- 25 Şubat 2024
- 1.285
- 1.582
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.441
Bende öyle gideceğim sanırımBanada perinatolog en net görüntü 23 de görürüz o zaman gel dedi
Ay evet deli olcaz valla
Kızlarrr biz
Ben doktora sormustum nasil rahatsan öyle yat hic bir zararı yok demisti. Bende zaten saga sola dönünce sanki bebegim incinecekmis gibi geliyor ondan hep sirtustuyum. Vallahi saga sola dönerek yatmayi özledimBen sürekli dönüyorum sağ, sol, sırt üstüama en uygunu sola dönükmüş
Evet bunu bende duymustum hafta ilerlediginde bebisler büyüdüğü icin görüntüyü yakalamakta zor oluyormus. Bence de 20 21 22 falan ideal gibi duruyor.Bencede ideal 21. Çok büyükken de net olmuyormuş öyle okumuştum
Vucudun nasil rahatsa oyle yat canim ya. Biraz daha bebisler büyüyünce sola yatin diyorlar. Onu bile her doktor demiyor. Benim doktorum istedigin gibi yat dedi mesela. Bebis büyüdükçe sola dönmek belki daha dogru olabilir.Ayyyy ayy öyle muzdaribim ki. Sola dönmek için uğraşıyorum ama ne zaman uyansam ya sırt üstüyüm ya sağa dönük. Gece hep kontrol ediyorum kendimi. Bide vücudum sağa dönüp yatmak istiyor iç güdüler de önemli değil mi? Yinede doktorlar sol tavsiye ettiği için sevmeye sevmeye dönüyorum
Yanlız oradaki arkadaş sanki onları giydirmeyip kendi giyecekmiş gibi duruyor benden söylemesiYaaa şunlara bak erkek çeşitleri bu kadar arkadaşlarama favorim sağ arkadaki krem hırka minicik çok tatlıştııı
Yanlız oradaki arkadaş sanki onları giydirmeyip kendi giyecekmiş gibi duruyor benden söylemesi
Valla ben bakışlardan o görüntüyü aldım. Allah yardımcın olsuno giymez ama galiba giydirmeyecek de yaa
@sepide
Daha çok kişi var etiket yapamıyorum bakın 13+5 teki usg bu daha o günden beri gitmedim haftaya inşallah kesinlik gelck
Kız kaçırmışımdr yoksa niye yorumlamiyim aşk olsun
Hani kızzz ben görmedim gördüm mü yoksa
Burda kızlar bakın eski mesajımAşko bir daha at gider ayak bir heyecanlandıralım seni
cok sagol canım dogru soyluyorsun ıslak kalmamakta onemli ben baya baya ıslakta kalmş oldum ve cok wc gidiyorum ortak tuvaletide cok kullanmış oldum ustune havuzdan da hic cıkmaynca olan oldu malesefÇok geçmiş olsun cnm ne korkmuşsun çok üzüldümbende tatildeyim ama havuza girmem ya,denize de 2 alt ile gidiyorum kabinde kurulanıp değiştiriyorum kendimizi ıslatan bırakmamamız lazım çok çok geçmiş olsun tekrardan
cok sagol canim normalde denizi cok severim 1 defa girdim oglum hep havuzda kalmak isteyince bende ona takılms oldum birazGeçmiş olsun cabım deniz değil de havuzu hanilelikte pek önermiyorlar genel olarak doktorlar. Enfeksiyon riski fazla baya. Gelmiş geçmiş olsun inşallah
yaa bayıldm hepsineYaaa şunlara bak erkek çeşitleri bu kadar arkadaşlarama favorim sağ arkadaki krem hırka minicik çok tatlıştııı
cok sagol canımÇok geçmiş olsun canımbu konuda çok araştırma yaptım, temiz deniz çok rahatlatıyor aslında ama havuz ne yazık ki hijyen açısından hiç uygun değil. Ben mesela sitenin temizliğinden çok eminim ama sonuçta çocuklar da giriyor tuvaletlerini tutamayabilirler o yüzden hiç risk almıyorum.
enn takıldıgım konu bu diyebilirmKızlar geceleri saga sola dönüp yatiyor musunuz ?
