- Konu Sahibi annabelica
-
- #17.881
Canım sıkma canını bu kadar kardeşlerin sonuçta bazen samimiyeti başka şeyle karıştırabiliyorlar kötü niyetli olmadıklarına eminim. Kendince şaka gibi onlar için sen takılma zaten cevaplarını vermişsin öyle içinde karartmanormalde bende yapamıyorum ama ben başarmak istiyorum busefer mesafeli olmak en iyisi ben çok mutlu olabilen bir insanım küçüçük bişeyde ve böyle beni üzecek kişilerden uzak durmak en sağlıklısı benim için. keşke bi hareketim olsaydıda hormonlrın diye laf yediğime deyseydi.
Canım üzme onlar o kadar sık oluyor ki hepside geçiyor ilerleyen haftalarda kalpte parlaklık beyinde kist böbrekte genişleme gibi şeyler çok çıkıyor bu haftalarda bebişin gayet iyi emin olKızlar sabah sabah moralim bozuldu. Bebeğin kalbinde beyaz leke gördü devletteki doktorumperinatolog randevunu 20lere bırakma 2 hafta sonra git dedi
Ben içiyorum canım doktor ağrın olursa kullan demişti normalde çok etki etmeyen parol hemen geçiriyor hattaArkadaşlar dünden beri inanılmaz basim ağrıyor basim agriyinca da ben kusuyorum parol içsem olur mu acaba ya
İnşallah canım çok teşekkür ederimGenelde kalp hastalıklarını down sendromu ile ilişkilendiriyor doktorlar, iyi düşün lütfen, özele de bir göster bakalım, bak ne güzel demiş ameliyat gerektirmez yani kaybolacaktır, önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum canım, hiç üzülme ve endişelenme
Ya benimde öyle şiş şiş oluyor. bide şu Kasım grubunu okuyorum çok sık, orda karında sertlik falan olması tehlikeli demişler benimde karnım hep çok sert gibi doktora da sormadım hiç gidip bakmalı mıyım?Günaydın canım, benim de öyle tuzla falan alakası yok valla, yüzüğümü falan asla takamıyorum zaten, iş yerinde de terliğe geçtimdoktora sordum ben hormonlardan dolayı oluuyor mümkün olduğunca ayaklarını ellerini hareket ettir dedi
Ay öyle şeyler ben de okudum. Benim de daha çok akşamları çok sert oluyor bilemedim ki bana normal gibi geliyor aslında, sertlik dediği parmağını göbeğine dokunduğunda göbeğin içeri doğru geçmemesiymiş. Cumartesi günü doktor randevum var unutmazsam sorcam inşallahYa benimde öyle şiş şiş oluyor. bide şu Kasım grubunu okuyorum çok sık, orda karında sertlik falan olması tehlikeli demişler benimde karnım hep çok sert gibi doktora da sormadım hiç gidip bakmalı mıyım?
Bu durum beni baya üzdü bu kadar erken başlamaz sanıyordum ben yaCanım iki ay önce favori terliğimin genişlik kısmını en bola getirmiştim ohh be dünya varmış demiştim. İki gün önce dışarıda farkettim ki şimdi o hali bile tam olmaya başlamışşu an öyle ödemli durmuyor ayaklarım ama demek ki yavaş yavaş şişiyoruz.
Kız ben 12 haftadan beri yüzüğümü takamıyorum düşünGünaydın canım, benim de öyle tuzla falan alakası yok valla, yüzüğümü falan asla takamıyorum zaten, iş yerinde de terliğe geçtimdoktora sordum ben hormonlardan dolayı oluuyor mümkün olduğunca ayaklarını ellerini hareket ettir dedi
Canım bence bir 10 gün sonraya erteleyebilirsin zaten yeni gittin ya .21 den sonra daha iyi benceAllakım neydi günakım
Eller hareket etmeye başladıkça yüzlerine dokunuyorlar sanırımbizimkide kulağını kapamıştı bir susun der gibi . Tam ideal zamanda çağırmış, ben 20+4 erkenmi acaba randevu değiştirsemmi diyorum bilemedim
aman çalışma çok zor oluyor yaaa resmen ayak bileğimde parmağımın izi çıkıyor gamze oluşuyor o şekilde ödem var hareketsizlikten. Oturduğun sürece ayaklarının altına yastık koy uzan havada kalsın ayakların daha iyi geliyor kuzu.Kız ben 12 haftadan beri yüzüğümü takamıyorum düşünben evdeyim ama ev işi yaptığımı düşün sabah kalkıyorum ayaklarım davul gibi çalıştığım döneme denk gelseydi ben nasıl olurdum bilmiyorum Allah kolaylık versin canım
