- 23 Ekim 2024
- 3.519
- 5.485
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #17.281
Aşkım kansızlık için vitamin falan vermedimi, ay Allah korusun mutlaka dikkat et canım, ne derse kullan. Üzülmen çok normal birde bizde ekstra bu durumlar tüp bebek oluncaYa biraz moralim bozuldu. Kansızlık var baya düşük idrar yolunda da enfeksiyon bitmemiş antibiyotik kullanmama rağmen doktor dikkat et erken doğum riskine aciksin dedi karnımda arada sertleşme oluyor onun için de kasilmaya işaret dedi yani o da erken doğuma davet zaten magnezyum verdi progestan kullan biraz dedi
Plasenta çok sukur aşağıda filan değil de üzüldüm yine de
Cinsiyete de %90 kiz dedi buna cok sevindim tabiki de bak sözünüzü tuttum erkek haberi vermedim size
Ay çok şükür hep böyle güzel haberler alalım inşallahKızlar dün aldığım müjdeyi sizinle paylaşmayı unutmuşum bebeğimin beynindeki kistler yok olmuş doktor benden sağlıklı dedi çok şükür
Kanka sor, cevabı aldıktan sonra engelle adamı bir dahaki randevuya kadarAdama herseyi sorar oldum utaniyom kanka artikvalla soramadim. Eeeh sende bee diycek sonunda diye korkuyorum
İşin şakası tabi dee. Soramadim valla kuzum herseyi sorup durdum diye.
Hic sevmem insanlari pisman etmeyi bunaltmayi. Ondan hep bu ince dusunmekten
Artik detayliya gidene kadar idare edicem. Aslinda zarari olmaz kullansam evde var iki tane magnezyum ama iste doktorcum kullan demeden sey yapamiyorum
Eşim diyor ki bir daha gidersek enabızda saklayalımya biliyorum doktorumuz hic istemiyor baskasina gitmemizi ama bizim hastanenin acili yok napak
Dayanamadim attim sonuclarimi bir sorun yok dedi. Bir değerim yuksekti,hamilelikte öyle olur normal dedi. Diyemedim ama muayene oldum fln diye
Ben de pazartesi gideceğim kzuum ya benim de bayağı zaman geçti en son 14+6 da gitmiştimAşkım en son 14+1 gördüm
Yarın 17+4 olacam
Beynin iki tarafında kist vardı koroid preksus mu ne beyin gelişirken olusuyormus sık görünen bı durummus sonradan geçecek demişlerdi geçmiş şükür canm çok sağolÇok şükür canımgeçmiş olsun ben görmemişim heralde bilmiyordum bu durumu.
Çok teşekkürler kuzummmm inşaallah hepAy çok şükür hep böyle güzel haberler alalım inşallahçok sevindim canım benim
Cok sagol canım benim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sag saglim hepimiz zamanında kucagımıza alalım inşallahhÇok şükür canım sağlık sıhhat versin Rabbim oğluna ve şimdi doğacak olan bebeğine .Benim de başımdan 2 kez geçti çünkü ve 2 kere geçince kesinlikle genetik gözüyle bakılıyor .Bazen bazı hastalıklara net genetik teşhis konulamıyor maalesef .Benim de wes testim de bir gen bulundu ama net değildi ne yazık ki ve riskim vardı çok şükür 15 .haftadan itibaren ultrason bulgularım yine de tarandı ve diğer bebeklerindeki anomaliler görülmedi şükürler olsun .Senin kaçıncı haftalarda belli oluyor inşaallah sağlıkla ilerler bu bebeğin ve Rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip eder hepimize
cok sagol canım Allah razı olsunCok üzüldüm basın sagolsun bu evladını sag salım kucagına alacaksın canım hiç merat etmee
+1 benide yanmaya ekleyin surekli soguk suyla yıkıyorum asla spor ayakkabı giyinemiyorumGünaydın hanımlar bu ayak yanma bende de var etrafımdaki kız anneleri söylemişti kıza hamile olan annelerdeayak yanmaları oluyor diye iki olgumda ayaklarım hiç böyle olmamıştı
yaaa hepsi cok tatli huzurla saglıkla giyinmekte nasip olsun insallahGünaydın kızlar
Güne bebeklerimin yeni kıyafetleri ile başladım. Gebeliğin en sevdiğim yanı alışveriş yapmak oldu galiba
Çevremde daha erken almayın bir şeyler deyip canımı sıkanlar oluyorama ben dayanamıyorum valla. Neler neler aldım. Ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum.
