- 15 Mayıs 2022
- 1.687
- 2.083
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.001
Aaa olabilir bakBenim ilk kızım o yüzden mi geç geldi ya onu geç hissetmiştim
Hayır canım alamıyorsun tamamını. Bir kısmını iade ediyorlar. 2 defa test gitti ya onun kargolama süreci eve hemşire gelmesi yurtdisinda işlenme süreci derken tüm parayi iade etmiyorlar.Kuzu sen fetalin ödemesini iade aldın dimi
O nasil sey be. Bence sen herkese örnek olmalısın. Devlette detayli yaptiracaklar bir kez daha düşünsün.Canım devlette gittim. Boyunu kilosunu falan sordum onada enabıza atıcam dedi. Benimle konuştuğu tek konu 2li test yaptırdın mı evet dedim yüksek çıktı fetal yaptırdım onda düşük çıktı dedim. İşte amniyosentez yaptır fetalde de %1 de olsa ihtimal var dedi. İstemiyorum deyincede imza aldı. Başka hiç bişey konuşmadı. Arada bir dert yandı çok hareketli yapamıyorum falan dedi. Bi 35-40 dk falan da sürmüştür. Bende anlayamadım. Şimdi araştırma hastanesi bakıcam. Tekrar detaylı düşünüyorum
Kız benden iki tane sen çıkıyor42 kiloyum ve ilk gebelik gecen gun kontrole gittim el salladicok guzel bi duygu insallah bende hemen hissederim
canogurumii youtube den baktım canım kadın cok guzel anlatiyor bende tarif kitabıda var ordanda bakıyorumCanım sen nerden bakıp yapıyorsun sayıları falan nasıl ayarladın?
cok guzel olmuslae canim ellerine saglikKızlar bunlar da benim yaptıklarımın bir kısmı
Daha cok vardida fotolarini ve oyuncaklari bulamadim bir cok da bebislere hediye ettim falan derken simdilik elimde kalanlar bunlar
MerhabaMerhabalar, veritas firmasından memnun kaldınız mı? Bende gebeliğimin 11. Haftasındayım bu hafta perşembe günü için veritas firmasından Fetal Dna testi randevusu aldım. İstanbulda memorial hastanesine gidiyorum birkaç yurtdışı bağlantılı şirket önerdiler ancak en çok içime veritas sindi. En kapsamlı paketi seçtim. Umarım memnun kalmışsınızdır ve her şey yolunda gitmiştircinsiyeti ne oldu bu arada sağlıkla gelsin
Yaşadığın yer neresi ben Bursa’da yaşıyorum Bilecik eğitim araştırmaya gidiyorum detaylıda aşırı iyi bir doktor çok bilgi veriyor herşeyi anlatıyor yakınındaysa bir oraya da bak derimCanım devlette gittim. Boyunu kilosunu falan sordum onada enabıza atıcam dedi. Benimle konuştuğu tek konu 2li test yaptırdın mı evet dedim yüksek çıktı fetal yaptırdım onda düşük çıktı dedim. İşte amniyosentez yaptır fetalde de %1 de olsa ihtimal var dedi. İstemiyorum deyincede imza aldı. Başka hiç bişey konuşmadı. Arada bir dert yandı çok hareketli yapamıyorum falan dedi. Bi 35-40 dk falan da sürmüştür. Bende anlayamadım. Şimdi araştırma hastanesi bakıcam. Tekrar detaylı düşünüyorum
Vallahi billahi dogru bu yeni beta kuşağı çok farklı:)Yaa kuzum bu grupta bütün teorileri çürütmedik mi zaten
ahiretliğim ben yokken bana işde ayarladı canım bacım benimsuuuduru68 seviyor sosyal medyada öyle işleri senin pr sayfa yöneticin olsun, bak her şey aramızda çözülüyor
seni bu kadar üzmüş olmalarına üzüldüm canım benim umarım telafi edip kalbini alabilirler ailenle öyle kalmanı istemem
İkili test yaptırdım 17+2 suan. Down riskini arttırıyomuş bu durum . Fetal mi yaptırsam diye düşünüyorumcanım ikili test ya da fetal yaptırmıs mıydın? bir de kaçıncı haftadasın su an
Beni 23. Hafta çağırdı aşı için numarası varsa yarın arayıp söyle istersen veya uğra konuş için daha rahatlamış olurHanımlar tetenozu 20. hafta değilde 21 de yaptırsak bir sıkıntı olur mu daha önceki gebeliklerinizde kaçıncı hafta yaptırmıştınız Çarşamba uçağa bincem Azerbaycana gidicez, salı yaptırsam yan etki vs çok oluyor mu yoksa 21. Haftaya mı bıraksam bilemedim
Canım benim doktorum 24.hafta dediHanımlar tetenozu 20. hafta değilde 21 de yaptırsak bir sıkıntı olur mu daha önceki gebeliklerinizde kaçıncı hafta yaptırmıştınız Çarşamba uçağa bincem Azerbaycana gidicez, salı yaptırsam yan etki vs çok oluyor mu yoksa 21. Haftaya mı bıraksam bilemedim
Ay ben yarın sabah gidiyorumKızlar benimde detaylı ultrason haftaya salı sabah olcakbenden önce giden varmı detaylıya ilk benmiyim?
yaa ciddimi Allahım çok heycanladım en güzel doktor randevusu benceAy ben yarın sabah gidiyorum
Ağrı falan yok dün yolculuk yaptık 4 saat memlekete geldik bir de muayene de vajinal baktı doktor belki ondandır diye gitmedim şimdilik yarın de gelirse leke görüneceğim doktoraCanım ağrın falan var mı. Kendini mi yordun lekelenme yaşadın acaba ?
Gidecek misin kontrole veya doktoruna yazsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?