- 16 Eylül 2024
- 5.378
- 4.696
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #17.341
Ben etlik sehire gidiyorum bana daha yakın oldugu icin canım. Ama iste perinatolog biraz daha sakin orasi digru. Ben ilk gittigimde direkt göndermişlerdi randevusuz falan. Ondan cok beklemek durumunda kalmıştım ve dr aşırı sert muayene etmisti, galiba 4 5 gün kadar dr.un muayene ettigi yer sanki tekme yemisim gibi agrimisti. Cok üzülmüştüm hatta gittigim icin.Canım perinatoloji o kadar sakindi ki. Diğer türlü olsa belki neyse derdim ama böyle olunca giderim dedim. Bilkente gitmiştim bu arada ben.
Enabızdq ne kadar görebiliyor bilmiyorum ama hastane ziyaretleri kısmında profilimde görünmesin butonu vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Aman rahat gecsin canim hic rahatsiz olmayalim..Uzun süre ayakta kaldığım günler bel ağrısı oluyor canım ama öyle dayanılmayacak gibi değil. Çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum diyebilirim. Ama normalde de öyle canı tatlı biri değilimdir. Şu an yaz tatili dolayısıyla da bütün gün evdeyim ya o da baya iyi oldu benim için. Okullar başlayınca da doktorum doğum izni başlayana kadar rapor yazarım ben sana demişti. Zaten 30.haftada çıkabileceğim ben. Detaylı ultrasondan sonra seyahat etmemde bir sakınca var mı diye soracağım. Eğer ki tamam derse bi kız kardeşim ve annemlerin yanına gitmek istiyorum birer haftalığına inşallah.
Sorma yaa.. uzun süre etkisi gecmedi cidden.Ay aşkım evet etkilenmez mi insan çok haklısın, birde böyle şeyleri birebir duyup görünce normal doğum korkusu geliyor insana. Ay bakalım bizi ne bekliyor yeni sezonda
Doktor geçer diyorsa için rahat olsun kuzum ben bı ara bunu da çok takmıştım kafama bosaymis. İnsaaallah tezden geçer bı oh derizKız bizim doktor da dedi ki ultrasonda, bebeğin böbreğinde büyüme var ama korkma korkulacak bişey yok erkek bebeklerin yüzde 80inde görülüyor bu zamanla da geçiyor hiç aklına takılmasın falan. Rahatlattığı için ben de çok takmadım araştırdım da gerçekten oluyormuş çoğunda doğuma kadar da geçiyormuş. İnşallah senin bebiş gibi bizimki de geçer
Oy maşallah kuzucuklaraKızlar bu da benim 19+4 ikiz göbüşüm
(Biraz şişirmiş olabilirim)
Benim hiç göbüş yok kimse anlamıyor hamile olduğumu 5 aya girdik :) iç karnım büyük diger gebeliklerimdede 7 den sonra belli olduSize bir adet 20+2 göbeği gosteriyim pijamalarima bakmayın hastayım yatıyorum
Evet ya sen gel bana sor şu 5 hafta nasıl geçtiKeşke daha sık görebilsekben de dün gittim 4 hafta geçmişti. Şimdi yine bekleyiş başladı. Bu sefer detaylıya gideceğim için 5 hafta bekleyeceğim galiba 21haftalık olsun istiyorum. Cinsiyeti senin de kesinleşir artık
Hiç güleceğim yoktu çözülsün bu gizem artık yeterYarın bu gizem çözülüyor desene
İnşallahh canımmmmDoktor geçer diyorsa için rahat olsun kuzum ben bı ara bunu da çok takmıştım kafama bosaymis. İnsaaallah tezden geçer bı oh deriz
7 ay mı çokmuş ben o zmna kadar nerdesin diye hergun göbeğime tiklardimBenim hiç göbüş yok kimse anlamıyor hamile olduğumu 5 aya girdik :) iç karnım büyük diger gebeliklerimdede 7 den sonra belli oldu
Evet ya sen gel bana sor şu 5 hafta nasıl geçti
Hiç güleceğim yoktu çözülsün bu gizem artık yeterYarın haber edecem hayırlısı ile inşallah
Sanki yemek yemiş su içmiş bir göbüş var o kadar7 ay mı çokmuş ben o zmna kadar nerdesin diye hergun göbeğime tiklardim
Sizdede başladımı nasıl doğurmayı düşünüyorsun sorularıSorma yaa.. uzun süre etkisi gecmedi cidden.
Bakalim bizi neler bekliyor cidden. Nasil dogurcaz bakalim.
Ben o kısmı hic düşünmüyorum bir sekilde dogacak diyorum hep ama dün ufak bi yuzlesince hafif bir tırsma oldu
Aşkım benim kistim yok ama o ağrı bazen sağıma bazen soluma banada oluyorKızlar sol tarafımda ağrı oldu, kistim vardı benim biliyorsunuz unuttum size söylemeyi biri gitmiş 2 taneydi kistlerim diğeri de ufalmış doktorum öyle demişti ağrı yapmaz dedi ama benim o kistin olduğu yer de ağrı oluyor, aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama buraya yazınca sakinleşeceğimi bildiğimden hemen her türlü ağrıyı sızıyı haber vermek istedim
Aşkım benim kistim yok ama o ağrı bazen sağıma bazen soluma banada oluyor
Ay kuzum kıyamam sana bu yaz sıcagında hamislik zaten zor...Aşkım ben gece klima açmıyorum, benim eşim yüzüne üflesen hasta oluyormecbur duvara dayıyorum
Hic gözün kalmasın o zaman bizim yasadiklarimizdaiyi seylere keske bende de olsa de
Ayaklarım üşüyor sadece şortlayım ama ayaklarım benden bağımsızYok anam yok ben geçen hafta da hiç üşümedim
Aşkım bende kendi kendime öyle diyorumNeden böyle ağrılar oluyor ki, keşke hiç olmasa üzülmesek ve endişelenmesekrahim genişlediği için olabilir belki daha önce sormuştum öyle demişti
Sen ne tarafta oturuyorsun canım izmirde20 sinden sonra daha fena olcakmışız izmirde
Ay valla ne guzel bız kız annelerı olarak perperisanBende kışlık çorapları kaldıramadım ayaklarım üşüyor erkek annesiyim ondan mı bilmiyorum ben ona bağladım kışın giymediğim çorabı şimdi giyiyorumyanmasındansa üşümesi daha iyi ya Allah kolaylık versin size
Aşkım birde istanbulda nedense geceleri biraz hava serinliyor ama gündüz 2 klimayıda full’uyorum , inadına gündüzde ayaklarım üşüyorAy kuzum kıyamam sana bu yaz sıcagında hamislik zaten zor...Allahtan 2. Trimester dayız. Rahat suan
Aşkım birde istanbulda nedense geceleri biraz hava serinliyor ama gündüz 2 klimayıda full’uyorum , inadına gündüzde ayaklarım üşüyor
Uff bizi bitiren şu nem zaten aşkomBen gecede yanıyorum çok terliyorum, gündüz de çok sıcak fazlaca nem var İstanbul da bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?