- 18 Temmuz 2022
- 6.196
- 10.371
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #17.101
Merhaba , ben ilk riskli gebeliğimde İbrahim Kalelioğlu’na gitmiştim .O zamanlar özel kliniği vardı ama ayriyetten yanılmıyorsam Çapa da görev yapıyordu .Isterseniz bir araştırın nerede görev yapıyor şuan bilmiyorum .Fakat kendisi çok iyi bir perinatologKızlar bu arada detaylı ultrason için İstanbulda devlet veya araştırma hastanesinde perinatolog önerebilecek olan var mı? Medipol hastanesi takipliyim ama oradaki perinatologlar konusunda emin hissetmiyorum kendimi.
Mesela çam sakura kocaman bir hastane, teknolojisi de yenidir diye düşünüyorum. Eğitim araştırma hastaneleri hususunda hiç bilgim yok
Bir de sanırım direkt randevu alınamıyor önce kadın doğum doktoru, oradan perinatolog yönlendirmesi ile gidiliyor
Simdiye cikmasi lazim ama canım ne diyorlar peki ne zaman cikacakmiseskisehir osmangazi üni.
Canim ne ile dinliyolar saglik ocağında?Kızlar ben de sağlık ocağına gittim ebemiz çağırıp duruyordu. Bugün sabah uğradım. Bebeğimin kalp atışlarını dinledik. Tansiyon kilo falan baktı. 20. Haftadan sonra da aşı için gel dedi
Süper mutlaka araştıracağım çok teşekkür ederimMerhaba , ben ilk riskli gebeliğimde İbrahim Kalelioğlu’na gitmiştim .O zamanlar özel kliniği vardı ama ayriyetten yanılmıyorsam Çapa da görev yapıyordu .Isterseniz bir araştırın nerede görev yapıyor şuan bilmiyorum .Fakat kendisi çok iyi bir perinatolog
cok sagol canımAh kuzum geçmiş olsun. Moralini yüksek tutmaya çalış. Biraz dikkat edeceksin yatacaksın ama sonuç güzel olacak inşallah. Normal doğuma engel bir durum aşağıda yerleşmesi ama onun dışında son haftaya kadar gelmesine engel değil
haftaya cıkıcakms insallah yaniSimdiye cikmasi lazim ama canım ne diyorlar peki ne zaman cikacakmis
Canım dna testı ne ıcın verdın sencok sagol canımevet ya beni de elden gecirin okuyun üfleyin
norml dogum risk olarak sayılmıyormus canım sezeryanla ve kürtajlar dedi
kürtajsız düşügüm de var onuda saymadı rahimin işlm görmesi onemli dedi
ama haftamiz erkn yukarı cıkar insallah dedi ona umut bagladm bekleyip gorucez artik
evet devlette birsey soylemediler ki acile sikayetle gitmisim yani
13 haziranda fetal dna verdim 25 30 gune cıkıyormus normalde ama benim 1 ay gecti aradik haftaya cıkıcak dediler
Saglikla gelsin canımKizlar dün yazmıştım cinsiyeti öğrendim sonunda erkekmiş 17+3 dedi doktor ben 16+3 hesaplanmıştım halbuki
Evet canım oluyor sıkıntı şu ki ilk cocugum sezeryan bu da sezeryan olacak inşallah son haftalar sapma olmazSaglikla gelsin canımbu ileri geri sapmalar hep oluyor galiba
Ben bir haftadır kullanıyorum canım ama öyle bir sıkıntı yaşamadım. Doktorum izindeyken iki gün karın ağrıları yaşadım sonra şehir hastanesine gittim her şey yolundaydı. Ama şunu farkettim ne zaman böyle ağrılar yaşasam ertesi gün bir bakıyorum karnım büyümüş. O yüzden artık ağrıları büyüme atağı olarak anlamlandırıyorum artık.Kızlar demir ilacı gyno ferro sanol kullananlarda bu batma gibi seyler yaşandı mi hic ya ? Yada benzer etkiler falan. Ilaca basladiktan sonra cikti bendeki bu batmalar. Aklima geldi bir sorayim dedim
Insallah canim hersey yolunda olsun hepimiz icinEvet canım oluyor sıkıntı şu ki ilk cocugum sezeryan bu da sezeryan olacak inşallah son haftalar sapma olmaz
Canim bende oylesine bir şüphe ettim sadece acaba mi ilac etki diye.Ben bir haftadır kullanıyorum canım ama öyle bir sıkıntı yaşamadım. Doktorum izindeyken iki gün karın ağrıları yaşadım sonra şehir hastanesine gittim her şey yolundaydı. Ama şunu farkettim ne zaman böyle ağrılar yaşasam ertesi gün bir bakıyorum karnım büyümüş. O yüzden artık ağrıları büyüme atağı olarak anlamlandırıyorum artık.
