Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143

Maşallah kızçeme yerim onun totosunu

Kızlar güneş kremi ne kullanıyorsunuz? Solante pregna kullanıyorum içinde shea yağı vardı, o da sivilce yapan içerik diye biliyorum. Mineral filtreli, nano olmayan çinko oksitli ürün bulmak çok zor yok yani ben bulamadım..
Solante kireç gibi bemmmbeyaz yapıyor yüzü. Konforlu değil. Kullanıp memnun kaldığınız ürünleri merak ediyorum

Soltis var mineral filtreli ama solante kadar korumuyor ve şu süreçte lekelenmeye çok müsaitiz o yüzden koruyuculuğa bakıp alıyorum ben

Canım magnezyum kullanıyor musun. Böyle bacağa doğru olduysa kaslarla ilgili gibi duruyor. Ben magnezyumu aksatinca bacaklarıma kramp giriyor sürekli
Valla balım kullanmıyorum ama önceden de kramp giriyordu böyle hiç olmadı hani kasım falan değildi iğne girmiş de ilerlemiş gibi çok tuhaftı uykumdan uyandırdı o kadar anlamlandıramadığım ağrı ki ama doktora gidince söylüycem belki böyle bir kramp da vardı
Çok şükür iyiyim 2 kez oldu sonra tamamen bitti yani bu devam edecek çok korktum ya tuvallete gittim ağrım geçtiği gibi kanamam falan mı var da ben mi ağrıyı tanımlayamadım dedim
4 lt rahat iciyorum canım
Harika tek değilim ama hava çok ısındı terletiyor içiriyor herhalde

Soltis var mineral filtreli ama solante kadar korumuyor ve şu süreçte lekelenmeye çok müsaitiz o yüzden koruyuculuğa bakıp alıyorum ben
Ben de memnunum bu solantenin koruyuculuğundan aslında ama sivilce problemi yaşıyorum ve ondan mı kaynaklanıyor diye düşünüyorum Belki hamilelikten kaynaklanıyordur, karbonhidratlı beslenmekten kaynaklanıyordur bilemiyorum

Benimde kocaman bir sivilcem çıktı kız bebekte olur derlerdi bende tam tersi oluyor kızımda olmayan şu an erkek bebekte oluyor

Maşallah canim çok sevindim her şey yolunda şu an kaç haftalikla uyumlu bana da 22 sinde detayliya git dedi belki bir hafta öne çekerim kendiligimden

Kızlar son kontrole gittiğimde doktor bebeğin sıvısında birazcık azalma var çok rahat hareket edemiyor bu yüzden bol su tüketmen havuç yemen lazım dedi hiç yaşayan oldu mu bu durumu

Kızlar güneş kremi hamilelere özel olandan mı kullanmak gerekiyor ben normal güneş kremimi kullanıyorum yüzüme, her zaman kullandığımı
Yani tercih meselesi tabii ama mineral filtreli bebek için daha zararsız olabilir diye ben öyle kullanıyorum. Kimyasal filtreli olanların sürümü daha kolay ama kana karışabilir diye tedbiren mineral olanlara yöneldim.

maşallahhhh yaaa yerimmm

Kızlar detaylıya ne zaman randevu alıyorsunuz kacıncı haftada? Benım amnıypsentez ıcın perınatlojı acıktı hep hala randevu alabılıyorum halıyle. Arastırma hastanesınde yaptırıcam ben. Kacıncı haftaya alayım randevu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…