Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Ben etlik sehire gidiyorum bana daha yakın oldugu icin canım. Ama iste perinatolog biraz daha sakin orasi digru. Ben ilk gittigimde direkt göndermişlerdi randevusuz falan. Ondan cok beklemek durumunda kalmıştım ve dr aşırı sert muayene etmisti, galiba 4 5 gün kadar dr.un muayene ettigi yer sanki tekme yemisim gibi agrimisti. Cok üzülmüştüm hatta gittigim icin.
Ama randevulu gidilse dogru daha konforlu olabilir.
Aman rahat gecsin canim hic rahatsiz olmayalim..
Bence bizim 2.trimester yaza denk gelmesi cok iyi oldu. Hem aşırı büyük degilken karnimiz ve aşırı nefes darliklari tam baslamamisken yaza denk gelmek güzel oldu. Ben simdiden darlaniyorum çünkü 3.trimester denk gelse baya zorlanirmisiz.
Doktorumuz muhtemelen izin verir canim. Riskli bir durum yoksa hicbirseye engel olan birisi degil cok rahat biri.

Ay aşkım evet etkilenmez mi insan çok haklısın, birde böyle şeyleri birebir duyup görünce normal doğum korkusu geliyor insana. Ay bakalım bizi ne bekliyor yeni sezonda
Sorma yaa.. uzun süre etkisi gecmedi cidden.
Bakalim bizi neler bekliyor cidden. Nasil dogurcaz bakalim.
Ben o kısmı hic düşünmüyorum bir sekilde dogacak diyorum hep ama dün ufak bi yuzlesince hafif bir tırsma oldu

Doktor geçer diyorsa için rahat olsun kuzum ben bı ara bunu da çok takmıştım kafama bosaymis. İnsaaallah tezden geçer bı oh deriz

Size bir adet 20+2 göbeği gosteriyim pijamalarima bakmayın hastayım yatıyorum
Benim hiç göbüş yok kimse anlamıyor hamile olduğumu 5 aya girdik :) iç karnım büyük diger gebeliklerimdede 7 den sonra belli oldu
Evet ya sen gel bana sor şu 5 hafta nasıl geçti
Yarın bu gizem çözülüyor desene
Hiç güleceğim yoktu çözülsün bu gizem artık yeter Yarın haber edecem hayırlısı ile inşallah

7 ay mı çokmuş ben o zmna kadar nerdesin diye hergun göbeğime tiklardim

Kızlar sol tarafımda ağrı oldu, kistim vardı benim biliyorsunuz unuttum size söylemeyi biri gitmiş 2 taneydi kistlerim diğeri de ufalmış doktorum öyle demişti ağrı yapmaz dedi ama benim o kistin olduğu yer de ağrı oluyor, aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama buraya yazınca sakinleşeceğimi bildiğimden hemen her türlü ağrıyı sızıyı haber vermek istedim

Sorma yaa.. uzun süre etkisi gecmedi cidden.
Bakalim bizi neler bekliyor cidden. Nasil dogurcaz bakalim.
Ben o kısmı hic düşünmüyorum bir sekilde dogacak diyorum hep ama dün ufak bi yuzlesince hafif bir tırsma oldu
Sizdede başladımı nasıl doğurmayı düşünüyorsun soruları

Aşkım benim kistim yok ama o ağrı bazen sağıma bazen soluma banada oluyor

Hic gözün kalmasın o zaman bizim yasadiklarimizda iyi seylere keske bende de olsa de
kendimi hazırlıyorum aslında böyle iyi oluyor aniden olmaktansa kızlarında başına geldi bir şekilde bitiyormuş diyorum Allahım hep keşkeler dedirtsin hiç birimize birşey olmazsın

Yok anam yok ben geçen hafta da hiç üşümedim
Ayaklarım üşüyor sadece şortlayım ama ayaklarım benden bağımsız

Ay valla ne guzel bız kız annelerı olarak perperisan

Ay kuzum kıyamam sana bu yaz sıcagında hamislik zaten zor... Allahtan 2. Trimester dayız. Rahat suan
Aşkım birde istanbulda nedense geceleri biraz hava serinliyor ama gündüz 2 klimayıda full’uyorum , inadına gündüzde ayaklarım üşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…