Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Aa bende can hastanesine gidiyorum devletede gidiyorum aynı zamanda ilk çocuk mu peki tavsiye üzerine mi seçtin doktorları
Canım evet ılk cocuk. Ben kendimde Ekol Hastanesinde calıstıgım için güvendiğim hocam olmasını istedim İrfan Hocayı o sebeple seçtim. Çiğlideki dr umdan da cok memnunum ama benım surecım bıraz zorlu gecıyor suan ıcın amnıyosentez oldum o yuzden iki dr takipliyim

Kızlar sizce ilk 20 hafta mi daha sıkıntılı yoksa son 20 hafta mı
Son 20 hafta tabiki bana göre gebeliğin en güzel ayları 5. Ay ve 6. Ay sonrasında gece uyuyamamalar sık tuvalete çıkmalar ödemler kramplar hepsi başlıyor ben de mesela karpel tünel sanırım olmuştu oğlumda ellerim hep uyuşuktu ve yapacak hiçbir şey yoktu doğumdan sonra hemen geçti ve son bir haftadır sağ kolum ağrıyor ve uyuşuyor parmaklarım özellikle yani ben de sinir sıkışması oluyor çok erken başladı dün gece hiç uyuyamadım neredeyse ağlayacaktım o kadar çok kolum ağrıdı ve uyuştu ki yine de bir doktoruma soracağım, umarım herkesin kolay geçer sağlıklı kucağımıza alırız bebeklerimizi

Kızlar sizce ilk 20 hafta mi daha sıkıntılı yoksa son 20 hafta mı
Ben kesinlikle ilk 20 diyorum. Bulantılar korkular stres. Hareketlerini hissedince kafa rahat oluyor. Her gebelik kendine göre değişir ama benimki çok şükür rahattı. Son güne kadar gezdim çalışmayı bırakmadım. Doğururken bile nst dışında hiç yatmadan pilates topunda ve yürüyerek geçirdim sancılarmı. Hem hamilelik hem doğumum çok güzeldi. İnşallah hepimiz için böyle olur

Kızlar dün mutluluğumu paylaşmadım sizinle. Cuma endokrinde muayene olmuştum ama yoğunluktan tahlil verememiştim. Dün verdim. Şeker yükleme ve hba1c değerim çok iyi çıktı. Şekerin yok sadece kilo kontrolü yapacağız dedi doktor. 15 gün sonra bir açlık tokluk bakalım yine dedi. Diyet yapayım derken bebeğini aç bırakma herşeyden kontrollü şekilde ye mutlaka dedi. Meyve de abartma ama az da olsa ye dedi. Eve gelip bir dilim karpuz yedim direkt. Gözlerimden yaş geldi mutluluktan. Bir aydır öyle çok canım istiyordu ki

Eklentiler

• 1000037036.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 24

Çok mutlu oldum canım, ne kadar güzel artık istediğin her şeyden ölçülü bir şekilde yiyebilirsin

Ya canım benim sonuçların güzel gelmis maşallah. Bosuna kendini strese sokacaktin iyiki de yaptirmissin seker yuklemesini. Sen yine de doktorun dedigi gibi kontrollü git yeter. Hamislikte seker ekstra salındığı icin aşırıya kacmadan güzel güzel beslen. Hadi gözün aydın

Günaydınn kızlarr bi kaç gündür buralarda yoktum çok yakın arkadaşımın düğünü vardı ondan baya yorucu bi kaç gün geçirdim ve şunu farkettim benim oğlan düğünde beni o kadar çok tekmeledi ki sesimi çok algıladı yoksa biraz oynamamdan kaynaklımı hiç anlamadım bu oğlan içerde böyleyse dışarda nasıl olur kara kara düşünüyorum sabahları desen hep uyandırıyor yarın tam 20 haftalık ve ilk bebeğim yani bu kadar hissetmemem lazım aslında var mı böyle deneyimi olan ya bana çok garip geliyor bu kadar çok hissetmem

Günaydın kızlar
Bir şey sormak istiyorum. İnternette sürekli bebeği çok giydirmeyin diyen doktorlara denk geliyorum. Evin sıcaklığı 23-24 derece ise bir zıbın yeterli diyorlar. Ee evler de artık kaloriferli ve kışın bile sıcak oluyor. O derecelerin altına düşmüyor. Biz hiç battaniye falan almayalım mı? Belki zıbınla durduramam ama tulum yeterli olur diye düşünüyorum. O kadar kafam karışık ki. Biz şimdi bu bebeklerin sırtına yelek falan giydirmemeli miyiz?

Günaydın güzellikler ve minnakları
güne baş dönmesiyle başladm saglık ocagı izlem icin cagirmisti kan verdim.
saat 3 de doktoruma randevum var hem heyecanlı hemde her zaman ki gibi gerginim
güzel haberler alacagımız bir gün olsun inşallah

Anane yelekleri dolaptamı duracak aaa
Aşkım chatgpt, kısa kollu zıbın, üstüne tulum yeterli diyor ev sıcaksa

Anladım kuzu evet üşütmüş de olabilrsin. sen nerdesin ki yağmur yağıyor kızzz ne güzelll

Günaydın aşkımsu, baş dönmesi devam ediyormu hala? Acaba vertigo falan değildir dimi Allah korusun, benim eşim geçenlerde sürekli baş dönmesi yaşadı, dr bir iki manevrayla kristalleri yerine oturtmuştu
babylovee sen nasılsın canım, geçtimi batmaların

Ağlama krizini duydum da bunu ilk defa duyuyorum. Senin hormonlar baya oynuyor seninle
ayyy bende hiç duymadım demekki oluyor
Ay ben de mochi ve lansinohun giyilebilir olanlarının arasinda kaldım ya
ya bazı yerlerde giyilebilir olunce göğüs ucunu içine çektiğinden dolayı daha fazla yara olduğunu duydum o yüzden galiba giyilebilir almıycam ama belli de olmaz biraz araştırayım
Canım ben zaten öyle bir tipim ama geri kalanı bu hormonlar maf etti aynı şeyi yaşıyorum zaten deli diyor bizimkiler bana hamilelikte zır deli oldum
dimi aşkooo bu hormonlar mahvetti bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…