Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Günaydın kuzum tansiyonun mu düşük acaba ölçtün mü benim de bu aralar hep 10-6 çıkıyor başım ara dönüyor o zaman anlıyorum.

Canım o gercekten lahana gibi kat kat giydirenler icin soylenmis birsey bence
inan suan sen oylemi boylemi yapsak diyorsun ya bebek dogunca herseyin en guzeli ve sadece en iyisini sen biliyorsun ve hep hislerine gore hareket edip kimseyi begenmiyorsun oyle oluyor gercekten
ben hayatmda hic bebek bezi degistirmemistm ve hic birisini izlememistim bile oglum dogunca birisi kıyafet degisince bile oyle olmz diyip ben alıyodum hemen gören 3 cocuk buyuttum zannederdi o havalara yani
ben 1 zıbın 1 corap tulum uzerine de ince bir yelek giyindiriyordum
ince battaniye kullaniyordum evde
uyudugu zaman da yelegi cıkartıyodum zaten
yaşadgn şehirin hava şartları evin ısınma durumuna gore de bu giyim degistirilebilir bence
şimdiden kızımn örgü 2 hırka 2 yelegi var babannesi örmüştü

Kızlar sizce ilk 20 hafta mi daha sıkıntılı yoksa son 20 hafta mı
Benim icin kesinlikle ilk 20 hafta
o stres hicbirseye benzemez ama 20 den sonra hareketleri rahat hissebiliyorsun varlıgını biliyorsun o düşük tehlikeleri geçmiş oluyor yolu yarılamış oluyorsun
son 20 haftanın uykusuzlugunada hareket kısıtlılıgınada razıyım yani

Günaydın kuzum tansiyonun mu düşük acaba ölçtün mü benim de bu aralar hep 10-6 çıkıyor başım ara dönüyor o zaman anlıyorum.
normalde hep düşük cıkar 9 6 ama ac karnina bu sabah saglk ocaginda 12 8 cikti şasrdm o aralıkta bayadır oylr gormuyordm tansiyonumu
yani onunla alakası yoktur gibi bence kan verdim sonuclarindan anlarz artik

o aklıma geldi ama hemen attim aklmdan bir defa oyle bir durum yasadm Allah korusun insallah vertigo degildir

o aklıma geldi ama hemen attim aklmdan bir defa oyle bir durum yasadm Allah korusun insallah vertigo degildir
Bende yaşamıştım aşkım, 20 yaşlarında falan vertigo başlangıcıydı, 3 ay ilaç kullandım geçmişti. Çok şükür tekrarlamadı sonra, ama şu an ilaç falan vermiyorlar, direk hareketlerle yerine oturtup, 1 ay dikkat et diyorlar.
Sen yinede ani hareketler yapma canım, sonuçta daha önce yaşamışsın, eğilip kalkarken bile yere oturup öyle al bir şeyi. Dr normal kristalı oynamamış insan olsa bile ani hareketlerden kesinlikle kaçınmalı diyor

Ya ben arkadaşım süt sağarken görmüştüm elektrikli olmasına rağmen saatlerce prizin başında kız yatak odasından çıkarmıyordu, psikolojim buna hazır değil o yüzden direkt giyilebilir diyorum ben

Teşekkür ederim canım benimki sehir içi yaşınma. Lojmana geçeceğiz. Zaten taşınma konusunda tecrübeliyim de hamileyken hiç yaşamamıştım zorlanmam umarım

Ya zaten ben de çok bocalayacağımı düşünmüyorum ama babaannesi beni tedirgin ediyor. Geçen bayramda gittiğimizde bir koca hurç hırka ve yelek çıkardı önüme. Torunlarım giysin diye ördüm dedi. Gençliğinden beri örmüş. Gönlü kırılmasın diye 10 tane falan aldım ama yüzü düştü biraz. Az aldım diye düşündü. Ona da dedim evler artık kaloriferli doktorlar kat kat giydirmeyin diyor diye ama yok hala kış bebeği olacak giyerler, ben daha doğuma kadar örerim zaten dedi. 2 tane de kalın battaniye almış ama böyle kapkalın. Ya bir de evim küçük ve fazla eşyayı hiç sevmiyorum. Bu konuda çok ters düşeceğiz gibime geliyor
Ben de senin dediğin gibi zıbın, tulum, çorap ve uykudan uyanınca yelek olarak düşünüyorum. Hayaller, hayatlar olmaz inşallah

yeteneği varsa güzel tulumlar ördür gönlü de kalmaz sen de fotoğraf falan çekersin

Eklentiler

• IMG_3141.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_3140.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 32
Aşko kayınvalidenle aynı evde oturmuyorsun ya sen al bol bol gönlü olsun giydir foto çek , at sonra çıkarırsın

yeteneği varsa güzel tulumlar ördür gönlü de kalmaz sen de fotoğraf falan çekersin
Yok böyle şeyler örmüyor maalesef. Bildiği modellerden renk renk yapmış ve modeller de büyükanne modelleri hep. Bir de benim huyum da kötü. Beğenmediğim şeyi giydirmek istemiyorum. Hep böyle takım giyinsinler istiyorum

Aşko kayınvalidenle aynı evde oturmuyorsun ya sen al bol bol gönlü olsun giydir foto çek , at sonra çıkarırsın
Kız doğuma gelecek ve öyle konuşuyor ki uzun süre gitmeyecek gibi Yanyana olduğumuz sürece giydirip giydirip darlandıracak yavrularımı diye korkuyorum.
Bir de ben evde kullanmadığım şeyin durmasını da hiç sevmiyorum. Öyle tıkış tıkış dolaplar hiç bana göre değil.

Kizlar pompa vs almak icin de acele etmeyin bence eger kisa surede ise donmeyi falan dusunmuyorsaniz. Ihtiyac olursa aliverirsiniz. Hic kullanmam gerekmedi benim mesela hep yapisiktik zaten memeyi asla birakmiyordu.

yine bir kaynana problems ben Allahtan uzaktayım yandıydım yoksa

Ay hadi insallah güzel haberlerle gel canim benim sakin ol gerilme hicc.
Bitter ye 2 kare biraz hareketlensin
Ayy benim icin soru sormayi da unutma emi bu igne batmasi hissini

Anladım kuzu evet üşütmüş de olabilrsin. sen nerdesin ki yağmur yağıyor kızzz ne güzelll
Bilmiyorum ki kuzum niye oldu ama gece boyu da kabus gördüm zaten beynim evhama meyilli..
Kuşum Ankarada yim. Dün bir çılgınlık yapıp güzel bir yagmur yağmıştı bugun yine sokaklarda yumurta pisecek kıvamda hava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…