Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Canım bence o kistten bağımsız o haftalarda bende de çok ağrı olurdu heleki bel ağrısı sonra kendi kendine geçiyor

Sizdede başladımı nasıl doğurmayı düşünüyorsun soruları
Aşko benim hamile oldugumu kocam ben ve ailelerimiz biliyor sadece. O yüzden kimse bu soruyu henüz soramiyor
Ay valla ne guzel bız kız annelerı olarak perperisan
Ay yokkk ben erkek annesi olarak olaya dahil olayim ayaklarımın altindan ellerimin icinden ve agzimdan sanki ates fışkırıyor bence cogu hamiş su an yaniyor yaa

Kuzu bu agrilar hepimizde oluyor galiba. Benimde göbek deligi cevremde var bugun mesela. Gezen dolasan birseyler var bence sebebi de bebisimizin büyüyor olmasi. Bende mesela dün acile gitmesemde oluyodu herkes yaşamış söylüyordu ama iste bazen insan duymak istiyor sorun olmadigini. Merak etme bir sıkıntı yoktur hem kist küçülmüş ondan bagimsizdir

kendimi hazırlıyorum aslında böyle iyi oluyor aniden olmaktansa kızlarında başına geldi bir şekilde bitiyormuş diyorum Allahım hep keşkeler dedirtsin hiç birimize birşey olmazsın
Yani sende haklisin tani dogru hep iyi seyler duyalım iyi haberler alalim bebislerimizden amiiiin amin canimm hicbirimize olumsuz hicbirsey olmasinnn

Bana soramazlar çünkü zaten sezeryan olacak maalesef ki

Aşko benim hamile oldugumu kocam ben ve ailelerimiz biliyor sadece. O yüzden kimse bu soruyu henüz soramiyor
aile terör zaten kanka, onun gelini şöyle doğurmuş bunun gelini böyle doğurmuş
Hepsine açığım diyorum bebeğim ne karar verirse nasıl gelmek isterse öyle olacak

Nasıl koruyorsunuz kiloyu ben hiç yemedgm halde durmadan kilo alıyorum DHA napim bilmiyorum sıcakta zaten bse de yenmiyor
Canım bende günde iki öğün tek yedim halde kilo aldım 70 i gördüm çok kötü bir his normal de 65 66 arası gidiyor dum mesela artık beyaz ekmek çıkardım hayatımdan tatlıyı çıkardım en azından dengeleyerek koruyayım diyorum çünkü hamilelikte çok hızlı alınıyor kilolar daha bende iki gündür dikkat ediyorum:)

Şehir hastanesi için ben mhrsye bakıp duruyorum aramak mı gerekiyormuş üniversiteden almaya çalışacağım ya boşuna İzmir'e gitmek istemiyorum. Orkun hocaya da güveniyorum şehir hastanesini bilemiyorum da. 24ünde ben de arayayım bari

Ben Orkun hocadan randevu almaya çalışcam temmuz 20 sinde Ağustos randevuları açılıyormuş, 20 sinin gecesi hemen siteye girip randevu almaya çalışıcam
Sitede ben de öyle gördüm onu ama 10 dakikada bir randevular var. Hepsi detaylı ultrason değildir umarım

ayy okurken bile fenalık bastıı

Valla ben iki yeride aradım şehirdeki hiç iç açıcı konuşmadı yani orayı eledim gibi ama bugünde arayınxa acabamı dedim sonrasında dönen olmadı bende büyük ihtimalle üniyi bekliycem 20 sindede güncelleniyomuş her iki tarihtede deneyelim

Kızlar beşik olarak hangisini alacaksınız karar verenler oldu mu ? Ben çocuk odası yapıcam. Ama takım olarak almıycam. Çünkü gardrobu normal ebatlardan büyük yaptırmak istiyorum bi kısmını fazla kıyafetlerim için düşünüyorum. Birde şifonyer istiyorum bu konuda tecrübeli anneler bana yardımcı olabilir misiniz beşik olarak nasıl bişey tercih edebilirim iki tane mi almalıyım

Yine biz ve yine batıl inanclar haklısın arkadasım yanmayan kalır mı bu havada

Merhaba canım hoşgeldin sağlıkla kucağınıza alın inşallah piremsesi,
annabelica admin bunu beğendi
Valla kız olursa seni listeye ekliycem diye birine espri yaptım. Kadın resmen oğlum olsun bana dua edin yazdı. Kız olunca da kayboldu. Ben artık bişey demiyorum bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…