- 18 Ekim 2022
- 2.085
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.001
Aa evet bak onu da kullanmıştım, üstelik hiç belirtim yoktu, tahlilde çıkmıştı. Ben de şu an yazlıktayım, denize gir çık bazen ıslak kalıyorum, çok dikkat etmedim. Kasıklarıma ağrı giriyor, sarı akıntım da var, dönünce doktora söylicem, muhtemelen enfeksiyon bendeki de.
Özele de devlete de gidiyorum iyiki de öyle yapmışım devlet de ki kan aldırmadı öğleden sonraydı diye 1 ay sonraya çağırmıştı 1 ay daha geç kalsaydım ne olurdu diyorum dünden beriCanım özel hastaneye gidiyorsun dimi
ben kilo verdim aslında ilk 3 ayda 5 kg verdim 4 kg aldım ama sağlık ocağında 2 kg almış gözüküyordum sonuç verdiklerimi rahat rahat aldım son aylarımı düşünemiyorum dikkat etmezsemKaç kilo aldınız şimdiye kadar?
Kuzum nişanım gelmişti ama 3 gün geçti ne sancım ne açılmam olmayınca suni sancı verelim dedi doktorum. Çünkü kızım 4 kiloya yaklaşmıştı beklersek normal doğum zor olacaktı. Suni sancıyla normal doğum yaptım o yüzdenmaşallah tam zamanını beklemiş prensesnormal doğumuydu peki ani sancılarınla mi geldi?
Verilenler çabuk alınıyor zaten. Şekerde problem olmadığı sürece kilo çok da mühim değil bence. Çünkü insanın elinde değil, sürekli kilo aldım mı diye düşünmek de ayrı bir stres kaynağı haline geliyor. Sizin şekerde problem varsa dikkat etmek gerek tabii. Umarım en güzel şekilde geçiririz süreciben kilo verdim aslında ilk 3 ayda 5 kg verdim 4 kg aldım ama sağlık ocağında 2 kg almış gözüküyordum sonuç verdiklerimi rahat rahat aldım son aylarımı düşünemiyorum dikkat etmezsem
Aşkım sna da ilk kıza benzetmişti sanırım degil mi sonra erkek dedi galiba bende korkumdan bir daha gitmedim 13 haftada kıza benziyor dedi alışveriş yapma kesin bişey yok dedi haftaya gdcm bir yanım çok tuhaf ve çok heyecanlı ne yapcgımı bilmiyorum kafam aşırı karışıkBenim cinsiyeti beli oldu dün keyfim yoktu bugün sürece daha adapte olarak uyandım ondan açıklayayım benim cinsiyeti erkek rüyamda görmüştüm Çin takvimi de tuttu fakat mide bulantım aşırı aşırı fazlaydı ve ekşi seviyorum çoğu kişide oldugu gibi hurafeleri çürüttük oğlumla
MaşallahKuzum nişanım gelmişti ama 3 gün geçti ne sancım ne açılmam olmayınca suni sancı verelim dedi doktorum. Çünkü kızım 4 kiloya yaklaşmıştı beklersek normal doğum zor olacaktı. Suni sancıyla normal doğum yaptım o yüzdençok şükür güzel geçmişti doğumum. İnşallah hepimizin doğumu öyle olur kolayca kavuşuruz yavrularımıza senin nasıldı doğumun
yok kuzum boyla alakası yok benim ailemden birinin boyu benden uzun ve catısı dar mış çok zor yaptı doğumu hortumla cektiler bebeğiKızlar 156 boyundayım ben normal doğum yapamaz mıyım bikaç yerde kısa boylular çatı dar oluyo falan gibisinden şeyler gördüm ne diyorsunuz?
