Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Merhaba , ben ilk riskli gebeliğimde İbrahim Kalelioğlu’na gitmiştim .O zamanlar özel kliniği vardı ama ayriyetten yanılmıyorsam Çapa da görev yapıyordu .Isterseniz bir araştırın nerede görev yapıyor şuan bilmiyorum .Fakat kendisi çok iyi bir perinatolog

Kızlar ben de sağlık ocağına gittim ebemiz çağırıp duruyordu. Bugün sabah uğradım. Bebeğimin kalp atışlarını dinledik. Tansiyon kilo falan baktı. 20. Haftadan sonra da aşı için gel dedi
Canim ne ile dinliyolar saglik ocağında?
Benim saglik ocağı en basta birkac kere aradi simdi sesi çıkmıyor.
Arada doktor sanki ben saglik ocagina gitmisim gibi giris yapiyor ama görüyorum enabizda. Onu da niye yapiyorsa

Süper mutlaka araştıracağım çok teşekkür ederim
Şişlideymiş muayenehanesi

cok sagol canım zaten 3.sezeryanım olucak bu Allah nasip ederse
dinlenip saglıkla atlataym da baska birsey istemiyorum
cok stresli hamile olmakta ya zaten herseyi kafaya takan biriyim stresle ilerliyorum
Simdiye cikmasi lazim ama canım ne diyorlar peki ne zaman cikacakmis
haftaya cıkıcakms insallah yani

Canım dna testı ne ıcın verdın sen

Kızlar demir ilacı gyno ferro sanol kullananlarda bu batma gibi seyler yaşandı mi hic ya ? Yada benzer etkiler falan. Ilaca basladiktan sonra cikti bendeki bu batmalar. Aklima geldi bir sorayim dedim
Ben bir haftadır kullanıyorum canım ama öyle bir sıkıntı yaşamadım. Doktorum izindeyken iki gün karın ağrıları yaşadım sonra şehir hastanesine gittim her şey yolundaydı. Ama şunu farkettim ne zaman böyle ağrılar yaşasam ertesi gün bir bakıyorum karnım büyümüş. O yüzden artık ağrıları büyüme atağı olarak anlamlandırıyorum artık.

Canim bende oylesine bir şüphe ettim sadece acaba mi ilac etki diye.
Bende hala gidip gitmeme konusunda ikilemdeyim acikcasi yaa.. daha cumartesi usg girdim yine girmekte istemiyorum aslinda. Ama yine de bebegimden iyi haber almak istiyorum..
Dedigin gibi büyüme agrisi mi ki acaba

Canım benim 18. Haftada aşağıda gördü plasentayı ama 20-24 arası çıkar dedi sadcee ilişki yasakladı ve ağır kaldırma dedi, araştırmalarıma göre de %95 çıkıyormuş.

Canım seni çok iyi anlıyorum. Sürekli bir şüphe, sürekli bir kaygı. Bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayınca inşallah biraz daha rahatlayacaksın. Bu durum seni çok strese sokuyorsa bir doktora görünmede fayda var. Ben bu ultrason olayını sormuştum doktora zararlı mı diye. Hayır demişti. Son haftalara doğru gerekli görürsem iki günde bir bile bakıyorum demişti.

Ah canım benim çok sevindim senin için

Canim ne ile dinliyolar saglik ocağında?
Benim saglik ocağı en basta birkac kere aradi simdi sesi çıkmıyor.
Arada doktor sanki ben saglik ocagina gitmisim gibi giris yapiyor ama görüyorum enabizda. Onu da niye yapiyorsa
Başlığı ultrason başlığı gibi olan bir alet var canım ama ekrana bağlı değil sadece kalp atış hızı çıkıyor ekranında. Bir de sesi duyuluyor. Onlar izlem için çağırıyor kayıt tutuyorlar. Ben de iki haftadır kızımı görmeyince bari kalp atışını duyayım dedim artık. Benim için de iyi oldu

Kızlarr selam yazamadım kaç gündür ama okuyorum çoğunlukla batma ağrı gibi değilde bende kuyruk sokumu ağrısı oluyor özellikle yumuşak olmayan bi yerde oturduğumda filan. Onun dışında hamileliğin en güzel zamanları gibi hem hamileyim hem değilim gibi çok şükür bulantılar ve halsizlik bitince her şey güzelleşti süt sağma makinesi konuşulmuş ben daha araştırmadım ama bir tane alacağım mutlaka. Bu arada bugün az önce bebişimin hareketini hissettim sanırım dünde olmuştu ama bağırsak hareketi sanmıştım ama bugün öyle olmadığını düşünüyorum oğlum burdayım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…