Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Ben sürekli dönüyorum sağ, sol, sırt üstü ama en uygunu sola dönükmüş
Ben doktora sormustum nasil rahatsan öyle yat hic bir zararı yok demisti. Bende zaten saga sola dönünce sanki bebegim incinecekmis gibi geliyor ondan hep sirtustuyum. Vallahi saga sola dönerek yatmayi özledim sola dönük yatmak iyi diyor doktorlar ama o da sanirim 24 28.haftalardan sonrasi icinmis. Hamile yastiklarindan alayim dedim bu sicakta bide o yakar mi bilemedim. Kullananlar memnun olanlar varsa bizi aydinlatsa keske

Bencede ideal 21. Çok büyükken de net olmuyormuş öyle okumuştum
Evet bunu bende duymustum hafta ilerlediginde bebisler büyüdüğü icin görüntüyü yakalamakta zor oluyormus. Bence de 20 21 22 falan ideal gibi duruyor.
Vucudun nasil rahatsa oyle yat canim ya. Biraz daha bebisler büyüyünce sola yatin diyorlar. Onu bile her doktor demiyor. Benim doktorum istedigin gibi yat dedi mesela. Bebis büyüdükçe sola dönmek belki daha dogru olabilir.

@sepide
Daha çok kişi var etiket yapamıyorum bakın 13+5 teki usg bu daha o günden beri gitmedim haftaya inşallah kesinlik gelck
Kız kaçırmışımdr yoksa niye yorumlamiyim aşk olsun

Hani kızzz ben görmedim gördüm mü yoksa

Aşko bir daha at gider ayak bir heyecanlandıralım seni
Burda kızlar bakın eski mesajım

cok sagol canım dogru soyluyorsun ıslak kalmamakta onemli ben baya baya ıslakta kalmş oldum ve cok wc gidiyorum ortak tuvaletide cok kullanmış oldum ustune havuzdan da hic cıkmaynca olan oldu malesef
Geçmiş olsun cabım deniz değil de havuzu hanilelikte pek önermiyorlar genel olarak doktorlar. Enfeksiyon riski fazla baya. Gelmiş geçmiş olsun inşallah
cok sagol canim normalde denizi cok severim 1 defa girdim oglum hep havuzda kalmak isteyince bende ona takılms oldum biraz
Yaaa şunlara bak erkek çeşitleri bu kadar arkadaşlar ama favorim sağ arkadaki krem hırka minicik çok tatlıştııı
yaa bayıldm hepsine rabbim saglıkla huzurla giyindirmeyi de nasip etsin inşallah erkek cocuklara bebekken guzel seyler var aslında buyudugu zaman bulmak daha zor ben zorlanıyorum suan ama saglıklı olsunlarda erkek cocukları suslemeye de gerek yok zaten
o minik hırkanın laciverti de benim oglumda vardı
cok sagol canım
evet havuzda cocuk daha yogundu buyuk ders oldu zaten gitmem birdaha denize bile korkuyorum artık
enn takıldıgım konu bu diyebilirm
sola yatıyorum gece kulak ve kalça agrımdan uyanıyorum felç mi geçirdim diye korkuyorum o kadar kafaya takmism ki arkama minder koyuyorum ki saga dönmiyim sırt ustu donmiym diye ama dönmuş oluyorum
doktorum solda bebege kan akımının daha iyi gittigini soylemisti ama bu haftalarda degil tabi
ben yine de kafaya taktgm icin sola yatma çabam devam yani

Evet canım çok az gerçekten, ona ekleteyim diyorum bir hafta kadar kullanacağım gerisini ekleyeceğim ben de

Cassiope , Nipperland, Kitikate, Atalier Babbi en beğendiklerimden
Kuzum ben de geçen hafta aldım yastıklardan keşke daha önce alsaydım dedim asla terletmiyor aşırı rahat.

Eklentiler

• IMG_7747.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 41
Yaa çok iyi artık istemsiz sağa dönmelerimde vicdan yapmicam:) sağolun

Cassiope , Nipperland, Kitikate, Atalier Babbi en beğendiklerimden

Kuzum ben de geçen hafta aldım yastıklardan keşke daha önce alsaydım dedim asla terletmiyor aşırı rahat.
Yaa kitikate dışında diğerlerini bilmiyordum. Şimdi inceledim ne kadar farklı ve güzeller. Zevkinizi takdir ettim mükemmel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…