- 18 Kasım 2024
- 521
- 328
- 18
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.021
İşte hep diyoruz ya polis zoruyla getirilmiş gibiydi sankiO nasil sey be. Bence sen herkese örnek olmalısın. Devlette detayli yaptiracaklar bir kez daha düşünsün.
Kesinlikle özel perinatolog ile gorusmelisin bence. Hicbir bilgi vermemiş ne anladin sen o zaman bu detaylidan. Vakit kaybetmeden baska dr.a görün kuzum.
Hareketli olsun daha iyi ya iste bebek. Daha ne istiyorsun deyip kalksaydin masadan
Yarın gidicem canım teşekkür ederimCanım sertleşme için bişey diyemem ama lekelenme varsa bence bir muayene olmanda fayda var
Ahhh kuzum istanbuldayımYaşadığın yer neresi ben Bursa’da yaşıyorum Bilecik eğitim araştırmaya gidiyorum detaylıda aşırı iyi bir doktor çok bilgi veriyor herşeyi anlatıyor yakınındaysa bir oraya da bak derim
Harika, çok sevindim güle güle sağlıkla büyütün kızınızıMerhabaevet çok memnun kaldım firmayla iletişimde olan kadın da çok ilgiliydi. Fetal sonucumuz temiz geldi bende tam 11+0 iken yaptırmıştım. Benim abim down sendromlu ailede böyle bir genetik rahatsızlık olduğu için yaptırmıştık ve bizde en kapsamlı paketi tercih ettik. Cinsiyetimizi de ilk o şekilde öğrendik firma doktora iletiyor cinsiyet bilgisini kızımız olacak inşallah testi verdikten yaklaşık 5 hafta sonra da doktor kontrolünde kız olduğunu ultrasonda gördük şu anlık çok şükür yolunda herşey umarım sizde çok memnun kalırsınız bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Ya hem çok heyecanlıyım hem de çok gergin. Rabbim umduğumuza nail, korktuğumuzdan uzak eylesinyaa ciddimi Allahım çok heycanladım en güzel doktor randevusu bencebize herşeyi anlat canım bide resim iste renkli ikiz kuzucuklardan
Canım saat kacta randevun. Ay hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin. Hersey yolunda olsun dualarimiz seninle.Ya hem çok heyecanlıyım hem de çok gergin. Rabbim umduğumuza nail, korktuğumuzdan uzak eylesin
Olabilir canim dedigin gibi vajinal usg den sonra agri falan da olabilir dedi gecen acil doktoru bana ben muayene olmadim vajinal ama.Ağrı falan yok dün yolculuk yaptık 4 saat memlekete geldik bir de muayene de vajinal baktı doktor belki ondandır diye gitmedim şimdilik yarın de gelirse leke görüneceğim doktora
Canım geçmiş olsun göğüs uçlarını hamilelik boyu uyarmamak gerekiyor çatlamıştır belki emzirirken ilk yara olduğunda anlattığın gibi bir acıma oluyorKızlar öğlenden beri perişan oldum, sağ mememin ucu önce kızardı şimdi karardı, delinmiş gibi, sıktım hafif sıvıda geldi şeffaf, ama ağrısı sanki biri ucuna bıçak atıyor gibiinanılmaz huzursuz etti beni, doktoruma yazdım bol bol nemlendir, sıkma ucuna dokunma dedi, ağrın varsada Bactroban sür dedi birkaç gün, aldım sürdüm. Yani acile gidecektim o derece sızlıyor, başınıza gelirse krem aklınızda olsun
Aşkım aslında hiç dokunmuyorum, ucu hep acıdığı için, sadece çatlak kremi sürdüğümde dokunuyorum, eşime bile elletmem yaniCanım geçmiş olsun göğüs uçlarını hamilelik boyu uyarmamak gerekiyor çatlamıştır belki emzirirken ilk yara olduğunda anlattığın gibi bir acıma oluyor
Teşekkür ederim. Gittim, suyu iyi dedi bir sıkıntı yoktu çok şükür, sizin de her şey yolunda gidiyordur inşallah, Endişe yapmayınEvet ben de 20+1’im bugün. Bende de sürekli akıntı var ama o su gibi kısmı artmıştı geçtiğimiz iki üç gün. E sıcak terliyoruz hepsi birbirine giriyor. Benim randevum 1’inde, daha var. Doktor usg’de suyuna da bakıyor, azalma olursa anlar diye düşünüyorum. Umarım yarın güzel haberler alırsınız
Başlarda acıyor yara oluyor yazın doğum yapmak o yönden avantajlı açık gezebiliyosun hava almadıkça iyileşmiyorAşkım aslında hiç dokunmuyorum, ucu hep acıdığı için, sadece çatlak kremi sürdüğümde dokunuyorum, eşime bile elletmem yani
Dün hafif sızlama vardı bu gün coştu, ay emzirirken böyle bir şey olursa ağrısını düşünemiyorum bile
Sevindim adınıza, sağlıkla gelsinTeşekkür ederim. Gittim, suyu iyi dedi bir sıkıntı yoktu çok şükür, sizin de her şey yolunda gidiyordur inşallah, Endişe yapmayın
