Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
O nasil sey be. Bence sen herkese örnek olmalısın. Devlette detayli yaptiracaklar bir kez daha düşünsün.
Kesinlikle özel perinatolog ile gorusmelisin bence. Hicbir bilgi vermemiş ne anladin sen o zaman bu detaylidan. Vakit kaybetmeden baska dr.a görün kuzum.
Hareketli olsun daha iyi ya iste bebek. Daha ne istiyorsun deyip kalksaydin masadan

Merhaba evet çok memnun kaldım firmayla iletişimde olan kadın da çok ilgiliydi. Fetal sonucumuz temiz geldi bende tam 11+0 iken yaptırmıştım. Benim abim down sendromlu ailede böyle bir genetik rahatsızlık olduğu için yaptırmıştık ve bizde en kapsamlı paketi tercih ettik. Cinsiyetimizi de ilk o şekilde öğrendik firma doktora iletiyor cinsiyet bilgisini kızımız olacak inşallah testi verdikten yaklaşık 5 hafta sonra da doktor kontrolünde kız olduğunu ultrasonda gördük şu anlık çok şükür yolunda herşey umarım sizde çok memnun kalırsınız bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız

Yaşadığın yer neresi ben Bursa’da yaşıyorum Bilecik eğitim araştırmaya gidiyorum detaylıda aşırı iyi bir doktor çok bilgi veriyor herşeyi anlatıyor yakınındaysa bir oraya da bak derim

seni bu kadar üzmüş olmalarına üzüldüm canım benim umarım telafi edip kalbini alabilirler ailenle öyle kalmanı istemem
benim kalbim hemen kırılıyor ama mesafemi koydum canım şimdilik böyle kalsın istiyorum güzel mesajlarin icinde tesekkür ederim canım

Hanımlar tetenozu 20. hafta değilde 21 de yaptırsak bir sıkıntı olur mu daha önceki gebeliklerinizde kaçıncı hafta yaptırmıştınız Çarşamba uçağa bincem Azerbaycana gidicez, salı yaptırsam yan etki vs çok oluyor mu yoksa 21. Haftaya mı bıraksam bilemedim

Beni 23. Hafta çağırdı aşı için numarası varsa yarın arayıp söyle istersen veya uğra konuş için daha rahatlamış olur

Canım benim doktorum 24.hafta dedi

Canım ağrın falan var mı. Kendini mi yordun lekelenme yaşadın acaba ?
Gidecek misin kontrole veya doktoruna yazsaydın
Ağrı falan yok dün yolculuk yaptık 4 saat memlekete geldik bir de muayene de vajinal baktı doktor belki ondandır diye gitmedim şimdilik yarın de gelirse leke görüneceğim doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…