Ay soralım valla ben dayanamayıp öncesinde gitmezsem tabiAy öyle şeyler ben de okudum. Benim de daha çok akşamları çok sert oluyor bilemedim ki bana normal gibi geliyor aslında, sertlik dediği parmağını göbeğine dokunduğunda göbeğin içeri doğru geçmemesiymiş. Cumartesi günü doktor randevum var unutmazsam sorcam inşallah
Doktorum ısrarla 20+4 dediği o an bir feleğim şaştıCanım bence bir 10 gün sonraya erteleyebilirsin zaten yeni gittin ya .21 den sonra daha iyi bence
Bahaneye bile gerek yok karnım sertleşti korktum geldim diyebiliriz istediğimiz zamanAy soralım valla ben dayanamayıp öncesinde gitmezsem tabihaftaya detaylı var bahane edip gidip tahlillerimi baştan yapmak istiyorum desem çok dandik bi bahane mi olur
Oyyyy maşallah kuzuşaaa yaaaaaTeyzeler biz kontrolden geldik çok şükür Allah’ıma 263 gr 17 cm olmuşuz maaşallah .18 Ağustosa detaylı ultrasona randevu verdi doktorumuz
O zaman tamam canım doktorun ne dediyse onu yap tabi zaten bana sa 20-22 arası dedi .1 ay sonra diyince bizde öyle aldık .Bu arada plasentası aşağıda olan arkadaşlar çok şükür benimki yukarı çıkmış darısı size inşaallahDoktorum ısrarla 20+4 dediği o an bir feleğim şaştıyoksa 21+4 alacaktım
Kuzum genelde kalpteki parlaklık ilerleyen zamanlarda geçiyor diye duydum sen yine de kötü düşünme ama bence detaylıya çok da erken gitme. Doktorunla görüştüğünde inşallah içini daha da rahatlatırhiperekojenik kardiyak odak Diye geçiyormuş. Korkma ameliyat vs gerektirmez belki geçebilir kendiliğinden ama genetik hastalıkların belirtisi de olabilir dedi. Baktım google da down sendromunda oluyormuş. Bilmiyorum özeldeki doktorumdan hemen randevu aldım akşam oraya gideceğim
Canım benim doktor da 20+1e oluşturdu. Ama burada şöyle bir durum da var. Senin bebeğin günüyle tam uyumlu mu yoksa biraz daha büyük görünüyor mu? Mesela tamam ben son adete göre 20+1 olacağım ama bebişler yaklaşık bir hafta büyük çıkıyor. Sende de böyle bir durum varsa o yüzden 20.haftaya ayarlamanı istemiş olabilir.Doktorum ısrarla 20+4 dediği o an bir feleğim şaştıyoksa 21+4 alacaktım
Canım moralini bozma arkadaslar da yazmis bazen hafta ilerledikce geçiyor kayboluyormus bunlar.Kızlar sabah sabah moralim bozuldu. Bebeğin kalbinde beyaz leke gördü devletteki doktorumperinatolog randevunu 20lere bırakma 2 hafta sonra git dedi
Ay evettBahaneye bile gerek yok karnım sertleşti korktum geldim diyebiliriz istediğimiz zamaneğer çok rahatsız etmiyorsa bekle kız bir hafta detaylın da varmış zaten uzun uzun bakılacaksın
Canim havanın aşırı sıcak oldugu günler benimde başım hep agriyor. Bugun bende agriyla uyandım. Parol zararli degil hamilelikte kullanmak istersen.Arkadaşlar dünden beri inanılmaz basim ağrıyor basim agriyinca da ben kusuyorum parol içsem olur mu acaba ya
Aşkım ben işte erken değilmi dediğimde yok bebeğin küçük değil dedi, 4 gün falan önden gidiyorCanım benim doktor da 20+1e oluşturdu. Ama burada şöyle bir durum da var. Senin bebeğin günüyle tam uyumlu mu yoksa biraz daha büyük görünüyor mu? Mesela tamam ben son adete göre 20+1 olacağım ama bebişler yaklaşık bir hafta büyük çıkıyor. Sende de böyle bir durum varsa o yüzden 20.haftaya ayarlamanı istemiş olabilir.
Yaa sorma okumak iyi mi kötü mü çözemedim içim rahatlayacağına daha da panik oluyorum bazen diyorum okumıyım hiç ama tutamıyorum kendimiAy evettaslında bi sıkıntım yok okumayana kadar normaldir dedimde onları okuyunca bi korktum hani bize nst falan bakmıyorlar daha hiç. ama dediğin gibi bide el ayak şişince neyse oda normalmiş sizde de varsa tamam beklim napayım bide memlekete taşındık biz yeni doktorum bu deli de beni buldu demesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?