Kuzum geçmiş olsun. Benim de başıma geldi ilk haftalarda yazmıştım hatta buraya da. Benimki maalesef çok büyük bir kırık. Muhtemelen çekmek zorunda kalacak implant olacak gibi duruyor ama röntgen çekmeden de bişey diyemem dedi. Doğumdan sonra gel dedi bekliyorum öyleKızlar selam, size anlatmadım ama benim geçen akşam dişim kırıldı. Yeğenim patlamış mısır istemişti, ablam patlattı, ben de görünce yedim baya iştahlı. Bir baktım ağzımda sert bir şey var, mısırın sert kalan kısmı sandım ama meğerse sol alt arka dişimin kenarıymış. Şanslıyım ki yakında bir klinik bulduk koştuk hemen, spreyle uyuşturdu, dolgu yaptı, zaten dolgulu bir dişti. Çürüdüğü için kırılmış ama ben hemen asm de kalsiyum değerlerime baktırdım, alt sınırda çıktı. İlk gebeliğimde de düşmüştü, kalsiyum efervesan tablet kullanmıştım. Gebelikte diş sorunu yaşamak çok zorumarım kimsenin başına gelmez.
Yok ondan demedim kuzum. Normal doğuramazsin demiş ya doktorun o yüzden dedim merak ettiğim için tamamenÖzele de devlete de gidiyorum iyiki de öyle yapmışım devlet de ki kan aldırmadı öğleden sonraydı diye 1 ay sonraya çağırmıştı 1 ay daha geç kalsaydım ne olurdu diyorum dünden beri
Evet problem varmış bugünden başladım dikkat etmeye umarım bundan sonra daha rahat geçer kilo almışkende sağlıklı almakta önemliymiş sonra verilmesi kolay oluyormuş ama gene de ben almayayımVerilenler çabuk alınıyor zaten. Şekerde problem olmadığı sürece kilo çok da mühim değil bence. Çünkü insanın elinde değil, sürekli kilo aldım mı diye düşünmek de ayrı bir stres kaynağı haline geliyor. Sizin şekerde problem varsa dikkat etmek gerek tabii. Umarım en güzel şekilde geçiririz süreci
anladımm özeldeki doktorum söyledi bunuYok ondan demedim kuzum. Normal doğuramazsin demiş ya doktorun o yüzden dedim merak ettiğim için tamamen
Canım buna en iyi doktorun karar verir bence. Onların galiba boy ve vki açısından belli kriterleri vardı. Yine de kişiye göre değerlendirme yapılıyordur muhtemelen. Ben yapabileceğini düşünüyorum sadece boy olarak bakılırsaKızlar 156 boyundayım ben normal doğum yapamaz mıyım bikaç yerde kısa boylular çatı dar oluyo falan gibisinden şeyler gördüm ne diyorsunuz?
Çok teşekkür ederim canımsın inşallah en kısa zamanda kurtulSağ ol canım benim de bazen sarıya dönüyor mesela değişiyorKorkma ama kasıklarında baskı ve ağrı hissedersen söylersin, sarı akıntı normal kabul ediliyor
Baya uzun sürmüş sürecin sanki ya da benimki kısaMaşallahkac saat sürdü doğumun? suni sancıyla daha hızlı oluyor diyorlar, birde acılman da mı olmadı canım?
Benim nişan geldi birden wcdeyken sonra akşam 9da sancım başladı yavaşdan sabaha kadar evde cektim sancılarımı acılmam iyice olsun diye sabah 5de hastaneye gittik acılmam 6cm olmuştu bile sabah 6da doğum odasına aldılar öğlen 16:50de doğdu oğlumBana suni sancı vermek istediler hemen doğum olsun diye ama ben istemedim kendi kendine geldi çok şükür
evet kız dedi aynı şeyleri söylemişti bende meraktan erkene çektim randevumuAşkım sna da ilk kıza benzetmişti sanırım degil mi sonra erkek dedi galiba bende korkumdan bir daha gitmedim 13 haftada kıza benziyor dedi alışveriş yapma kesin bişey yok dedi haftaya gdcm bir yanım çok tuhaf ve çok heyecanlı ne yapcgımı bilmiyorum kafam aşırı karışık
Benim yengem 1.55 cm dir en fazla 2-3 saat sürdü doğuma gidip doğurması değişiyor o doktor kontrol yapıyor galıba son süreçlerde uygunluğuyla ilgili bilgi veriyorKızlar 156 boyundayım ben normal doğum yapamaz mıyım bikaç yerde kısa boylular çatı dar oluyo falan gibisinden şeyler gördüm ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?