- 1 Nisan 2025
- 592
- 773
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.961
Canım evet ılk cocuk. Ben kendimde Ekol Hastanesinde calıstıgım için güvendiğim hocam olmasını istedim İrfan Hocayı o sebeple seçtim. Çiğlideki dr umdan da cok memnunum ama benım surecım bıraz zorlu gecıyor suan ıcın amnıyosentez oldum o yuzden iki dr takipliyimAa bende can hastanesine gidiyorum devletede gidiyorum aynı zamandailk çocuk mu peki tavsiye üzerine mi seçtin doktorları
Son 20 hafta tabiki bana göreKızlar sizce ilk 20 hafta mi daha sıkıntılı yoksa son 20 hafta mı
Kavga bile ettimÖyle olunca uyandığında sende eşine küsüyor musunben kızıp küsüyorum
Ne ara yazdın ciddi misinBeni de unutmuş olabilir mi acaba
Ben kesinlikle ilk 20 diyorum. Bulantılar korkular stres. Hareketlerini hissedince kafa rahat oluyor. Her gebelik kendine göre değişir ama benimki çok şükür rahattı. Son güne kadar gezdim çalışmayı bırakmadım. Doğururken bile nst dışında hiç yatmadan pilates topunda ve yürüyerek geçirdim sancılarmı. Hem hamilelik hem doğumum çok güzeldi. İnşallah hepimiz için böyle olurKızlar sizce ilk 20 hafta mi daha sıkıntılı yoksa son 20 hafta mı
Kızlar dün mutluluğumu paylaşmadım sizinle. Cuma endokrinde muayene olmuştum ama yoğunluktan tahlil verememiştim. Dün verdim. Şeker yükleme ve hba1c değerim çok iyi çıktı. Şekerin yok sadece kilo kontrolü yapacağız dedi doktor. 15 gün sonra bir açlık tokluk bakalım yine dedi. Diyet yapayım derken bebeğini aç bırakma herşeyden kontrollü şekilde ye mutlaka dedi. Meyve de abartma ama az da olsa ye dedi. Eve gelip bir dilim karpuz yedim direkt. Gözlerimden yaş geldi mutluluktan. Bir aydır öyle çok canım istiyordu ki
Ya canım benim sonuçların güzel gelmis maşallah. Bosuna kendini strese sokacaktin iyiki de yaptirmissin seker yuklemesini. Sen yine de doktorun dedigi gibi kontrollü git yeter. Hamislikte seker ekstra salındığı icin aşırıya kacmadan güzel güzel beslen. Hadi gözün aydınKızlar dün mutluluğumu paylaşmadım sizinle. Cuma endokrinde muayene olmuştum ama yoğunluktan tahlil verememiştim. Dün verdim. Şeker yükleme ve hba1c değerim çok iyi çıktı. Şekerin yok sadece kilo kontrolü yapacağız dedi doktor. 15 gün sonra bir açlık tokluk bakalım yine dedi. Diyet yapayım derken bebeğini aç bırakma herşeyden kontrollü şekilde ye mutlaka dedi. Meyve de abartma ama az da olsa ye dedi. Eve gelip bir dilim karpuz yedim direkt. Gözlerimden yaş geldi mutluluktan. Bir aydır öyle çok canım istiyordu ki
Cevap verecek kimse yok muuSelam kizlar 4. Ayda kontrole gittigizde nelere bakiliyor 3. Ayda ikili yaptirdim
Canım doktor dan doktora değişiyor genel bir tahlil yapılır bebek kontrol edilir ama detaylı için 20 hafta sonrasıCevap verecek kimse yok muu
Tabii ki son 20Kızlar sizce ilk 20 hafta mi daha sıkıntılı yoksa son 20 hafta mı
Ilk aylari cok bulantili veya dusuk tehditli falan degilse son 20 hafta bence.. bel, sirt, kalca agrilari, hareket kisitliliginin baslamasi, uykusuzluk, gulerken veya hapsururken altina kacirma ihtimali jdjdjKızlar sizce ilk 20 hafta mi daha sıkıntılı yoksa son 20 hafta mı
Anane yelekleri dolaptamı duracak aaaGünaydın kızlar
Bir şey sormak istiyorum. İnternette sürekli bebeği çok giydirmeyin diyen doktorlara denk geliyorum. Evin sıcaklığı 23-24 derece ise bir zıbın yeterli diyorlar. Ee evler de artık kaloriferli ve kışın bile sıcak oluyor. O derecelerin altına düşmüyor. Biz hiç battaniye falan almayalım mı? Belki zıbınla durduramam ama tulum yeterli olur diye düşünüyorum. O kadar kafam karışık ki. Biz şimdi bu bebeklerin sırtına yelek falan giydirmemeli miyiz?
Anladım kuzu evet üşütmüş de olabilrsin. sen nerdesin ki yağmur yağıyor kızzz ne güzelllAy inşallah kuşum yaa.. normalde yoktu bugun çıktı bu batma hissi. Bir hafta fln once birkez olmustu bugun birkac defa oldu. Belki 2 saattir fln durup durup oluyor belli araliklarla.
Hepte yatiyorum halbuki.
Biraz ev serin olmustu malum havada sicak üstüm baya ince acaba üşüttüm mü diye düşündüm yagmur fln yağdı. Belki ondan mi oldu bilemedim. Cok hassas durumdayiz çünkü su an bagisikligimiz düşükmüş
Günaydın aşkımsu, baş dönmesi devam ediyormu hala? Acaba vertigo falan değildir dimi Allah korusun, benim eşim geçenlerde sürekli baş dönmesi yaşadı, dr bir iki manevrayla kristalleri yerine oturtmuştuGünaydın güzellikler ve minnakları
güne baş dönmesiyle başladm saglık ocagı izlem icin cagirmisti kan verdim.
saat 3 de doktoruma randevum var hem heyecanlı hemde her zaman ki gibi gerginim
güzel haberler alacagımız bir gün olsun inşallah
ayyy bende hiç duymadım demekki oluyorAğlama krizini duydum da bunu ilk defa duyuyorum. Senin hormonlar baya oynuyor seninle
ya bazı yerlerde giyilebilir olunce göğüs ucunu içine çektiğinden dolayı daha fazla yara olduğunu duydum o yüzden galiba giyilebilir almıycam ama belli de olmaz biraz araştırayımAy ben de mochi ve lansinohun giyilebilir olanlarının arasinda kaldım ya
Canım ben zaten öyle bir tipim ama geri kalanı bu hormonlar maf etti aynı şeyi yaşıyorum zaten deli diyor bizimkiler bana hamilelikte zır deli oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?