Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Canim ben de sancilaninca doktor adalat verdi. Hem tansiyon yuksekliginde hem de dusuk onlemede kullanilan bir ilacmis, chatgptye de sormustum icin rahat olsun

Ay inşallah inşallaaah dua edelim hep birlikte , aynen sancı bitince ilacı kesti

Canim ben de sancilaninca doktor adalat verdi. Hem tansiyon yuksekliginde hem de dusuk onlemede kullanilan bir ilacmis, chatgptye de sormustum icin rahat olsun
Cok fonksiyonlu bir ilac anladığım kadarıyla sevindim canım
Sen ne kadar süre kullanmıştın canım?
Biraz daha rahatladım kullananlar oldugunu duyunca

Ya bugün ekseriyetle uyudu, o kadar az hareket etti ki, böyle olunca sa korkuyorum işte heyecanlandırıyor beni, geçen hafta çok ama çok hareketliydi aniden bir şey oldu sanki cocikime büyüyünce

Ben paket bitene kadar kullandım günde 3 tane 8er saat arayla. Sadece saatlere dikkat et demişti doktorum, o esnada tansiyonum da düştü biraz gerçekten

Gebeler için sakınca yoktur diye düşünüyorum, ben hastaneye yatınca ebe bir arkadaşımla konuşmuştum. sancıyla hastaneye yatan gebelere genelde adalat/nidalat veriyorlarmış zaten devlette
Canim ben doğumdan sonra kullanmıştım 10 gün kadar kullandım günde 3 kere alıyordum yine hep 14 9 du tansiyonum. Tansiyon çok sinir bozucu ya Allah yardımcın olsun, kaç haftalık oldun sen ?
Ben de nidicard kullandım hastanede canım. Raporda nidicard-adalat verildi diye yazıyor, birbirleri yerine kullanılıyor sanırım. Tansiyonun düşebilir demişlerdi,4tane art arda verdiler ve tansiyon aletine bağladılar. Benim tansiyonum düşük çıkıyor oysaki hep, ona ragmen kasıntılar için verildi bana. Sonraki 2 gün de almaya devam ettim. Bebeğe bir zararı yok demişlerdi

Ben paket bitene kadar kullandım günde 3 tane 8er saat arayla. Sadece saatlere dikkat et demişti doktorum, o esnada tansiyonum da düştü biraz gerçekten
Yaa öyle mi canım. O zaman hep aynı saatte iceyim. Tok karna kullan dedi doktorum bana.
Ay benimki de bol bol düşsün. Yüksek Tansiyon falan kalmasin Allahım aminnn

Sevindim canım buna. Genelde kullanılıyor anlasilan. Bana da iyi gelsin düşürsün tansiyonumu.
Yüksek tansiyon sıkıntı arkadaşlar dikkat edin

Sevindim canım buna. Genelde kullanılıyor anlasilan. Bana da iyi gelsin düşürsün tansiyonumu.
Yüksek tansiyon sıkıntı arkadaşlar dikkat edin
8 saat arayla günde 3defa kullandım sonraki 3 günde de..ama ilk gün 20dk arayla verdiler dediğim gibi.tansiyonu düşürüyor ve kasılmaları da geciktiriyor anladığım kadarı ile..şifa olsun

Geçmiş olsun canım umarım şifa olur

canım ogluma hamileyken adalatı gunde 4 defa saatlerine dikkat ederek iciyordum
onceki sezeryan dikislerimde cok agri olunca sancı yapıyordu dikislerin bir tarafinda incelme vardi erken dogum olmsn diye vermisti doktorum ilac cok iyi gelmisti bana

Ay yazıp gönder dememişim mesajımı Biz 32+0 olduk bugün. Rapor için doktoruma gittim. Bebetom 2045 gr 44 cm olmuş. Bir haftada baya büyümüş. Hızlı gidiyoruz sanki dedim ama doktorum çok beğendi. Suyumuz hala az ama iyiye gidiyor havuca devam dedi

Maşallah su kuşuma bonfilem benim

8 saat arayla günde 3defa kullandım sonraki 3 günde de..ama ilk gün 20dk arayla verdiler dediğim gibi.tansiyonu düşürüyor ve kasılmaları da geciktiriyor anladığım kadarı ile..şifa olsun
Yaa canım öyle mi oldu senin de. Zarari olmayan aksine faydasi olan bir ilac olmasina ayri sevindim. Kullanan herkese ve bana da sifa olsun amin
Evet kasilmalara sanciya ve tansiyona faydasi olan bir ilacmis.
Geçmiş olsun canım umarım şifa olur
Amin canım çok çok sağol şifa olsun

Ne cektin be beybilav su 38-39 haftalar bi gelsin de rahata kavus en cok senin icin istiyorum
Yaaa ağlarım bak...
Ne çektim bee dimii... Allahımmm bir gram sikayetim yokkk. Hersey yavrumuza vaktinde sağlıcakla kavusmak için canımsın canım
Hepimiz bir avazda kolayca doguralim yavrulari sagliklaaa kolaylikla kucagimiza alalim aminn

4 defa bile kullaniliyor yani. Oh tamam daha da rahatladım.
Ay bana da cok cok iyi gelsin teyzosuuu yavrularimizi saglikla kucagimiza alalim hepimiz..
Sen nasilsin canım? Yoksun pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…