Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Aşkım kansızlık için vitamin falan vermedimi, ay Allah korusun mutlaka dikkat et canım, ne derse kullan. Üzülmen çok normal birde bizde ekstra bu durumlar tüp bebek olunca
Ay kızımız oluyor bir tane daha gel öpem

Kanka sor, cevabı aldıktan sonra engelle adamı bir dahaki randevuya kadar
Aşkım onlar o yüzden var niye utanıyorsun senin doktorun değilmi sonuçta

ya biliyorum doktorumuz hic istemiyor baskasina gitmemizi ama bizim hastanenin acili yok napak

Dayanamadim attim sonuclarimi bir sorun yok dedi. Bir değerim yuksekti,hamilelikte öyle olur normal dedi. Diyemedim ama muayene oldum fln diye
Eşim diyor ki bir daha gidersek enabızda saklayalım Profilimde görünmesin diye bir buton varmış

Cok sagol canım benim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sag saglim hepimiz zamanında kucagımıza alalım inşallahh
kızımda 23 hafta ayrıntılıda gayet hersey yolundaydı 28+4 de teşhis koyuldu
oglumda hamileyken dogunca hic sorun yoktu 2.5 yasindayken belli oldu onunda
şuan benim herseye bakılıyor haftada bir doktordayım canım
diyafram henrisi cok kotu bir hastalik
alt ust organlari ayiran diyafram kasında delik olusuyor bagırsaklar sol akcigerin ustune gelip gelisimini engelliyot solda yer kapladıgı icin kalbi saga itiyor sonra o diyaframdaki delikten dalak ve karacigerde yukari cikmaya calisiyor yani butun organalr yer degistiriyor kizimin durumu zaten cok agırdı ecmo bile takildi saglik bakanligindan onay alınıp tansiyonu cok yuksekti
tam ameliyata 1 gun kala melek oldu
oglumda diyafram fıtıgü karacigerin arkasina saklanmd hicbir goruntuleme cihazinda gorulmedi taki ameliyata kadar
ama sukur butun organlari yerindeydi
Cok üzüldüm basın sagolsun bu evladını sag salım kucagına alacaksın canım hiç merat etmee
cok sagol canım Allah razı olsun
Günaydın hanımlar bu ayak yanma bende de var etrafımdaki kız anneleri söylemişti kıza hamile olan annelerdeayak yanmaları oluyor diye iki olgumda ayaklarım hiç böyle olmamıştı
+1 benide yanmaya ekleyin surekli soguk suyla yıkıyorum asla spor ayakkabı giyinemiyorum
yaaa hepsi cok tatli huzurla saglıkla giyinmekte nasip olsun insallah
elbise cok guzelmis
ama bende senin gibiyim birsey alamiyorum bakıyorum sadece
Kızlar dün aldığım müjdeyi sizinle paylaşmayı unutmuşum bebeğimin beynindeki kistler yok olmuş doktor benden sağlıklı dedi çok şükür
yaaaa cok sevindim gozun aydın canim

20+1de Salı günü benim var

Rabbim bir daha yaşatmasın canım .Benim de iki tane meleğim var .Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin .ben inanıyorum bu sefer sağlıkla alacağız kucağımıza Rabbimin izniyle

Bu rahim ağzı uzunluğuna illa bakılıyor mu kızlar, bakılıyorsa da kaçınca haftalarda ve illa vajinal mi oluyo? Bugün randevum var stres oldum

Benimde yarın randevum var 5 haftadır görmedik bebegi en son 13 haftada gidildi
Keşke daha sık görebilsek ben de dün gittim 4 hafta geçmişti. Şimdi yine bekleyiş başladı. Bu sefer detaylıya gideceğim için 5 hafta bekleyeceğim galiba 21haftalık olsun istiyorum. Cinsiyeti senin de kesinleşir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…