Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Canım sıkma canını bu kadar kardeşlerin sonuçta bazen samimiyeti başka şeyle karıştırabiliyorlar kötü niyetli olmadıklarına eminim. Kendince şaka gibi onlar için sen takılma zaten cevaplarını vermişsin öyle içinde karartma
Kızlar sabah sabah moralim bozuldu. Bebeğin kalbinde beyaz leke gördü devletteki doktorum perinatolog randevunu 20lere bırakma 2 hafta sonra git dedi
Canım üzme onlar o kadar sık oluyor ki hepside geçiyor ilerleyen haftalarda kalpte parlaklık beyinde kist böbrekte genişleme gibi şeyler çok çıkıyor bu haftalarda bebişin gayet iyi emin ol
Arkadaşlar dünden beri inanılmaz basim ağrıyor basim agriyinca da ben kusuyorum parol içsem olur mu acaba ya
Ben içiyorum canım doktor ağrın olursa kullan demişti normalde çok etki etmeyen parol hemen geçiriyor hatta

İnşallah canım çok teşekkür ederim

Ya benimde öyle şiş şiş oluyor. bide şu Kasım grubunu okuyorum çok sık, orda karında sertlik falan olması tehlikeli demişler benimde karnım hep çok sert gibi doktora da sormadım hiç gidip bakmalı mıyım?

Ay öyle şeyler ben de okudum. Benim de daha çok akşamları çok sert oluyor bilemedim ki bana normal gibi geliyor aslında, sertlik dediği parmağını göbeğine dokunduğunda göbeğin içeri doğru geçmemesiymiş. Cumartesi günü doktor randevum var unutmazsam sorcam inşallah

Bu durum beni baya üzdü bu kadar erken başlamaz sanıyordum ben ya Yazın doğurmuyorum diye dua ederken yazdan ödemler başladı

Kız ben 12 haftadan beri yüzüğümü takamıyorum düşün ben evdeyim ama ev işi yaptığımı düşün sabah kalkıyorum ayaklarım davul gibi çalıştığım döneme denk gelseydi ben nasıl olurdum bilmiyorum Allah kolaylık versin canım

Canım bence bir 10 gün sonraya erteleyebilirsin zaten yeni gittin ya .21 den sonra daha iyi bence

aman çalışma çok zor oluyor yaaa resmen ayak bileğimde parmağımın izi çıkıyor gamze oluşuyor o şekilde ödem var hareketsizlikten. Oturduğun sürece ayaklarının altına yastık koy uzan havada kalsın ayakların daha iyi geliyor kuzu.

Ay soralım valla ben dayanamayıp öncesinde gitmezsem tabi haftaya detaylı var bahane edip gidip tahlillerimi baştan yapmak istiyorum desem çok dandik bi bahane mi olur

Ay soralım valla ben dayanamayıp öncesinde gitmezsem tabi haftaya detaylı var bahane edip gidip tahlillerimi baştan yapmak istiyorum desem çok dandik bi bahane mi olur
Bahaneye bile gerek yok karnım sertleşti korktum geldim diyebiliriz istediğimiz zaman eğer çok rahatsız etmiyorsa bekle kız bir hafta detaylın da varmış zaten uzun uzun bakılacaksın

Doktorum ısrarla 20+4 dediği o an bir feleğim şaştı yoksa 21+4 alacaktım
O zaman tamam canım doktorun ne dediyse onu yap tabi zaten bana sa 20-22 arası dedi .1 ay sonra diyince bizde öyle aldık .Bu arada plasentası aşağıda olan arkadaşlar çok şükür benimki yukarı çıkmış darısı size inşaallah

Kuzum genelde kalpteki parlaklık ilerleyen zamanlarda geçiyor diye duydum sen yine de kötü düşünme ama bence detaylıya çok da erken gitme. Doktorunla görüştüğünde inşallah içini daha da rahatlatır

Doktorum ısrarla 20+4 dediği o an bir feleğim şaştı yoksa 21+4 alacaktım
Canım benim doktor da 20+1e oluşturdu. Ama burada şöyle bir durum da var. Senin bebeğin günüyle tam uyumlu mu yoksa biraz daha büyük görünüyor mu? Mesela tamam ben son adete göre 20+1 olacağım ama bebişler yaklaşık bir hafta büyük çıkıyor. Sende de böyle bir durum varsa o yüzden 20.haftaya ayarlamanı istemiş olabilir.

Kızlar sabah sabah moralim bozuldu. Bebeğin kalbinde beyaz leke gördü devletteki doktorum perinatolog randevunu 20lere bırakma 2 hafta sonra git dedi
Canım moralini bozma arkadaslar da yazmis bazen hafta ilerledikce geçiyor kayboluyormus bunlar.
Insallah güzel haberler alırsın hemen umutsuzluk yok

Bahaneye bile gerek yok karnım sertleşti korktum geldim diyebiliriz istediğimiz zaman eğer çok rahatsız etmiyorsa bekle kız bir hafta detaylın da varmış zaten uzun uzun bakılacaksın
Ay evett aslında bi sıkıntım yok okumayana kadar normaldir dedimde onları okuyunca bi korktum hani bize nst falan bakmıyorlar daha hiç. ama dediğin gibi bide el ayak şişince neyse oda normalmiş sizde de varsa tamam beklim napayım bide memlekete taşındık biz yeni doktorum bu deli de beni buldu demesin

Arkadaşlar dünden beri inanılmaz basim ağrıyor basim agriyinca da ben kusuyorum parol içsem olur mu acaba ya
Canim havanın aşırı sıcak oldugu günler benimde başım hep agriyor. Bugun bende agriyla uyandım. Parol zararli degil hamilelikte kullanmak istersen.
Ama migren taşi var daha once de tavsiye etmistim ben onu kullaniyorum bas agrilarinda ilacsiz o da kesiyor en azindan bayagi bir hafifletiyor. Bir bak ona istersen.

Aşkım ben işte erken değilmi dediğimde yok bebeğin küçük değil dedi, 4 gün falan önden gidiyor

Yaa sorma okumak iyi mi kötü mü çözemedim içim rahatlayacağına daha da panik oluyorum bazen diyorum okumıyım hiç ama tutamıyorum kendimi haha bişey olmaz be ne insanlar görüyorlardır boşversene sonuçta on kere de hamile olsak hepsi farklı olabiliyor illa sormak lazım. ama sen yine de bekle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…