- 1 Aralık 2022
- 2.381
- 3.629
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #17.361
Uff bizi bitiren şu nem zaten aşkombir an önce kendimi çeşmenin serin sularına atmak istiyorum
Nasıl koruyorsunuz kiloyu ben hiç yemedgm halde durmadan kilo alıyorum DHA napim bilmiyorum sıcakta zaten bse de yenmiyorSanki yemek yemiş su içmiş bir göbüş var o kadarama kilo aldım o ayrı şimdi kilo korumaya geçtim
Canım bence o kistten bağımsız o haftalarda bende de çok ağrı olurdu heleki bel ağrısı sonra kendi kendine geçiyorKızlar sol tarafımda ağrı oldu, kistim vardı benim biliyorsunuz unuttum size söylemeyi biri gitmiş 2 taneydi kistlerim diğeri de ufalmış doktorum öyle demişti ağrı yapmaz dedi ama benim o kistin olduğu yer de ağrı oluyor, aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama buraya yazınca sakinleşeceğimi bildiğimden hemen her türlü ağrıyı sızıyı haber vermek istedim
Aşko benim hamile oldugumu kocam ben ve ailelerimiz biliyor sadece. O yüzden kimse bu soruyu henüz soramiyorSizdede başladımı nasıl doğurmayı düşünüyorsun soruları
Ay yokkk ben erkek annesi olarak olaya dahil olayim ayaklarımın altindan ellerimin icinden ve agzimdan sanki ates fışkırıyorAy valla ne guzel bız kız annelerı olarak perperisan
Canım bence o kistten bağımsız o haftalarda bende de çok ağrı olurdu heleki bel ağrısı sonra kendi kendine geçiyor
Sizdede başladımı nasıl doğurmayı düşünüyorsun soruları
Kuzu bu agrilar hepimizde oluyor galiba. Benimde göbek deligi cevremde var bugun mesela. Gezen dolasan birseyler var bence sebebi de bebisimizin büyüyor olmasi. Bende mesela dün acile gitmesemde oluyodu herkes yaşamış söylüyordu ama iste bazen insan duymak istiyor sorun olmadigini. Merak etme bir sıkıntı yoktur hem kist küçülmüş ondan bagimsizdirKızlar sol tarafımda ağrı oldu, kistim vardı benim biliyorsunuz unuttum size söylemeyi biri gitmiş 2 taneydi kistlerim diğeri de ufalmış doktorum öyle demişti ağrı yapmaz dedi ama benim o kistin olduğu yer de ağrı oluyor, aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama buraya yazınca sakinleşeceğimi bildiğimden hemen her türlü ağrıyı sızıyı haber vermek istedim
Yani sende haklisin tani dogrukendimi hazırlıyorum aslında böyle iyi oluyor aniden olmaktansa kızlarında başına geldi bir şekilde bitiyormuş diyorum Allahım hep keşkeler dedirtsin hiç birimize birşey olmazsın
Kuzu senin şekerinin olmasi etkiliyor olabilir mi. Birde bazi vucutlar hamileligi fazla kilo alarak tamamlar. Seninki belkide öyledirNasıl koruyorsunuz kiloyu ben hiç yemedgm halde durmadan kilo alıyorum DHA napim bilmiyorum sıcakta zaten bse de yenmiyor
Bana soramazlar çünkü zaten sezeryan olacak maalesef ki
aile terör zaten kanka, onun gelini şöyle doğurmuş bunun gelini böyle doğurmuşAşko benim hamile oldugumu kocam ben ve ailelerimiz biliyor sadece. O yüzden kimse bu soruyu henüz soramiyor
Canım bende günde iki öğün tek yedim halde kilo aldım 70 i gördüm çok kötü bir his normal de 65 66 arası gidiyor dum mesela artık beyaz ekmek çıkardım hayatımdan tatlıyı çıkardım en azından dengeleyerek koruyayım diyorum çünkü hamilelikte çok hızlı alınıyor kilolar daha bende iki gündür dikkat ediyorum:)Nasıl koruyorsunuz kiloyu ben hiç yemedgm halde durmadan kilo alıyorum DHA napim bilmiyorum sıcakta zaten bse de yenmiyor
Şehir hastanesi için ben mhrsye bakıp duruyorum aramak mı gerekiyormuşBen hala sıra alamadım üniyi aradım dolu dediler ama 24 ünde ara dedi agustos ayı için o gün açılcakmış randevular o günü bekliyorum benimde agustosun ilk haftası almam lazım tam 22.haftaya girmiş olcam bide şimdi telefon sesine uyandım şehir hastanesinden aramışlar ama yetişemedimgeçende aramışlardı size boşluk olursa haber veririz diye aradım geri perinatolojiye aktaramıyoruz tekrar aramalarını bekleyeceksiniz dediler kaldı yani
Sitede ben de öyle gördüm onu ama 10 dakikada bir randevular var. Hepsi detaylı ultrason değildir umarımBen Orkun hocadan randevu almaya çalışcam temmuz 20 sinde Ağustos randevuları açılıyormuş, 20 sinin gecesi hemen siteye girip randevu almaya çalışıcam
ayy okurken bile fenalık bastııBende kışlık çorapları kaldıramadım ayaklarım üşüyor erkek annesiyim ondan mı bilmiyorum ben ona bağladım kışın giymediğim çorabı şimdi giyiyorumyanmasındansa üşümesi daha iyi ya Allah kolaylık versin size
Valla ben iki yeride aradım şehirdeki hiç iç açıcı konuşmadı yani orayı eledim gibi ama bugünde arayınxa acabamı dedim sonrasında dönen olmadı bende büyük ihtimalle üniyi bekliycem 20 sindede güncelleniyomuş her iki tarihtede deneyelimŞehir hastanesi için ben mhrsye bakıp duruyorum aramak mı gerekiyormuşüniversiteden almaya çalışacağım ya boşuna İzmir'e gitmek istemiyorum. Orkun hocaya da güveniyorum şehir hastanesini bilemiyorum da. 24ünde ben de arayayım bari
Ahahahha utandımayy okurken bile fenalık bastıı
Yine biz ve yine batıl inanclarAşko benim hamile oldugumu kocam ben ve ailelerimiz biliyor sadece. O yüzden kimse bu soruyu henüz soramiyor
Ay yokkk ben erkek annesi olarak olaya dahil olayim ayaklarımın altindan ellerimin icinden ve agzimdan sanki ates fışkırıyorbence cogu hamiş su an yaniyor yaa
Valla kız olursa seni listeye ekliycem diye birine espri yaptım. Kadın resmen oğlum olsun bana dua edin yazdı. Kız olunca da kayboldu. Ben artık bişey demiyorum bu konuda
Ay bu mükemmel bir haber şükürler olsun teyzesinin aslanı yaKızlar dün aldığım müjdeyi sizinle paylaşmayı unutmuşum bebeğimin beynindeki kistler yok olmuş doktor benden sağlıklı dedi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?