Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Çok geçmiş olsun canım bu konuda çok araştırma yaptım, temiz deniz çok rahatlatıyor aslında ama havuz ne yazık ki hijyen açısından hiç uygun değil. Ben mesela sitenin temizliğinden çok eminim ama sonuçta çocuklar da giriyor tuvaletlerini tutamayabilirler o yüzden hiç risk almıyorum.

Ayy biz bu analar, kız küçük daha bebişler, ben de bazen hiç hissetmiyorum yavrum daha 16 haftalık kıyamam ben ona ya uyuyordur herhalde, bizi nasıl telaşlandırıyorlar
Sorma yaaa insan bi gaz sancısı bişey yaşasa o arada en azından aaa hareket etti falan yok hiç bi belirti yoktu neyseki sıkıntı yokmuş

Kızlar 18-23 haftalar arası mi ideal detayli ultrason haftası simdi ? Bende randevumu alacagim da. Benim randevu alacagim zaman 21 haftalik olacagiz ideal mi zamanı? Yoksa 22 ye mi alayım sizce?
Bence 22'ye al. Doktorumun asistanı 4 boyutlu fotoğraf için daha net görüntüler elde ediyoruz erken gelmeyin 23'te gelin dedi ben öyle gideceğim

ahh ahh o kadar iyi anlıyorum kiii, bizim iş yerindekiler de yıllık izne çıktılar işler bana kaldı valla doğuracam diye izne de çıkamıyorum

Ya ben de iznimden oraya bırakmak istiyorum biliyor musun, analık izninin başına ekleteyim diyorum, sen de öyle mi düşünüyorsun canım

Ya kız bebeklere ne güzel şeyler var giydir giydir sal ortaya bizimkiler de Tarzan misali çıplak takılacak
Daha kötüsü de ne biliyor musun? Bir kızın bir oğlun olacaksa oğluna haksızlık oluyor gibi hissediyorsun. Bir mağazaya gidiyoruz. Kıza elli tane şey beğeniyoruz, oğlana pek bir şey çıkmıyor

Yaaa şunlara bak erkek çeşitleri bu kadar arkadaşlar ama favorim sağ arkadaki krem hırka minicik çok tatlıştııı
Oyyy ne güzellerrrr baya alisverise baslamissin sen kuzuuu
Ay gercekten bizim cociklerimize neden cok cesitli ürünler çıkarmıyorlar yaaa. Hep kızlara hep kızlara temuya dadanıcam ben galiba

Kızlar geceleri saga sola dönüp yatiyor musunuz ?
Ben hep sırtüstü yatıyorum hala. Sanki saga yada sola yatınca çocuğum rahat etmeyecek gibi geliyor.
Ne tarafimiza yatacagiz biz. Bizim doktor istedigin tarafa dönüp yatabilirsin diyor da sizinkiler ne diyor

Ben sürekli dönüyorum sağ, sol, sırt üstü ama en uygunu sola dönükmüş

Ben sürekli dönüyorum sağ, sol, sırt üstü ama en uygunu sola dönükmüş
Ayyyy ayy öyle muzdaribim ki. Sola dönmek için uğraşıyorum ama ne zaman uyansam ya sırt üstüyüm ya sağa dönük. Gece hep kontrol ediyorum kendimi. Bide vücudum sağa dönüp yatmak istiyor iç güdüler de önemli değil mi? Yinede doktorlar sol tavsiye ettiği için sevmeye sevmeye dönüyorum

19+2 yim. Daha alışveriş yapmadım. Ama aklımda netleşsin istiyorum. Hastane çıkışı için hangi marka tavsiye edersiniz? Çok dandik bi şey olsun istemiyorum. Beyaz renk olsun istiyorum sünnetmiş. Bi de hayvan figürlü bi şey ilk kıyafetinde olsun istemiyorum nedense itici geliyor ilk kıyafet daha anlamlı olsun isterim. İsimliler de çok süslü. Kısacası istediklerimi karşılayan bi marka yok var mı bu tarz hastane çıkışı üreten bi marka?

Ya ben de iznimden oraya bırakmak istiyorum biliyor musun, analık izninin başına ekleteyim diyorum, sen de öyle mi düşünüyorsun canım
Valla ben paramı alıp direkt çıkmak istiyorum aslında şuan istesem de izin kullandırmazlar rapor falan alcam sanırım bir hafta dinlenmek için. Ama çıkmasaydım iznime ekletirdim dediğin gibi çünkü çok az izinler yaa nasıl olcak valla bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…