elbise cok guzelmisKızlar ya bir tane elbise beğendim kızıma bayıldım ama nedense bir şey beni engelliyor almak için link bırakacağım, kız anaları bakın siz de
H&M Balon Etekli Krinkle Elbise - Fiyatı, Yorumları
H&M Balon Etekli Krinkle Elbise yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
yaaaa cok sevindim gozun aydın canimKızlar dün aldığım müjdeyi sizinle paylaşmayı unutmuşum bebeğimin beynindeki kistler yok olmuş doktor benden sağlıklı dedi çok şükür
Çok sevindim canımBeynin iki tarafında kist vardı koroid preksus mu ne beyin gelişirken olusuyormus sık görünen bı durummus sonradan geçecek demişlerdi geçmiş şükür canm çok sağol
20+1de Salı günü benim varHosgeldiiiin
Arada tımarhane arada aglama duvarı arada da sevgi yumağı olan grubumuza nasil daha erken dahil olmazsın
Sağlıkla gelsin kızın
Her yerde 18.haftadan itibaren detayliya baslandigi yaziyor ama genelde doktorlar 20 ile 23 hafta arasi cagiriyorlar burda konusurken anladigimiz. O yüzden ideal zaman seninki de canım. En erken sen gireceksin galiba çarşamba gününe ise randevun
Çok tatlıııKızlar ya bir tane elbise beğendim kızıma bayıldım ama nedense bir şey beni engelliyor almak için link bırakacağım, kız anaları bakın siz de
H&M Balon Etekli Krinkle Elbise - Fiyatı, Yorumları
H&M Balon Etekli Krinkle Elbise yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Rabbim bir daha yaşatmasın canım .Benim de iki tane meleğim var .Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin .ben inanıyorum bu sefer sağlıkla alacağız kucağımıza Rabbimin izniyleCok sagol canım benim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sag saglim hepimiz zamanında kucagımıza alalım inşallahh
kızımda 23 hafta ayrıntılıda gayet hersey yolundaydı 28+4 de teşhis koyuldu
oglumda hamileyken dogunca hic sorun yoktu 2.5 yasindayken belli oldu onunda
şuan benim herseye bakılıyor haftada bir doktordayım canım
diyafram henrisi cok kotu bir hastalik
alt ust organlari ayiran diyafram kasında delik olusuyor bagırsaklar sol akcigerin ustune gelip gelisimini engelliyot solda yer kapladıgı icin kalbi saga itiyor sonra o diyaframdaki delikten dalak ve karacigerde yukari cikmaya calisiyor yani butun organalr yer degistiriyor kizimin durumu zaten cok agırdı ecmo bile takildi saglik bakanligindan onay alınıp tansiyonu cok yuksekti
tam ameliyata 1 gun kala melek oldu
oglumda diyafram fıtıgü karacigerin arkasina saklanmd hicbir goruntuleme cihazinda gorulmedi taki ameliyata kadar
ama sukur butun organlari yerindeydi
cok sagol canım Allah razı olsun
+1 benide yanmaya ekleyin surekli soguk suyla yıkıyorum asla spor ayakkabı giyinemiyorum
yaaa hepsi cok tatli huzurla saglıkla giyinmekte nasip olsun insallah
elbise cok guzelmis
ama bende senin gibiyim birsey alamiyorum bakıyorum sadece
yaaaa cok sevindim gozun aydın canim
Çok tatlıııama bunu kaç ay alacaksın canım yaza üstüne hangi beden uyar bilemezsin ki
Sağlıkla güzel haberle inşallah20+1de Salı günü benim var
6-9 ya da 9-12 al o zaman çok beğendiysen içinde kalmasınYa evet işte canım aslında haftası ilerlese biraz daha ona göre almak daha mantıklı, biraz kalıbı belli olurdubayıldım bayıldım ama ya
Keşke daha sık görebilsekBenimde yarın randevum var 5 haftadır görmedik bebegi en son 13 haftada gidildi
6-9 ya da 9-12 al o zaman çok beğendiysen içinde kalmasın
Evet normalde gördü doktor canımÇok sevindim canımnormal usgde mi tespit ediliyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?