- 10 Haziran 2024
- 1.629
- 2.037
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.021
canım benim suyum gelmedi gelseydi büyük ihtimal benimkide öyle gecerdi benim suyum doğum sırası ebem patlattıBaya uzun sürmüş sürecin sanki ya da benimki kısa. Benim suyum akşam 19gibi geldi 20 de hastaneye gittm gece 01de doğum oldu
Allahım çok şükür sezeryan diye bişey varcanım benim suyum gelmedi gelseydi büyük ihtimal benimkide öyle gecerdi benim suyum doğum sırası ebem patlattı
kız türkiyede sezeryan doktor izin vermedikce kalktı diye biliyordum yoksa aynımı secebiliyormusunuz?Allahım çok şükür sezeryan diye bişey varkorkuyla okudum yazdıklarınızı
Çok teşekkür ler kuzum inşallah inşallahevet kız dedi aynı şeyleri söylemişti bende meraktan erkene çektim randevumuumarım gönlündeki neyse o olur sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yaaa bence orası her şekilde kılıfına uydurulur :))kız türkiyede sezeryan doktor izin vermedikce kalktı diye biliyordum yoksa aynımı secebiliyormusunuz?
Kız sen ne ara 20 haftalık oldun maşallahbirde kızlar benim oğlum 38.haftalıkken gelmişti yane kızımda öyle gelirse mesela ozaman benim 18 haftammı kalmış oluyor bi an heycan yaptım
Maşallah canım ben de böyle bir doğum hayal etmiştim ama kendi sancım hiç olmadıMaşallahkac saat sürdü doğumun? suni sancıyla daha hızlı oluyor diyorlar, birde acılman da mı olmadı canım?
Benim nişan geldi birden wcdeyken sonra akşam 9da sancım başladı yavaşdan sabaha kadar evde cektim sancılarımı acılmam iyice olsun diye sabah 5de hastaneye gittik acılmam 6cm olmuştu bile sabah 6da doğum odasına aldılar öğlen 16:50de doğdu oğlumBana suni sancı vermek istediler hemen doğum olsun diye ama ben istemedim kendi kendine geldi çok şükür
Rabbim dayanma gücü veriyor demek yoksa onca saat sancı sıkıntı bekle bekleMaşallah canım ben de böyle bir doğum hayal etmiştim ama kendi sancım hiç olmadıSuni sancıda sancı daha sert ama doğum daha hızlı oluyor gibi geldi bana. 11de sancı vermeye başladılar. Saat 4-5 gibi hissetmeye başladım. Öncesinde hiç bir şey yoktu. 1-1,5 saat yoğun sancı çektim. 19:21 doğum saati. Baya hızlı oldu çok şükür. Düşündüğümden daha kolay geldi bana doğurmak
Ay o çok rahatlatıcı bişey ya niye öyle diyorsunAllahım çok şükür sezeryan diye bişey varkorkuyla okudum yazdıklarınızı
Bende kontrolden geliyorum çok özlemişim minnoşumu4 boyutluda gösterdi dr um fındık burunlu büyük gözlü bir şey sanki 17+3 cidden dr un satımı öne aldığı iyi olmuş tamı tamına uyumlu gidiyor haftasıyla. 191 gr 17 cm teyzoşları hala kız demi dedim evet evet orası kesin diyor :)
Doktor ne dedi ki canım normal olabilirKızlar iyi haftasonları diliyorum herkese
3 gündür kasıklarımda ağrı ve sertlik doluluk hissi vardı. Acile gittim enfeksiyon çıkmadı. Git gide arttı dün de kadın doğuma gittim rahim ağzını ölçtü. Normal dedi. Fakat bugün sancılarım iyice arttı. Adet sancısı gibi ve sürekli olan kasılmalarım var tam kasıklarda. Magnezyum da kullanıyorum. 20. Haftamdayım. Böyle bir ağrı sancı yaşayan var mı? 3 gün önce hiçbişeyim yoktu ve birden başladı.
Oy maşallah kilosu da çok iyi beklediğin gibi yediklerin ise yaramışBende kontrolden geliyorum çok özlemişim minnoşumu4 boyutluda gösterdi dr um fındık burunlu büyük gözlü bir şey sanki 17+3 cidden dr un satımı öne aldığı iyi olmuş tamı tamına uyumlu gidiyor haftasıyla. 191 gr 17 cm teyzoşları hala kız demi dedim evet evet orası kesin diyor :)
Annem vardı yanımda pilates topunda zıplaya zıplaya muhabbet ettik hızlı geçti zamanRabbim dayanma gücü veriyor demek yoksa onca saat sancı sıkıntı bekle beklebana daral gelir sezeryanda bile hadi hadi beni hemen bayıltın demiş insanım
Aynen karnımın büyüme sebebi meğer minnoşummuşOy maşallah kilosu da çok iyi beklediğin gibi yediklerin ise yaramış
Annem vardı yanımda pilates topunda zıplaya zıplaya muhabbet ettik hızlı geçti zaman
İnşallah canımBunlar ne güzel haberler, maşallah canım, sağlıkla gelsinler inşallahben de bir daha soracağım kâğıda yazdırdık diye içime sinmedi bacak arasını görmem lazım
Ay muhakkak öyledir canım yaşayana güzeldir başına gelmeyip dinleyene ürkütücü olabilirAy o çok rahatlatıcı bişey ya niye öyle diyorsunBen çok keyif aldım doğum yapmaktan finalde harika bir his oluyor
Normal doğum yapan varmış nihayet bende normal dogurdum dedim grupta varmıdır acaba daha sorayım benimde epudurel oldu ağrısız doğumduMaşallah canım ben de böyle bir doğum hayal etmiştim ama kendi sancım hiç olmadıSuni sancıda sancı daha sert ama doğum daha hızlı oluyor gibi geldi bana. 11de sancı vermeye başladılar. Saat 4-5 gibi hissetmeye başladım. Öncesinde hiç bir şey yoktu. 1-1,5 saat yoğun sancı çektim. 19:21 doğum saati. Baya hızlı oldu çok şükür. Düşündüğümden daha kolay geldi bana doğurmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?