Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Anne ve bebek bağısını iyi bilirim bende emzirdim baya insan çok alışıyor tabi senin sürec daha uzun olduğu için sizdeki bağ farklıdır duygusal bi ayrılık olcak ama sen nasıl kızını düşünüyorsan artık bir kızın daha var ve ikisi için yetebildiğin için gurur duyman gerek kendinle canım bak 12ayda yine emzirceksin ikinci kızını😍❤️
İnsallah sağlıkla gelsinler de hepimizin bol bol sütleri olsun. Kuzularımız iştahlı olsun 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Bu aralar çok akıntım var benimde iç çamaşırım su gi oluyor ama birden boşaldığını hissetmiyorum🥺 İnşallaj bir sıkıntı yoktur stres yapmamaya çalış 🙏🏻 devamı geldi mi sonra
Benim de hep ıslaklık oluyor ama sıcağa bağladım, hiç su boşalması gibi de olmadı hafif hafif

Ben çok duygusalim gerçekten ya. Emzirirken kalbim eriyor aşktan. Şimdi kızımın büyümesi yolunda kocaman bir adım attık. Rahat ederim etmesine tabi uyumaya çok ihtiyacım var özellikle de. Ama annelik bi an önce tüketilip büyüse de rahat etsem denecek bir konu da değil sanki ya. Anlam yüklediğim için kendime de kızamıyorum. Büyüyünce ne yapıcaz ki ne bileyim benim hayatım sıkıcıdır belki de 😀
Kız sen gerçekten çok duygusalsın ya 🥹 Emzirirken kalbim eriyor aşktan ne demekkkkk 😍 Rabbim sürecini hem psikolojik hem de fiziksel olarak kolay geçirtsin canım. Anne olmak gerçekten çok başka bir şey.

Ben çok duygusalim gerçekten ya. Emzirirken kalbim eriyor aşktan. Şimdi kızımın büyümesi yolunda kocaman bir adım attık. Rahat ederim etmesine tabi uyumaya çok ihtiyacım var özellikle de. Ama annelik bi an önce tüketilip büyüse de rahat etsem denecek bir konu da değil sanki ya. Anlam yüklediğim için kendime de kızamıyorum. Büyüyünce ne yapıcaz ki ne bileyim benim hayatım sıkıcıdır belki de 😀
Bende böyleydim son kez emzirirken ağlamıştım çok üzülmüştüm aramızda ki bağ kopcak sanmıştım emzirmek çok değişik güzel.. ama bitince bu sefer göğüs ağrısı mastit uğraşırken bir baktım bende alışmışım istediğimi giyebiliyorum geceleri uyuyorum falan😅 içten içe şükür yarabbim demelere başladım🙈 mastitken doktora gitmiştim o da tamamen hormonal enzirme bitince tüm hislerin düzelcek demişti 🫠

Kızlar yarın benimde detaylı ultrason günüm daha önce giren yoktu diye hatırlıyorum ilk bana denk geldi galiba yarın 21. Haftada olucam
İnşallah güzel ve temiz geçer sadece karından mı yapıyolar yoksa vajinalde bakılıyormu acaba 😕
Karından yapılıyor canım inşallah çok güzel haberler alırsın🙏🏻

Kızlar yazamadım. Doktor da geldi uzun uzun anlattı herşeyi kızım büyümüş çok sağlıklıydı. Amniyon sıvısı yeterli dedi. Vajinal ultrasonla açıklık ya da rahim ağzı kısalığı var mı diye bakalım dedi. 25 altı riskliymiş benimki 36 mm çıktı. Açıklık da yok rahim ağzı kapalı dedi.Şu an erken doğum riskini gösteren hiç bir bulgu yokmuş. Ped gibi birşey verdiler yarım saat gezip gel dediler ona da bakacaklarmış. Bir daha böyle bir akıntı olursa hemen o an gel dediler çünkü test sonuç vermeyebilirmiş. Başınıza gelirse aklınızda olsun kızlar. İnşallah olmaz da işte başımıza ne geleceği belli olmuyor. İnşallah hic birimize olmasın böyle birşey çok korktum hala da tam rahat edebilmiş değilim. Emzirmeyi sorucam bu doktora da şimdi. Bırak derse birakicam artık aklımda 2 hafta daha vardı. Eşim izne gelince onu yormayayim diyordum ama en fazla bir hafta ağlamasını çekecek artık o da yapacak bişey yok
Ohhh be biliyordum bişey olmayacağını 🤲🏻 çok şükür iyisiniz çok sevindim. Olsun iki hafta geç veya erken bişey olmaz canım 😘♥️

