- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.921
Ay sorma sormaKanka bilinç altın benimki gibi herhalde, dünyanın tüm kadınlar kocamın peşinde sanki
Kız annesiiiiii iyidir iyi hiç merak etme tıp tıp el ayak cirparken görünce bı oh diyorsun yalan yok ama yesin onu teyzesiiiicok tesekkurler yanit icin rahatlattın beni , allahtan yarin dr kontrolu var bakalim ne yapıyormus iceride bir görelim bi hesap soralım kac gündür beni meraklandırdı
Amin amin canım ya Rabbim ne verirse kolaylıkla versin inşaallahİnşallah Allahım gönlümüzdekini nasip eder kuzum o zaman
oyyy onlarin minik ellerini ayaklarını öperim ben ya, aklimiz basımızdan gitti daha simdidenKız annesiiiiii iyidir iyi hiç merak etme tıp tıp el ayak cirparken görünce bı oh diyorsun yalan yok ama yesin onu teyzesiiii
Çok sık oluyor bende. Her gün kesin oluyor diyebilirim özellikle yorulduğumda ayakta çok kaldığımda daha sık oluyor. Hamilelikte böyle şeyler oluyor canım bence hiç stres yapılacak bişey değilBende en son 15 günü gecti idrar verdim birsey çıkmamıştı. Simdi igne batiyor gibi olunca yine bir gerildim. Durup durup oluyor. Gecse de rahatlasam bende. Ay herseyi stres yapiyoruz
Senin gün icinde kac kez oluyor veya her gun oluyor mu
Meme reddi üçüncü ayda nerdeyse her bebeğin yaptığı bişey canım. Bizim de oldu ama çok şükür kalıcı degildiBence kesinlikle yaşanıyor, ben çok merak ettiğim için oğluma ilk günlerde emzik verdim o da hemen tuttu emziği, sonra sütüm gelmedi benim hemşireler mama vereceğiz dediler ve hiçbir tecrübem olmadığı için maalesef ki biberonla mama vermek zorunda kaldık eve gelince sütüm gelmeye başladı ama arada Mama takviyesi yapıyorduk çünkü sütüm az geliyordu sonra o biberonun kolaylığına alışınca 3 . Ayda çok zorlandım emmek istemiyordu meme de Savaş veriyorduk resmen sonra ne yaptıysam sütüm artmadı sağma makinesi aldım onunla birazcık sağip kaşıkla veriyordum Ama sonra kabullendim benim sütüm artmıyordu mama ile devam ettik ama şimdi doğumumda İnşallah sütüm olur mama versem bile asla biberon kullanmam
Prof değilim ama Roma'dan dönüyorum ben de şimdiAşkımsular 2 gün daha dişinizi sıkın geliyorum, genel olarak iyi kankamlar bura tahmin ettiğim kadar sıcak asla değildi, ister istemez çok yürüyorum, umarım çok sıkıntı değildir, prof arkadaşlarım siz yorum yapın yürümeye
İlk defa değişiklik oldu grubumuzdaVar canim benn 14 hafta civarı erkek denilen bebeğimin bugün kız olduğunu öğrendim kızlarrrr
Aa bende can hastanesine gidiyorum devletede gidiyorum aynı zamandaBen hem devlet hem ozel takıplıyım canım. Devlet dr um Doc. Sabahattin Anıl Arı ( çiğli eğitim arastirma hast.)
Özel dr Ekol Hastanesı İrfan Özer ikisinden de cok memnunum
Ay benim kafadan kişiler varmış bu gruptaProf değilim ama Roma'dan dönüyorum ben de şimdi4 gün boyunca hayatımda yürümediğim kadar yürüdüm ben de gerildim biraz ama çok şükür sıkıntı olmadı.
Yaaa bse kalmamış kuzum bize de atarsın fotilerioyyy onlarin minik ellerini ayaklarını öperim ben ya, aklimiz basımızdan gitti daha simdidenhaftaya salı da detayli var insallah orada da uzun uzun goruscez
Yaa cidden mi hergün mü oluyor ay çok sagol aşko ya vallahiÇok sık oluyor bende. Her gün kesin oluyor diyebilirim özellikle yorulduğumda ayakta çok kaldığımda daha sık oluyor. Hamilelikte böyle şeyler oluyor canım bence hiç stres yapılacak bişey değil
Ben boyadım evde kendim. İlk gebelikte çok değildi beyazlarım, bu kadar rahatsız etmemişti. Phyto markasının bitkisel içerikli boyaları var onla boyadım, kokusu yok denecek kadar az. Ama erken aktı tabii, olsun yine de bir ay falan kızlar be
Ben de 19+2 deyim. Dediğin şekilde göbek deliğimin 4-5 parmak altında kıpırtı hissediyprum. Yukarıda olduğunda daha gaz gibi geliyorTekme ve hissetmeler konusu açılmışken, ben de net 1 haftadır hissediyorum. Özellikle sabah uyanıp elimi karnıma koyunca hareketleri çok bariz. Yalnız henüz yukarı çıkmadıkları için epey aşağıda hissediyorum, bazen hatta vajinaya doğru oluyor. Bugün ilk defa göbek deliği üstünde fark ettim. Sanırım pozisyonla alakalı. 19+2’yim bugün.
ayy cok kritik bi soru insallah deneyimli anneler ilk 20 hafta derler de biraz icimize su serpilirKızlar sizce ilk 20 hafta mi daha sıkıntılı yoksa son 20 hafta mı
Ayy inşallah en kısa zamanda geçer canımHafif var gibi canım şase verdi doktor onu içiyorm şimdi 4-5 saat çişe çıkmadan nasıl durcam diye düşümüyorm inşallah uyurum sabaha kadar
Aminn sağol canımİlk defa değişiklik oldu grubumuzdahayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin güzel kız
Sonlarda bir gün bile bir yıl gibiKızlar sizce ilk 20 hafta mi daha sıkıntılı yoksa son 20 hafta mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?