Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar iyi haftasonları diliyorum herkese
3 gündür kasıklarımda ağrı ve sertlik doluluk hissi vardı. Acile gittim enfeksiyon çıkmadı. Git gide arttı dün de kadın doğuma gittim rahim ağzını ölçtü. Normal dedi. Fakat bugün sancılarım iyice arttı. Adet sancısı gibi ve sürekli olan kasılmalarım var tam kasıklarda. Magnezyum da kullanıyorum. 20. Haftamdayım. Böyle bir ağrı sancı yaşayan var mı? 3 gün önce hiçbişeyim yoktu ve birden başladı.

Bende kontrolden geliyorum çok özlemişim minnoşumu 4 boyutluda gösterdi dr um fındık burunlu büyük gözlü bir şey sanki 17+3 cidden dr un satımı öne aldığı iyi olmuş tamı tamına uyumlu gidiyor haftasıyla. 191 gr 17 cm teyzoşları hala kız demi dedim evet evet orası kesin diyor :)

Maşallah canım ben de böyle bir doğum hayal etmiştim ama kendi sancım hiç olmadı Suni sancıda sancı daha sert ama doğum daha hızlı oluyor gibi geldi bana. 11de sancı vermeye başladılar. Saat 4-5 gibi hissetmeye başladım. Öncesinde hiç bir şey yoktu. 1-1,5 saat yoğun sancı çektim. 19:21 doğum saati. Baya hızlı oldu çok şükür. Düşündüğümden daha kolay geldi bana doğurmak

Rabbim dayanma gücü veriyor demek yoksa onca saat sancı sıkıntı bekle bekle bana daral gelir sezeryanda bile hadi hadi beni hemen bayıltın demiş insanım

Bunlar ne güzel haberler, maşallah canım, sağlıkla gelsinler inşallah ben de bir daha soracağım kâğıda yazdırdık diye içime sinmedi bacak arasını görmem lazım

Doktor ne dedi ki canım normal olabilir rahim büyümesinden falan oluyordur belki

Oy maşallah kilosu da çok iyi beklediğin gibi yediklerin ise yaramış

Bunlar ne güzel haberler, maşallah canım, sağlıkla gelsinler inşallah ben de bir daha soracağım kâğıda yazdırdık diye içime sinmedi bacak arasını görmem lazım
İnşallah canım
Evet evet seninde daha yeni belli oldu tekrar bi teyit almakta fayda var:)
Bende gördüm yeniden bacak arasını ultrason da da female yazıyor o bebeğin cinsiyeti oluyor sanırım

Normal doğum yapan varmış nihayet bende normal dogurdum dedim grupta varmıdır acaba daha sorayım benimde epudurel oldu ağrısız doğumdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…