Ben hep sırtüstü yatıyorum hala. Sanki saga yada sola yatınca çocuğum rahat etmeyecek gibi geliyor.
Ne tarafimiza yatacagiz biz. Bizim doktor istedigin tarafa dönüp yatabilirsin diyor da sizinkiler ne diyor
Valla ben paramı alıp direkt çıkmak istiyorum aslında şuan istesem de izin kullandırmazlar rapor falan alcam sanırım bir hafta dinlenmek için. Ama çıkmasaydım iznime ekletirdim dediğin gibi çünkü çok az izinler yaa nasıl olcak valla bilmiyorum
Cassiope , Nipperland, Kitikate, Atalier Babbi en beğendiklerimden19+2 yim. Daha alışveriş yapmadım. Ama aklımda netleşsin istiyorum. Hastane çıkışı için hangi marka tavsiye edersiniz? Çok dandik bi şey olsun istemiyorum. Beyaz renk olsun istiyorum sünnetmiş. Bi de hayvan figürlü bi şey ilk kıyafetinde olsun istemiyorum nedense itici geliyor ilk kıyafet daha anlamlı olsun isterim. İsimliler de çok süslü. Kısacası istediklerimi karşılayan bi marka yokvar mı bu tarz hastane çıkışı üreten bi marka?
Kuzum ben de geçen hafta aldım yastıklardan keşke daha önce alsaydım dedim asla terletmiyor aşırı rahat.Ben doktora sormustum nasil rahatsan öyle yat hic bir zararı yok demisti. Bende zaten saga sola dönünce sanki bebegim incinecekmis gibi geliyor ondan hep sirtustuyum. Vallahi saga sola dönerek yatmayi özledimsola dönük yatmak iyi diyor doktorlar ama o da sanirim 24 28.haftalardan sonrasi icinmis. Hamile yastiklarindan alayim dedim bu sicakta bide o yakar mi bilemedim. Kullananlar memnun olanlar varsa bizi aydinlatsa keske
Ne ara aldın yav bukadar şeyi aman da maşallah güzel günlerde giysin teyzosumYaaa şunlara bak erkek çeşitleri bu kadar arkadaşlarama favorim sağ arkadaki krem hırka minicik çok tatlıştııı
Aynen canimCanım senin plasentan aşağıda mı benim gibi ?
Kız mı dedi daktır@sepide
Daha çok kişi var etiket yapamıyorum bakın 13+5 teki usg bu daha o günden beri gitmedim haftaya inşallah kesinlik gelck
Yaa çok iyi artık istemsiz sağa dönmelerimde vicdan yapmicam:) sağolunEvet bunu bende duymustum hafta ilerlediginde bebisler büyüdüğü icin görüntüyü yakalamakta zor oluyormus. Bence de 20 21 22 falan ideal gibi duruyor.
Vucudun nasil rahatsa oyle yat canim ya. Biraz daha bebisler büyüyünce sola yatin diyorlar. Onu bile her doktor demiyor. Benim doktorum istedigin gibi yat dedi mesela. Bebis büyüdükçe sola dönmek belki daha dogru olabilir
Bakcam sağ olunCassiope , Nipperland, Kitikate, Atalier Babbi en beğendiklerimden
Kuzum ben de geçen hafta aldım yastıklardan keşke daha önce alsaydım dedim asla terletmiyor aşırı rahat.
Yaa kitikate dışında diğerlerini bilmiyordum. Şimdi inceledim ne kadar farklı ve güzeller. Zevkinizi takdir ettim mükemmelCassiope , Nipperland, Kitikate, Atalier Babbi en beğendiklerimden
Kuzum ben de geçen hafta aldım yastıklardan keşke daha önce alsaydım dedim asla terletmiyor aşırı rahat.
YaaYaa kitikate dışında diğerlerini bilmiyordum. Şimdi inceledim ne kadar farklı ve güzeller. Zevkinizi takdir ettim mükemmel
Evet tahmin yürüttü ama tabi kesin degil dediKız mı dedi daktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?