Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Devlet hastanesi doktorları gerçekten çok sinir bozucu olabiliyorlar. İyisine denk gelmek büyük şans. Üstteki mesajını da okudum canım. Ultrasonu sert kullandığı için de tedirgin olma. Bizim doktor ikili taramada benim oğlan ensesini dönmediği için ense kalınlığını ölçemedi bir türlü. Sonra bir sarstı bir sarstı öyle pozisyon verdi. Bir de şu anda yerleri geniş sürekli dönüp duruyorlar. Tepetaklak diyerek gereksiz bi tedirginlik yaratmış sadece.

Canım dna testı ne ıcın verdın sen
riskli gebeyim canım 6.gebeligm 1 yasayan cocugum tek var vefat eden kızım ve yaşayan oglum diyafram henrisiydi normal genetik test yaptik birsey cikmadi riskli oldugm icin fetal dna da yaptirdik planli ilerleyelim diye
Canım benim 18. Haftada aşağıda gördü plasentayı ama 20-24 arası çıkar dedi sadcee ilişki yasakladı ve ağır kaldırma dedi, araştırmalarıma göre de %95 çıkıyormuş.
Allah senden razı olsun canım insallah dedigin gibi olurda yukarı cıkar kafaya taktm cunku saglikla ilerleylm guzel haberler verelim insallah
canım hic takma kafana sukur bebegn iyi bir sıkıntı olsa soylerdi tepetaklak secdeye durur gibi durmak degilmi amuda kalkmakla secdeye durmak arası birsey
durusu hakkında bilgi vermis sadece bence
anladgm kadariyla uslubu degisikmik doktorun bazilari isini zoraki yapıyor sanki hamile halinden anlamak yok yani
bir sen bir ben canım evhamda sen beni destekle ben seni

Cok haklisin vanim. Gercekten iyisine denk gelmek önemli.. yoksa kurduklari cümleleri biz anlamlandirmaya çalışıyoruz anlamsizca..
Yok normalde tedirgin olmazdim usgden ama amniyosentez yapildi ya ondan dolayi sert muayeneden rahatsiz oldum sadece.
Dedigin gibi bana dese ki oo annesi keyfi yerinde bak dönmüş fln.. ama dedigin gibi tedirgin edici bir cümle ile ifade ediyor insani geriyor

Ay valla doktorun ne dedigini anlamak icin iki kere sorcaksin oyle bir doktordu. Iyi biriydi aslinda ama yorumlari kafa karistiriciydi.. aynen dedigin gibi amuda kalkmis gibi veya ters yatiyor falan dese normal yine. Tepetaklak deyince eve gelip uzanana kadar kendimi huzursuz hissettim cocugum rahatsiz mi oldu acaba ayakta durdum hastanede oturdum bekledim diye falan dedim..
Aynen vallahi zaten herkes bir tedirgin geliyor oraya..
bir sen bir ben canım evhamda sen beni destekle ben seni
Ayıpsın asko yani birbirimize evhamlarimizi körüklemek icin daha nasil destek olabiliriz diye düşüneceğim

Aşkım tepetaklak dediği kesin dönmüş veya hareketli anlamında kendince espiri yapmak istemiş şakacı
Bastırmasını kafanı takma benim dr 9-11 haftalarda öyle bir basıyordu ki karnıma eve gelince hala sızısını hissediyordum
En azından bebiş iyi, onu gördün rahatladın, kan idrar tahlillerinde çıksın güzel güzel, için rahatlasın

Kızlar merak etmeyin o evham kraliçesi oğlumda bendim kesiinlikle, hatta ben 2 ay terapi bile aldım OKB başlamıştı ve artmıştı sonra doğumdan sonra geçti. Şu an evham yaptığınız şeyler çok normal kesinlikle özellikle ilk gebelik yaşayanlar için çok çok normal kafanıza takmayın. Ama 7 kat içeride ve amniyon sıvısınin içinde yani istediği kadar bastırsin doktorlar sert muayeneler yapsınlar hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Şu an emin olun en güvenli yerde benim oğluşum daha doğmadan abisinden tekmeler bile yiyor hey gidiiiiii heyyy

Fıkrasına gülünmeyen adam geldi aklima
Insani anca strese sokuyorlar..
Ay askim bilmiyorum ki iste bi stres ettim kendime oyle sert muayene edince. Amniyosentez sonrasi daha hassas bakilir sanki. Ne bileyim.
Vay caniler o ne eve gelince bile devam eden agri
Kuzum cikmis cogu sonucum enfeksiyon falan yok şükür. Kan degerleri iyi sayilir.
Sadece fibrinojen diye bir deger yüksek cikmis. O da hamilelikte biraz yuksek çıkıyormus falan. Bilemedim. Doktoruma yollasam mi sonuçlarımı kararsızım. Kendisi baska doktorlara gitmemi hic istemiyor

