Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar selam, size anlatmadım ama benim geçen akşam dişim kırıldı. Yeğenim patlamış mısır istemişti, ablam patlattı, ben de görünce yedim baya iştahlı. Bir baktım ağzımda sert bir şey var, mısırın sert kalan kısmı sandım ama meğerse sol alt arka dişimin kenarıymış. Şanslıyım ki yakında bir klinik bulduk koştuk hemen, spreyle uyuşturdu, dolgu yaptı, zaten dolgulu bir dişti. Çürüdüğü için kırılmış ama ben hemen asm de kalsiyum değerlerime baktırdım, alt sınırda çıktı. İlk gebeliğimde de düşmüştü, kalsiyum efervesan tablet kullanmıştım. Gebelikte diş sorunu yaşamak çok zor umarım kimsenin başına gelmez.

Söyle canım sen de muhakkak versin doktorun, inşallah değilsindir de

maşallah tam zamanını beklemiş prenses normal doğumuydu peki ani sancılarınla mi geldi?
Kuzum nişanım gelmişti ama 3 gün geçti ne sancım ne açılmam olmayınca suni sancı verelim dedi doktorum. Çünkü kızım 4 kiloya yaklaşmıştı beklersek normal doğum zor olacaktı. Suni sancıyla normal doğum yaptım o yüzden çok şükür güzel geçmişti doğumum. İnşallah hepimizin doğumu öyle olur kolayca kavuşuruz yavrularımıza senin nasıldı doğumun

ben kilo verdim aslında ilk 3 ayda 5 kg verdim 4 kg aldım ama sağlık ocağında 2 kg almış gözüküyordum sonuç verdiklerimi rahat rahat aldım son aylarımı düşünemiyorum dikkat etmezsem
Verilenler çabuk alınıyor zaten. Şekerde problem olmadığı sürece kilo çok da mühim değil bence. Çünkü insanın elinde değil, sürekli kilo aldım mı diye düşünmek de ayrı bir stres kaynağı haline geliyor. Sizin şekerde problem varsa dikkat etmek gerek tabii. Umarım en güzel şekilde geçiririz süreci

Aşkım sna da ilk kıza benzetmişti sanırım degil mi sonra erkek dedi galiba bende korkumdan bir daha gitmedim 13 haftada kıza benziyor dedi alışveriş yapma kesin bişey yok dedi haftaya gdcm bir yanım çok tuhaf ve çok heyecanlı ne yapcgımı bilmiyorum kafam aşırı karışık

Kızlar 156 boyundayım ben normal doğum yapamaz mıyım bikaç yerde kısa boylular çatı dar oluyo falan gibisinden şeyler gördüm ne diyorsunuz?

Maşallah kac saat sürdü doğumun? suni sancıyla daha hızlı oluyor diyorlar, birde acılman da mı olmadı canım?
Benim nişan geldi birden wcdeyken sonra akşam 9da sancım başladı yavaşdan sabaha kadar evde cektim sancılarımı acılmam iyice olsun diye sabah 5de hastaneye gittik acılmam 6cm olmuştu bile sabah 6da doğum odasına aldılar öğlen 16:50de doğdu oğlum Bana suni sancı vermek istediler hemen doğum olsun diye ama ben istemedim kendi kendine geldi çok şükür

Kızlar 156 boyundayım ben normal doğum yapamaz mıyım bikaç yerde kısa boylular çatı dar oluyo falan gibisinden şeyler gördüm ne diyorsunuz?
yok kuzum boyla alakası yok benim ailemden birinin boyu benden uzun ve catısı dar mış çok zor yaptı doğumu hortumla cektiler bebeği

Kuzum geçmiş olsun. Benim de başıma geldi ilk haftalarda yazmıştım hatta buraya da. Benimki maalesef çok büyük bir kırık. Muhtemelen çekmek zorunda kalacak implant olacak gibi duruyor ama röntgen çekmeden de bişey diyemem dedi. Doğumdan sonra gel dedi bekliyorum öyle kalsiyum da bayadır baktirmadim gebelikte diş sorunları olabiliyor dikkat etmek lazım haklısın

Özele de devlete de gidiyorum iyiki de öyle yapmışım devlet de ki kan aldırmadı öğleden sonraydı diye 1 ay sonraya çağırmıştı 1 ay daha geç kalsaydım ne olurdu diyorum dünden beri
Yok ondan demedim kuzum. Normal doğuramazsin demiş ya doktorun o yüzden dedim merak ettiğim için tamamen

Evet problem varmış bugünden başladım dikkat etmeye umarım bundan sonra daha rahat geçer kilo almışkende sağlıklı almakta önemliymiş sonra verilmesi kolay oluyormuş ama gene de ben almayayım inşallah güzel geçiririz bundan sonra tek derdimiz bebeklerimize aldıgımız kıyafetleri paylaşmak olur

Canım buna en iyi doktorun karar verir bence. Onların galiba boy ve vki açısından belli kriterleri vardı. Yine de kişiye göre değerlendirme yapılıyordur muhtemelen. Ben yapabileceğini düşünüyorum sadece boy olarak bakılırsa

Baya uzun sürmüş sürecin sanki ya da benimki kısa . Benim suyum akşam 19gibi geldi 20 de hastaneye gittm gece 01de doğum oldu

evet kız dedi aynı şeyleri söylemişti bende meraktan erkene çektim randevumu umarım gönlündeki neyse o olur sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Benim yengem 1.55 cm dir en fazla 2-3 saat sürdü doğuma gidip doğurması değişiyor o doktor kontrol yapıyor galıba son süreçlerde uygunluğuyla ilgili bilgi veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…