- 23 Mart 2016
- 30.717
- 91.722
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.401
Çok geçmiş olsun cnm ne korkmuşsun çok üzüldümSelam güzel anneler
tatildeydim bitti evime döndüm çok şükür aşırı yorgunum
doktorum denizi havuzu yasaklamadi bana bende Havuza baya girdim
sol kasık agrım vardi adım atınca bile agrı vardi şişiyordu orasi sanki ve kızımn hareketlerini cok net hissediyorum o gun sadece sabah 1 defa hissettim sonra hic hissetmedim
tatilin 4.gununde wc gittigim de damar gibi kan geldi peceteye hemen doktorumu aradim riskli gebe oldugum icin riske atmayalm acile git dedi kaldıgmz otelde hastaneye 1 bucuk saat gittik
Alttan muaynr etti idrar testine gerek bile yok baya baya enfeksiyon kapmşsn dedi akıntı icerde birikmis dedi cok canım yandı
ben aglıyorum tabi hastaneye gidene kadar kalp atışı varsa açın dinlym bari cok stres yaptm dedim kalp atışı dinletti ben iyice aglamaya basladim rahatladıgm icin
fitil yazdilar ve tek kullanımlık toz ilac yazdilar
sonra korkudan denize de havuzada asla girmedim
Su bile içemiyorsan serum takviyesi alman gerekebilir cnm dr a gitmemek süreci daha çok uzatabilirMalum yaz ayları sıcak bir memleketteyiz. Beni klima çarptı. sürekli çıkarıyorum afedersiniz, halsizim midem çok bulanıyor su dahi içesim yok. Parol attım sadece. Sizce doktora gitmeli miyim? İlaçlar gebeliğe uygun verilse de çekiniyorum, kendi kendime atlatmam daha mı sağlıklı olur bebek açısından?
Kız kaçırmışımdr yoksa niye yorumlamiyim aşk olsunHayırlı olsun kordon böyle olmaz :)
Hele siz niye benim Ultrason yorumlamadınız aşk olsun geçen attımbak cumartesi gidiyorum zaten hastaneye
Ya kız bebeklere ne güzel şeyler var giydir giydir sal ortayaAy denizde bi bebek gördüm pembe kabarık tüllü tüllü bi mayolu vardı bi görseniz
Hani kızzz ben görmedim gördüm mü yoksaHele siz niye benim Ultrason yorumlamadınız aşk olsun geçen attımbak cumartesi gidiyorum zaten hastaneye
Ya kız bebeklere ne güzel şeyler var giydir giydir sal ortayabizimkiler de Tarzan misali çıplak takılacak
Aşko bir daha at gider ayak bir heyecanlandıralım seniHayırlı olsun kordon böyle olmaz :)
Hele siz niye benim Ultrason yorumlamadınız aşk olsun geçen attımbak cumartesi gidiyorum zaten hastaneye
Kız valla ben yazacaktım dedim Allahın gücüne gitmesinYa kız bebeklere ne güzel şeyler var giydir giydir sal ortayabizimkiler de Tarzan misali çıplak takılacak
Yok anam erkek bebeklere göre çeşit yok bir kere kabulleninÖyle deme erkeklerede çok tarz şeyler var ama sen istesende o giymek istemeyecek o ayrı :))) oğluma karne günü bile bi yazlık keten gömlek giydiremedim. Kot falanda hiç giymedi hep pijama gibi şort tişört
Geçmiş olsun cabım deniz değil de havuzu hanilelikte pek önermiyorlar genel olarak doktorlar. Enfeksiyon riski fazla baya. Gelmiş geçmiş olsun inşallahSelam güzel anneler
tatildeydim bitti evime döndüm çok şükür aşırı yorgunum
doktorum denizi havuzu yasaklamadi bana bende Havuza baya girdim
sol kasık agrım vardi adım atınca bile agrı vardi şişiyordu orasi sanki ve kızımn hareketlerini cok net hissediyorum o gun sadece sabah 1 defa hissettim sonra hic hissetmedim
tatilin 4.gununde wc gittigim de damar gibi kan geldi peceteye hemen doktorumu aradim riskli gebe oldugum icin riske atmayalm acile git dedi kaldıgmz otelde hastaneye 1 bucuk saat gittik
Alttan muaynr etti idrar testine gerek bile yok baya baya enfeksiyon kapmşsn dedi akıntı icerde birikmis dedi cok canım yandı
ben aglıyorum tabi hastaneye gidene kadar kalp atışı varsa açın dinlym bari cok stres yaptm dedim kalp atışı dinletti ben iyice aglamaya basladim rahatladıgm icin
fitil yazdilar ve tek kullanımlık toz ilac yazdilar
sonra korkudan denize de havuzada asla girmedim
2.ye artık :)) erkeğinde yeri ayrı tam bir ana kuzuları onlar kızlara ne emek versen ver babamda babam derlerYok anam erkek bebeklere göre çeşit yok bir kere kabulleningeçen ebebek e gittim 3 reyon kız bebek 1 reyon erkek bebek vardı erkeklerin hepsi dinazorlu bir de farklı bişey yok napalım idare etcezzz
Oyyyyy anasına düşkün olsun oluşum valla yerim onu vermem kimselere2.ye artık :)) erkeğinde yeri ayrı tam bir ana kuzuları onlar kızlara ne emek versen ver babamda babam derler
Ayyy ne çok şey almışsınn hepsi çok güzelYaaa şunlara bak erkek çeşitleri bu kadar arkadaşlarama favorim sağ arkadaki krem hırka minicik çok tatlıştııı
İnsan kendini tutamıyor minik minik görünce yaaa, yenidoğan almadım hiç ama doğum zamanı alırım diyorum birkaç tane kilosuna göre. kilolu doğarsa giyemezAyyy ne çok şey almışsınn hepsi çok güzelo hırkanın bi benzeri oğlumda vardı emekli amcalar gibi oldun derdim
Tabiki de eni sonu öyle oluyorlarİnsan kendini tutamıyor minik minik görünce yaaa, yenidoğan almadım hiç ama doğum zamanı alırım diyorum birkaç tane kilosuna göre. kilolu doğarsa giyemezZaten havalı giydirceem diyip evde örme yeleklerle gezdirmiycez mi
20.haftalarda bile yapılıyormus ya bende ona güvenerek aldim canim randevumu. 21+3 olcaz Allahın izniyle o zamana. Ideal sankiBenimki 22 24 arası dedi ama ben 21 de yaptıranda çok gördüm cnm
Çok teşekkür ederimSu bile içemiyorsan serum takviyesi alman gerekebilir cnm dr a gitmemek süreci daha çok uzatabilirçok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?