Ay maşallah bak enfeksiyonda yok çok şükür, bebek hareketli takla atıyor
Senin kesin rahim ve bebek büyüdüğü için öyle oldu batmalar, birde dr dediği gibi sonuçta ufakta olsa işlem geçirdin canım, onunda etkisi olabilir, ama şu an iyisin dimi batman azaldı

Aşkım işte sen düşün en iyi hastanede en iyi doktor basıyor karnıma, onlar acımıyor, yukarda arkadaşında dediği gibi sert bir darbe yemedikçe Allah korusun öyle basmalar pek etki etmez, o konuda için rahat olsun

Kanka boşver doktorun sorar söylersin, ihanet etmiş gibi olma

Ah iste tecrübesizlikkk vallahi bazen benimde aklima geliyor bir destek almak falan ama sonra sakin ol tatlim hepsi gececek bebegimi saglikla kucagima alacagim diyorum
Demek ki normal o zaman bu evhamlar desene. Ay sen boyle söyleyince dogru yaa bayagi icerde bebislerimiz. Allahım korusun hepsini..
Senin oglusun gardaş kavgasini dogmadan tadiyor cocik

Evet kuzum şükür yaa
Ay olabilir kuzum ya yüksek ihtimalle büyüme ağrıları. Artik yavas yavas ogrenecegiz bunlari demek ki..
Aynen canim işlemin de etkisi var galiba.
biraz azaldi kuzum evet. İnşallah yarin bir uyanirim şıp diye kesilmis olsun
öyle galiba kuzum haklisin yaa Allahım korusun yavrumu, yavrularımızı zamanla ogrenecegiz bircok seyi.
Kanka boşver doktorun sorar söylersin, ihanet etmiş gibi olma
Ahahah mantıklı. Ama bi bakayim belki de atarım sonra kendimi suclu cocuk gibi hissediyorum

Kızlar günaydın,

Çok okuyamadım mesajları, babylovee korkma canım doktor banada geçen gittiğim de bastırdı çok, benim de dün başım çok ağrıdı güneşte kaldım çalışırken epeyce zor bir akşam geçirdim bakamadım hiç

Kızım yine hareket etmiyor, böyle bir önceki gün rutinim değişti veya zorlandıysam bir sonraki sabah böyle oluyor hep alıştım sanırım normalde o beni uyandırırdı bu sabah uyuyordu herhalde hiç hareket yok ben de o yüzden bu saate kadar uyumuşum

Canım kayıpların için üzgünüm .2 bebeğinde de aynı anomali mevcutmuş peki tüm ekzom testi yapıldı mı size wes ?

Günaydın canım
Canım insanın elinde olmuyor ki ben yan bile yatamıyorum cocugumu incitir miyim diye bi doktor aliyor eline usgyi pat küt muayene yapiyor. Biraz hassas baksalar ne kaybederler ki..
Az once wc gittigimde sanki belli belirsiz bir açık kahverengilik var gibiydi pecetede. Ama belli belirsiz yani var bile diyemeyecegim bir sekilde. Hastaneye gidip güya kendimi iyi hissedecektim...
Sana da gecmis olsun kuzum. Su anda benim basim zonkluyor sicak ve stres yapiyor bence.

Günaydın canım benimki de aynı ya bazen kuduruk gibi saatler içinde kaç kere kıpır kıpır hareket ediyor bir gün de tık yok korkutuyor bizi sıpalar .Bu sabah yine tık yok bizde

Hayır hayır korkma ama sana tavsiyem ultrasona sık girme bunu benim tamamen anasal içgüdümle söyleyeceğim, daha sözlerime başlamadan gözlerim doldu hatta maalesef ki oğlumda çok ultrasona girmek zorunda kaldım ben, bazen her hafta oğlum asla yüzünü dönmüyordı çok vuruyordu doktorlar karnıma sürekli ultrason başlığıyla vuruyorlardı çocuğuma dediğin gibi devlet öyle konseye giriyordum bilmem ne nefret ediyordı çocuk hissediyordum aslında ama elimden bir şey gelmiyordu bak bu kızımda her şeye takdir-i ilahi diyorum. Oğluma hiçbir şey yapamadım Allah ona gün yazmamış kaybetmekle sınandık, bunda kızım çok keyifli gidiyorum bakıyorum hareket de ediyor Allah’ ım sağlıktan ayırmasın, haklısın tabi merak ediyorsun ultrasonda en azından çok kalmamaya çalış, zararlı olduğunu düşünmüyorum ben ayrıca ama bebişler sevmiyor ya istemiyorlar işte ultrasona girmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…