Şükür canım. Sevindim, için de rahatlamıştır. Emzirmeyi bırakmak üzücü haklısın, ben artık çok zorlandığım için ani bir kararla bırakmıştım ama zaten öncesinde azaltmıştık epey zorla da olsa. O bile insanın içini burkuyor. Eşin yanında olduğunda ondan destek almalısın. Oğlum normalde benle memede uyurdu hep, azaltma ve bırakma sürecinde babası uyuttu akşamları. İçerden gelen ağlama sesleri içimi parçalardı, yanına gitmemek için çok zorlanırdım. Gece de kalkınca eşim daha çok ilgilendi ama ben de ilgilendim tabii. Konuş anlat ona her şeyi, anlıyorlar inan ki. Ağlasa da ikna olacaktır bir süre sonra. Kolaylıklar diliyorum ❤️🙏
Sağol canım benim kızım da memede uyuduğu için aynı zamanda uyku eğitimi olacak bu senin gibi. Ama üstesinden geleceğiz napalim. Bir çocuğumu diğerine tercih edemem sonuçta ♥️akıntı konusunda da endişe etme bence. Bana doktor uzun süre yattığın için akıntı birikip birden kalktığında gelmiş olabilir dedi. Çok akıntım var zaten genel olarak ama daha önce endişe etmemiştim

annabelica annabelica Çok geçmiş olsun canım hepsini birden okuyup cevap veriyorum sen çok güçlü bir annesin ben de bir kere öyle yaşamamıştım su sızması gibi doktorda bu o değil demişti emzirme konusuna gelince inan hiçbir bilgim yok ama senin duygu durumunu anlamaya çalışıyorum umarım en kısa zamanda en az üzüntüyle atlatırsın bu süreci çünkü hem hormonlar hem de ağlayan bir bebek çok zor olmalı ama eminimki sen onu da çok başarılı yönetirsin💝
Ah ben şimdi yine duygulandım🥹hepimiz öyleyiz kuzum. Annelik zor bir yolculuk zaten hamileliğin ilk haftalarından başlıyor bu zorluk. Bebeklerimizi düşünmediğimiz tek bir an olmuyor. Acaba büyüyor mu suyu nasıl kalbi nasıl derken doğunca da başka dertleri başlıyor. Şükürler olsun 🥹♥️

annabelica annabelica canım bak en azından bebisinden bir sıkıntı olmadığını öğrendin gelmis gecmis olsun🙏🌸
Benim emzirme alakali tecrübem yok ama cok yakinim daha bebegi 6 7 aylikken fln hamile kalmisti yeniden, o dönem herkes israrla emzirmeyi birakmasini söylemişti iki cocuga da fayda etmez o süt demişlerdi. Tabi cok eskidendi neden dediklerini bilmiyorum aklimda bu var sadece.
Doktorun en dogrusunu bilip seni yonlendirmistir elbette işin duygusal boyutu vardır ama o da hamişlikten daha uçlarda yaşamana sebep oluyordur yüksek ihtimalle. Kolayca atlatirsiniz inşallah 🙏
Çok şükür canım🙏🏼 O kadar küçük olsaydı ben de bıraktırmazdım canım. 1 yaşa kadar besin olarak ihtiyacı var zaten. Ben 1,5 yaşa getirdim artık vicdanen rahatım sadece hüzünleniyorum ister istemez 🥹