Canım benim 18. Haftada aşağıda gördü plasentayı ama 20-24 arası çıkar dedi sadcee ilişki yasakladı ve ağır kaldırma dedi, araştırmalarıma göre de %95 çıkıyormuş.25 28 haftalarda netlesir durum yukari cikicakmi cıkmıycakmı dedi net olsun ona gore konusurz dedi
korktum acıkcası cıkmzda nolucak dedim o zaman konusurz dedi
başına boylr bir durum gelen varmı plesenta aşagıda olması hakkinda sizlerin doktoru ne yorum yapti
haftamiz daha erken yukari cikma ihtimali var bekliycez dedi
kızım hareketliydi cok sukur haftasiyla uyumlu ama durum canımızı sıktı
Canım seni çok iyi anlıyorum. Sürekli bir şüphe, sürekli bir kaygı. Bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayınca inşallah biraz daha rahatlayacaksın. Bu durum seni çok strese sokuyorsa bir doktora görünmede fayda var. Ben bu ultrason olayını sormuştum doktora zararlı mı diye. Hayır demişti. Son haftalara doğru gerekli görürsem iki günde bir bile bakıyorum demişti.Canim bende oylesine bir şüphe ettim sadece acaba mi ilac etki diye.
Bende hala gidip gitmeme konusunda ikilemdeyim acikcasi yaa.. daha cumartesi usg girdim yine girmekte istemiyorum aslinda. Ama yine de bebegimden iyi haber almak istiyorum..
Dedigin gibi büyüme agrisi mi ki acaba
Ah canım benim çok sevindim senin içinKızlar dün mutluluğumu paylaşmadım sizinle. Cuma endokrinde muayene olmuştum ama yoğunluktan tahlil verememiştim. Dün verdim. Şeker yükleme ve hba1c değerim çok iyi çıktı. Şekerin yok sadece kilo kontrolü yapacağız dedi doktor. 15 gün sonra bir açlık tokluk bakalım yine dedi. Diyet yapayım derken bebeğini aç bırakma herşeyden kontrollü şekilde ye mutlaka dedi. Meyve de abartma ama az da olsa ye dedi. Eve gelip bir dilim karpuz yedim direkt. Gözlerimden yaş geldi mutluluktan. Bir aydır öyle çok canım istiyordu ki
Başlığı ultrason başlığı gibi olan bir alet var canım ama ekrana bağlı değil sadece kalp atış hızı çıkıyor ekranında. Bir de sesi duyuluyor. Onlar izlem için çağırıyor kayıt tutuyorlar. Ben de iki haftadır kızımı görmeyince bari kalp atışını duyayım dedim artık. Benim için de iyi olduCanim ne ile dinliyolar saglik ocağında?
Benim saglik ocağı en basta birkac kere aradi simdi sesi çıkmıyor.
Arada doktor sanki ben saglik ocagina gitmisim gibi giris yapiyor ama görüyorum enabizda. Onu da niye yapiyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?