Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Kızlar 18-23 haftalar arası mi ideal detayli ultrason haftası simdi ? Bende randevumu alacagim da. Benim randevu alacagim zaman 21 haftalik olacagiz ideal mi zamanı? Yoksa 22 ye mi alayım sizce?
20 21 22 en ideali demisti benim doktorum canim
kizimda 23 oglumda 21+2 de ayrıntılıya girdim

Kızlarrr 2 gğn oncesıne kadar kabızlıktan muzdarıp olan ben 2 gğndğr karın agrısı yla gelen ishal yasıyorum ne oluyor boyle ya
Canim salgın var dikkat et. Özellikle havuza denize girenlerde olmuş bu salgın ve tabi bulastirdiklari kisilerde de oluyormus. Bol su ic cok uzun sürerse mutlaka hastaneye git.
Kızlar şimdi bizim ne zaman hangi aşıyı olmamız lazım 16+1im benim doktor yönlendirmedi herhangi bir şey için, asm’den de aramadılar da arada bişi atlamayayım
Canim ben doktora sordugumda erken henuz 20li haftalarda aşı dedi. Bir sonraki kontrolün ne zaman ? O zaman gidince sorarsın doktoruna.
Çok çok gecmis olsun aman dikkat et havuz genel olarak zaten kadınlar icin enfeksiyon sebebi. Birde hamilelikte aslinda hic tercih edilmemeli bence çünkü ortak kullanılıyor ve hijyene ne yazik ki dikkat edilmiyor, kullanilan kimyasallar da var. Bununla gecmis olsun bebis iyiymis ya önemli olan o

cok sukur canım iyi
buyuk ders oldu girmem birdaha asla

18+1 ultrason randevusundan selamlar ^^ yuz sekillenmeye baslamis, buyuk oglumun aynisi gibi gorunuyo bu da:)

4 hafta sonrasi icin perinatolog randevusu almami soyledi doktorum yani 22 haftalik olunca. Sizin randevulariniz da o civarda mi?

Bir de seker yuklemesi icin bir sey demedi sadece kan tahlili verdim yeniden. Onunla ilgili konusan oldu mu kacinci haftalarda yaptiracaksiniz?

Eklentiler

• 1000254101.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar 18-23 haftalar arası mi ideal detayli ultrason haftası simdi ? Bende randevumu alacagim da. Benim randevu alacagim zaman 21 haftalik olacagiz ideal mi zamanı? Yoksa 22 ye mi alayım sizce?
Canım ben en son 18+1de gitti. Doktorum iki hafta sonra detaylıyı yapalım, sekreterden randevu oluşturun dedi. Detaylı randevusu farklı oluyormuş. Normal randevu gibi alınmıyormuş daha uzun olduğu için. Sekreter tam iki hafta sonraya randevu oluşturdu. Uygun değilseniz o hafta içinde başka bir gün de olur dedi. Ne kadar sürüyor acaba diye sordum. Sizin ikiz olduğu için en az 1,5 saat sürer dedi ama bazen bebek pozisyon vermiyormuş. Doktor gidin biraz dolanın, bir şeyler yiyin için öyle gelin diyormuş. 4 saate kadar uzayabiliyormuş.

Çok geçmiş olsun canım erkenden gitmen iyi olmuş doktora. Bebişin de iyimiş Allahtan. Havuz denize göre daha tehlikeli, dikkatli olmak gerekiyor. Ben de korkumdan bu yıl havuz denizi pas geçtim seneye oğluşumla gideriiz inşallah

sagol canım
Ayy inşallah hayali bile guzel
bende kızıma karpuzlu mayo alırım diye dusunuyorum

Malum yaz ayları sıcak bir memleketteyiz. Beni klima çarptı. sürekli çıkarıyorum afedersiniz, halsizim midem çok bulanıyor su dahi içesim yok. Parol attım sadece. Sizce doktora gitmeli miyim? İlaçlar gebeliğe uygun verilse de çekiniyorum, kendi kendime atlatmam daha mı sağlıklı olur bebek açısından?

Bize de 21.haftada gelin dedi canım. 1 ay sonra görüşelim dedi o da 21
Haftaya geliyor. O zaman detayliyi da yaparız dedi. Bende simdi aradim danışmadaki sekreterlerle randevuyu olusturdum. 21.hafta uygun dediler onlar da,sadece saat 3ten önce bakiyor hocamiz dediler uzama ihtimaline karşı. Bazen yarım saatte bitiyor bazen 1.5 saati buluyor dediler. Galiba senin ikiz ya ondan sana 3 saati bulur dediler
Bende gittigimizde 21+3 olcam Allahın izniyle. Ideal bir zaman gibi geldi biraz arastirdigimda. Herseyleri güzel ve sağlıklı çıksın da inşallah

Hayırlı olsun kordon böyle olmaz :)
Kuzum kabak gibi açık pipisi maşallah maşallah Kordon değil

Bence çok net erkek

Merhaba, bende 100% erkek diyorum herşey çok net belli bence
Hele siz niye benim Ultrason yorumlamadınız aşk olsun geçen attım bak cumartesi gidiyorum zaten hastaneye

Benimki 22 24 arası dedi ama ben 21 de yaptıranda çok gördüm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…