Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Öyle olunca uyandığında sende eşine küsüyor musun ben kızıp küsüyorum

Kızlaaar başıma taşınma işi çıktı hadi bakalımm. Grupta sanki taşınan vardı geçtiğimiz haftalarda zorladı mıı siziii. Napcam kara Kara düşünüyorum
Hamileyken hiç taşınmadım cnm ama oğlum 1 yaşındayken İstanbuldan ankaraya taşındık evden eve anlaştık.sadece çamaşır takı vs özel şeylerini kendin alıyorsun gerisini onlar paketliyorlar dolaptaki yumurtama kadar sarp paketlemişlrdi Doğançay nakliyat iyi bu konuda çoğu ildede var sanırım.şimdiden kolay gelsin cnm

Kizlar yarın cinsiyet öğrenicem tam 16 haftalık olduk çok heyecanlıyım çoğunuz öğrenmişsiniz kızım da rüyamda altin küpe görmüştüm bu hamileliğimde gumus tespih gördüm bütün belirtilerim kiz onun haricinde aşırı kusma yaşadım herseyden tiksindim çirkinleştim ve sürekli karpuz yiyorum bebeğimin hareketlerini de 4 gündür hissediyorum balık gibi gidip geliyor bakalım ne olacak

Kızlar aventinde sağma makinesi varmış ya, bunu kimse yazmamış memnun olan yokmu yoksa

Eklentiler

• IMG_4662.webp
    24 KB · Görüntüleme: 12
Evet bana da tek doz verdi idrar kültürü de verdm cuma günü duruma göre ilaç başlarız dedi enfeksiyon olmaması için mi yaban mersinlil içerik önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…