Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Çok geçmiş olsun cnm ne korkmuşsun çok üzüldüm bende tatildeyim ama havuza girmem ya,denize de 2 alt ile gidiyorum kabinde kurulanıp değiştiriyorum kendimizi ıslatan bırakmamamız lazım çok çok geçmiş olsun tekrardan

Su bile içemiyorsan serum takviyesi alman gerekebilir cnm dr a gitmemek süreci daha çok uzatabilir çok geçmiş olsun

Ya kız bebeklere ne güzel şeyler var giydir giydir sal ortaya bizimkiler de Tarzan misali çıplak takılacak
Öyle deme erkeklerede çok tarz şeyler var ama sen istesende o giymek istemeyecek o ayrı :))) oğluma karne günü bile bi yazlık keten gömlek giydiremedim. Kot falanda hiç giymedi hep pijama gibi şort tişört

Öyle deme erkeklerede çok tarz şeyler var ama sen istesende o giymek istemeyecek o ayrı :))) oğluma karne günü bile bi yazlık keten gömlek giydiremedim. Kot falanda hiç giymedi hep pijama gibi şort tişört
Yok anam erkek bebeklere göre çeşit yok bir kere kabullenin geçen ebebek e gittim 3 reyon kız bebek 1 reyon erkek bebek vardı erkeklerin hepsi dinazorlu bir de farklı bişey yok napalım idare etcezzz

Geçmiş olsun cabım deniz değil de havuzu hanilelikte pek önermiyorlar genel olarak doktorlar. Enfeksiyon riski fazla baya. Gelmiş geçmiş olsun inşallah

Yok anam erkek bebeklere göre çeşit yok bir kere kabullenin geçen ebebek e gittim 3 reyon kız bebek 1 reyon erkek bebek vardı erkeklerin hepsi dinazorlu bir de farklı bişey yok napalım idare etcezzz
2.ye artık :)) erkeğinde yeri ayrı tam bir ana kuzuları onlar kızlara ne emek versen ver babamda babam derler

Ayyy ne çok şey almışsınn hepsi çok güzel o hırkanın bi benzeri oğlumda vardı emekli amcalar gibi oldun derdim
İnsan kendini tutamıyor minik minik görünce yaaa, yenidoğan almadım hiç ama doğum zamanı alırım diyorum birkaç tane kilosuna göre. kilolu doğarsa giyemez Zaten havalı giydirceem diyip evde örme yeleklerle gezdirmiycez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…