tek tek açıkladığın için hazır paketi sadece doktora giderken yiyordum ama tamamen çıkarıcam hayatımdan bende diyetisyene gidicem randevu aldım tarihi biraz var diye bekliyorum bu süreçte söylediğin gibi beslenmek istiyorum kilo vermen harika hareket yürüyüş falan mı yaptın ben hareketim 0 diyebilirim evdeyim ve köpekten çok korkuyorum tek çıkamıyorum eşimde vardıyalı çalıştığı için onuda çok zorlamak istemiyorum ondan full evdeyim yediğimi yakamıyorum oda kilo yapıyor bende 1 yıldır evliyim 15 kg aldım düşünün yani o kadar hareketsizim söylediklerin benimde hep aklımda şimdi bu kadar kilo almışsam son zamanlarda ne olcak dedim doktorum da dedi normal doğum böyle giderse zor dedi o da üzdü ama yapılabilirmuş demeki insan isteyince sende de gördüğüm gibi inşallah bende başarıcam
Oh ne güzel Allahım isteyen herkese tattirsin her iki bebis cinsiyetini de inşallahAllah razı olsunBir kızım vardı Rabbim oğlan da nasip etti . Grubun cinsiyet dengesi baya güzelmiş
Ay iyi tatiller bebisimm. Kendine dikkat et oralarda temiz sular ic. Sag salim geri dönAşkımsular 2 gün daha dişinizi sıkın geliyorum, genel olarak iyi kankamlar bura tahmin ettiğim kadar sıcak asla değildi, ister istemez çok yürüyorum, umarım çok sıkıntı değildir, prof arkadaşlarım siz yorum yapın yürümeye
Net bir şey söylemedi her şey yolunda görünüyor istirahat et deyip gönderdi. Chatgptye sormuştum erken doğum riski falan dedi korkuttu beni birazDoktor ne dedi ki canım normal olabilirrahim büyümesinden falan oluyordur belki
Belki sana kasılma gibi gelmiş olabilir mi canım. Çok mu şiddetli ağrıdı. Bazen ufak ağrılar oluyor öyle çok endişe etme bence. Chat gptye bakma sen doktorunu dinle boşverNet bir şey söylemedi her şey yolunda görünüyor istirahat et deyip gönderdi. Chatgptye sormuştum erken doğum riski falan dedi korkuttu beni birazneyseki çok şükür azaldı kasılmalarım. Teşekkürler canım cevap verdiğin için.
Ay darısı başıma inşallahBizim önceki grupta bir arkadas senin gibi epiduralle iki doğum yapmış. Üçüncüde de alırım diyordu ama hastaneye gittiğinde epidurali yapmalarına vakit bulamadan doğuruvermişti
Bizde eminiz gerçiEvet canım, aynen bir netleştireyim diyorum ama emindi aslında doktorum
Canım evet evet başladı. Sana başlamadıysa mutlaka mesajla hatırlat. Biz 14 ve 18.haftalarda gittik. 14te 16dan sonra başlıyoruz demişti. 18de gittiğimizde ben dedim demire başlayacak mıyız diye aaa başlamadık mı sana dedi. Salıdan beri kullanıyorum.Canim doktor sana demir ilaci falan basladi mi ? 16 dan falan sonra basladigi seyler oldu mu ?Beyazyasemin
Söylemeyin kızlar okusun hepsini cezaAşkolar nabersiniz , var mı dedikodu yenilikşu an hepsini okuyamıyorum
Vay araba bisikletlinin arkasından tın tın gidiyor burda olsa tekeri kolunun altına verirler bisikletlininSize fotoğrafla Hola gönderiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?