- 23 Mart 2016
- 30.715
- 91.720
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.941
Öyle olunca uyandığında sende eşine küsüyor musunAy kızlar bu hissetme mevzusuna çok takıldım ya ben gece rüyamda karnımdaki deri çarşaf gibi incelmiş bebeğin ayağını kafasını falan elliyodum karnımdan korkunçtu bi de eşim bana kuma getiriyodu yatakta basıyodum çırılçıplak ay hala gözümün önünde iğrençti ya of
Tuvalete yatak atma isteği, hareket sınırlaması ve dahasını sayıp korkutmayacağımSonlarda bir gün bile bir yıl gibi
Aynı beklentideyimayy cok kritik bi soru insallah deneyimli anneler ilk 20 hafta derler de biraz icimize su serpilir
ÜzdüSonlarda bir gün bile bir yıl gibi
15-25 Ağustos arasında dedi canım. 20+3- 21+6 haftalar arasına denk geliyor.Canım çok sevindimmsağlıkla gelsin prenses
Detayliyi kacinci haftaya vermiş oldu simdi randevunu
Benim ki hep sırt üstü kıpırdadığını göremedim dahaSağlıkla gelsin bebeğin canımben daha hiç göremedim yüzünü hep sırtı dönüktü
kız nasıl zor soru buKızlar sizce ilk 20 hafta mi daha sıkıntılı yoksa son 20 hafta mı
Hamileyken hiç taşınmadım cnm ama oğlum 1 yaşındayken İstanbuldan ankaraya taşındık evden eve anlaştık.sadece çamaşır takı vs özel şeylerini kendin alıyorsun gerisini onlar paketliyorlar dolaptaki yumurtama kadar sarp paketlemişlrdiKızlaaar başıma taşınma işi çıktı hadi bakalımm. Grupta sanki taşınan vardı geçtiğimiz haftalarda zorladı mıı siziii. Napcam kara Kara düşünüyorum
Karın büyüdüğü için hareket kısıtlı ve bel ağrısı oluyor ama yine katlanılmayacak bir durum değil gözünüz korkmasın
Ben de cuma gidicem öğrenmeye hadi bakalimKızlaaar 3536 öndeyizzz varmı arttıran?
Senden erkek tarafına bir gol bekliyoruzBen de cuma gidicem öğrenmeye hadi bakalim
Doktor son gittiğimde erkeğe benziyor demistiSenden erkek tarafına bir gol bekliyoruzüzme bizi
hahahahahahah ahiretliğim hele sen iyiki admin değilsin benide gectin
Kanka admin olsaydım ben engellenmiştim şu anhahahahahahah ahiretliğim hele sen iyiki admin değilsin benide gectin
bende net!Kanka admin olsaydım ben engellenmiştim şu an
Evet bana da tek doz verdi idrar kültürü de verdm cuma günü duruma göre ilaç başlarız dedi enfeksiyon olmaması için mi yaban mersinlil içerik önerdiBende geçen hafta vücudumun şişmesi özellikle ayaklarım için doktora gittim böbrek taşı kum düşürdüğümü ve enfeksiyon olduğunu öğrendim. Banada şase verdi. Ama tek doz 2 hafta sonra idrar tahlili dedi. Sizindemi tek doz acaba? Birde bu yaban mersini içerikli takviye gıda önerdi ocean
Mmkün müüüüüüAyy inşallah en kısa zamanda geçer canım
Bu gece uyku şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?