Kızlar yarın benimde detaylı ultrason günüm daha önce giren yoktu diye hatırlıyorum ilk bana denk geldi galiba yarın 21. Haftada olucam
İnşallah güzel ve temiz geçer sadece karından mı yapıyolar yoksa vajinalde bakılıyormu acaba 😕
Karından bakılıyor canım ama ilk kızımda beyninde bir kısmı görememişti bebeğin duruşundan dolayı. Vajinal bakmıştı yine görememişti. En son yürü bişeyler ye gel dedi. Döndüğümde karından görmüştü artık. Ama genelde ihtiyaç duymuyorlar vajinal bakmaya

Bende böyleydim son kez emzirirken ağlamıştım çok üzülmüştüm aramızda ki bağ kopcak sanmıştım emzirmek çok değişik güzel.. ama bitince bu sefer göğüs ağrısı mastit uğraşırken bir baktım bende alışmışım istediğimi giyebiliyorum geceleri uyuyorum falan😅 içten içe şükür yarabbim demelere başladım🙈 mastitken doktora gitmiştim o da tamamen hormonal enzirme bitince tüm hislerin düzelcek demişti 🫠
Ya demekki normalim ben 😀 işte o son emzirme hissiyatını da yaşayamadım böyle aniden bir karar alınca. İnşallah mastit olmam hiç o kısmını düşünmedim 🙈

Z Zaaraaa emzirmeyi bırakan sendin dimi canım. Nasıl geçti süreciniz. Çok kötüyüm ya. Kızlar da dicek ne kadar abartıyor diye ama 2 sene sonra görürüm ben onları 🥹
Evet canım bendim bıraktık malesef ama tahminimden daha kolay oldu ama yaklaşık 10 -15 gün sürdü gidip gelip istiyordu 1 gün pik yaptı çok ağladı sonra unuttu bebişim 🥺

Kızlar yazamadım. Doktor da geldi uzun uzun anlattı herşeyi kızım büyümüş çok sağlıklıydı. Amniyon sıvısı yeterli dedi. Vajinal ultrasonla açıklık ya da rahim ağzı kısalığı var mı diye bakalım dedi. 25 altı riskliymiş benimki 36 mm çıktı. Açıklık da yok rahim ağzı kapalı dedi.Şu an erken doğum riskini gösteren hiç bir bulgu yokmuş. Ped gibi birşey verdiler yarım saat gezip gel dediler ona da bakacaklarmış. Bir daha böyle bir akıntı olursa hemen o an gel dediler çünkü test sonuç vermeyebilirmiş. Başınıza gelirse aklınızda olsun kızlar. İnşallah olmaz da işte başımıza ne geleceği belli olmuyor. İnşallah hic birimize olmasın böyle birşey çok korktum hala da tam rahat edebilmiş değilim. Emzirmeyi sorucam bu doktora da şimdi. Bırak derse birakicam artık aklımda 2 hafta daha vardı. Eşim izne gelince onu yormayayim diyordum ama en fazla bir hafta ağlamasını çekecek artık o da yapacak bişey yok
Kuzucum öncelikle senin ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim 🥹 🙏 emzirme konusuyla ilgili hiiiç bir duygum olmadığı için sana ne söyleyeceğimi bilemiyorum ama sen en güzel şekilde bu süreci de bitireceksin inanıyorum❤️ yaşamadığım bir duygu hakkında ahkam kesmek istemem zaten çok duygusalsın hissediyorum, o yüzden en güzel şekilde sonlansın senin için 🙏

Kuzucum öncelikle senin ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim 🥹 🙏 emzirme konusuyla ilgili hiiiç bir duygum olmadığı için sana ne söyleyeceğimi bilemiyorum ama sen en güzel şekilde bu süreci de bitireceksin inanıyorum❤️ yaşamadığım bir duygu hakkında ahkam kesmek istemem zaten çok duygusalsın hissediyorum, o yüzden en güzel şekilde sonlansın senin için 🙏
Bu duyguyu sen de tadacaksin canım az kaldı♥️ hepimiz sağlıkla Aralık ayına ulaşalım da. Nasıl güzel bir duygu olduğunu göreceksiniz siz de 🥹♥️

Back
X