Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Eşim diyor ki bir daha gidersek enabızda saklayalım Profilimde görünmesin diye bir buton varmış
Ya varya gecen benzer bie konu gecti esimle aramizda gizlenmiyor mu falan dedi. Gizleniyor muymus insan kendini suclu hissediyor dimi
20+1de Salı günü benim var
Yaaaa ne diyosuuuunn cok az kalmisss. Allakımmm heyecan yaptim ben bileee
Bakalim neler diyecek doktor ne kadar sürecek. İnşallah cok güzel pozlar verirler. Bide İnşallah sağlıklı haberlerini alırsın canım benim

Çok rahatlatıyor burası çok haklısın umarım seninde ağrıların sonlanır veya netlik bulur kafandaki karışıklık son bulur güzel doğumlar nasip olur hepimize
Çok sagol canım aminn inşallah kafamizda icimizde rahat olsun. Sağlıklı dogumlar yapalim pamuk dötlülerimizi alıp evimize getirelim

Kızlar dün aldığım müjdeyi sizinle paylaşmayı unutmuşum bebeğimin beynindeki kistler yok olmuş doktor benden sağlıklı dedi çok şükür
Yaaa canim çok sevindimmm. Allahım hep güzel haberler aldırsın bizlere. Bebislerimizin hep iyi haberlerini alalım inşallah sağlıkla gelsin kuzularimiz

Bana hiç bakılmadı canım. Doktor bahsetmedi bile. Niye acaba
Bazi doktorlar da ihmal ediyor canım. Sen gittiginde sor doktora. Arkadaslarin dedigi gibi bakip sorun yoksa söylemiyor bazıları. Bazısı da unutuyor galiba. Sonraki kontrolünde bir hatırlat

Hepimiz bebeklerimizin hep iyi haberlerini alalım inşallah canım benim
Valla ben ne olur ne olmaz şehir hastanesi takipli de olayım diyorum. Oradakilere söyledim zaten detaylı ve doğumu özelde yaptıracağım diye. Tamam dediler sadece detaylı sonuçlarını bize de getirirsin dediler o kadar. Bir de perinatoloji olduğu için çok rahattı giderim yani ben çocuklarımı görmeye. Sonra saklarım e-nabızda

Gözünü seveyim anlat rahatla
Dün acile gittim ya aksam, zaten tıklım tıklımdı ortalık. Ama ileri hafta cok hamis vardi. Ben muayeneden cikmadan yeni bir hamis aldi iceriye dr , nişan gelmesi derler ya hani dogum başlangıcı yakın demek oluyor. Kadın aglamaya basladi fln o ara bende icerdeyim ztn duyuyorum herseyi ben bi noluyo diye kadina odaklandim neyse tam çıktım bekliyorum orda kan vermek icin, icerden birisi birden bi bağırmaya basladi meger dogum sancisi cekiyormus kadin ben ilk kez dogum sancısı çeken birini duydum tam olarak böyle kaldım. Ama Kadın nasıl bağırıyor. Isim bitti dışarı çıktım esim noldu bisey mi oldu ne dedi dr diyor ben hala yooo falan diyorum ama kafam kadında sonra esim israrla sorunca bahsettim böyle böyle diye. Benide korkuttun dedi garibim eve geldik hala leyla gibiydim. Esim artik dalga geçmeye basladi nolmus yani dogum yapan kadinlari duyduysan faln diyor bana. Teeee yatana kadar çıkamadım etkisinden. Cok fena bağırıyordu Kadın agliyordu diger yandan, kapida bekleyen tüm hamileler arkalara dogru kacti valla
Dogumumuza cok var diye anlattim yoksa anlatmazdim bunu da not düşeyim

Amin canım aminnn. İnşallah sağlıkli iyi haberlerini alalim bebislerimizin hep.. hep iyi olsunlar. Sadece kontrol amacli gidelim boyle doktorlara..
Mantikli aslinda canim ya. Bende öyle düşünüyordum da doktorumuz zaten baya bi detayci ya. O nedenle bide gidip devlette sıra bekleme stresine girmeyeyim diyorum.
Benide perinatologa yonlendirdiler aslinda ilk gittigimde. Hala açık mıdır benimde randevu almam perinatologa bilmiyorum hic bakmadim da ama dedigin gibi arada gidilebilir de. Doktor zaten sonuclari gorebiliyor galiba bizim ziyaretlerimizi gorebiliyor mu ki

Canım perinatoloji o kadar sakindi ki. Diğer türlü olsa belki neyse derdim ama böyle olunca giderim dedim. Bilkente gitmiştim bu arada ben.
Enabızdq ne kadar görebiliyor bilmiyorum ama hastane ziyaretleri kısmında profilimde görünmesin butonu vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Kızlar aranızda decavit kullanan var mı ? Doktor bana yazmış internetten baktığımda multivitamin olduğunu gördüm ama ben zaten imom içiyorum ayrıca niye bunu yazdı anlayamadım.
Ben kullanıyorum canım imom bıraktırdığı zaman onu vermişti sanırım 3. Aydan sonra

Oy maşallah canımm seninki daha büyük olacak tabiki sen iki tane bebis taşıyorsun. Agrilarin faln baslamadi dimi canım bel agrilari falan
Uzun süre ayakta kaldığım günler bel ağrısı oluyor canım ama öyle dayanılmayacak gibi değil. Çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum diyebilirim. Ama normalde de öyle canı tatlı biri değilimdir. Şu an yaz tatili dolayısıyla da bütün gün evdeyim ya o da baya iyi oldu benim için. Okullar başlayınca da doktorum doğum izni başlayana kadar rapor yazarım ben sana demişti. Zaten 30.haftada çıkabileceğim ben. Detaylı ultrasondan sonra seyahat etmemde bir sakınca var mı diye soracağım. Eğer ki tamam derse bi kız kardeşim ve annemlerin yanına gitmek istiyorum birer haftalığına inşallah.

Ay aşkım evet etkilenmez mi insan çok haklısın, birde böyle şeyleri birebir duyup görünce normal doğum korkusu geliyor insana. Ay bakalım bizi ne bekliyor yeni sezonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…