Sabit bir şekilde geri ya da ileri çıkması sorun değil diye biliyorum. Yani bir hafta geriden geliyorsa her kontrolde sıkıntı yok ama diyelim gebelik ilerledikçe açılıyorsa aradaki fark o zaman sıkıntı olma ihtimali var. Fark 1 haftayken 2 olur 3 olur vs. Zaten şüphelenecek bir durum olsa doktor mutlaka söylerdi. Hem bazen büyük ölçüyorlar uzuvları. Mesela ben geçen gittiğimde gördüm, doktor baş çevresini tam yakalayamadı, bir tık büyük oldu sanki çizdiği çember ve büyük çıktı günü. Halbuki öyle değildi. Sıkma canını yani, önemli bir fark yokmuş zaten.Kızlar aklıma bir şey takıldı galiba boşa endişeleniyorum çünkü ölçümler çok sağlıklı olmuyor. Benim zaten sata göre bebiş küçük çıkıyor en başından beri. Büyük ihtimalle geç döllenme ve yumurtlamam oldu. Sata göre 17+6 olmam gerekirken usgye göre 17+0 şeklinde. Ben en son 16+1 de kontrole gittim doktor baş gövde popo ölçümü yaptı ağırlığı da söyledi ama hiç aklımda kalmamış heyecan ve stresten ama söylerken haftasını 15+6 dedi. Bebek niye her ultrasonda küçük çıkıyor. Çoğu kişinin geç döllenme olmasına rağmen haftasını yakalamış hatta nerdeyse herkesin önde gidiyor. Benim niye küçülüyor. Uykum kaçtı gerçekten gereksiz kuruntu mu yapıyorumdünden beri de nefes darlığım var acaba stres mi oldum. Bir sıkıntı olsa doktor söylemez miydi ? Niye hiç güvenemiyorum ?
Nişantaşı’nda Prof. Dr. Recep Has’a gitmiştim, herkes çok öneriyordu, sayılı isimlerden. Bak istersen canım, bu defa kendi doktoruma yaptırıcam ben detaylıyı.Kızlar istanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz perinatolog var mı
Ben ilk çocuğumda doğuma girmeden 10dk önce falan son kez ultrasonala dr bakmıştı çocuk küçük biraz 2900 civarı ama ultrason bu +-400 gr oynaması olağan demişti. Ve çocuk 3300 doğdu boyuda dediği gibi değil daha uzun çıktı. Yani cihazlar yanılabiliyor hareketinden pozisyonundan bile ölçümler farklı çıkabilir. Kafanıza takmayın lütfen. Son haftalarda mesela gelişimi yavaş vs görülürse tekrar detaylıya gönderiyorlar yolumuz uzun illa ki yakalar haftasını hatta belki yakaladı cihazlar yanlış ölçüyorKızlar aklıma bir şey takıldı galiba boşa endişeleniyorum çünkü ölçümler çok sağlıklı olmuyor. Benim zaten sata göre bebiş küçük çıkıyor en başından beri. Büyük ihtimalle geç döllenme ve yumurtlamam oldu. Sata göre 17+6 olmam gerekirken usgye göre 17+0 şeklinde. Ben en son 16+1 de kontrole gittim doktor baş gövde popo ölçümü yaptı ağırlığı da söyledi ama hiç aklımda kalmamış heyecan ve stresten ama söylerken haftasını 15+6 dedi. Bebek niye her ultrasonda küçük çıkıyor. Çoğu kişinin geç döllenme olmasına rağmen haftasını yakalamış hatta nerdeyse herkesin önde gidiyor. Benim niye küçülüyor. Uykum kaçtı gerçekten gereksiz kuruntu mu yapıyorumdünden beri de nefes darlığım var acaba stres mi oldum. Bir sıkıntı olsa doktor söylemez miydi ? Niye hiç güvenemiyorum ?
Aaa bunu bilmiyordum canım, söylediğin iyi oldu hemen stoklayacamBaşlarda acıyor yara oluyor yazın doğum yapmak o yönden avantajlı açık gezebiliyosun hava almadıkça iyileşmiyoravent kapak var alıp şimdi bile bu durumlarda kullanabilirsin iç çamaşırı temasını önlüyor
Sağ ol canım zaten en başından beri 1 haftalık fark vardı geç döllenmeden dolayı diye düşündük. Şimdi üstüne 2 gün eklenince korktum. Bi de hipotiroidim var ilaç dozunu ne kadar yükseltsek de gebelik için ideal sınırda tutamadım. Ondan da korkuyorum acaba gelişim geriliği mi oluyor diyeSabit bir şekilde geri ya da ileri çıkması sorun değil diye biliyorum. Yani bir hafta geriden geliyorsa her kontrolde sıkıntı yok ama diyelim gebelik ilerledikçe açılıyorsa aradaki fark o zaman sıkıntı olma ihtimali var. Fark 1 haftayken 2 olur 3 olur vs. Zaten şüphelenecek bir durum olsa doktor mutlaka söylerdi. Hem bazen büyük ölçüyorlar uzuvları. Mesela ben geçen gittiğimde gördüm, doktor baş çevresini tam yakalayamadı, bir tık büyük oldu sanki çizdiği çember ve büyük çıktı günü. Halbuki öyle değildi. Sıkma canını yani, önemli bir fark yokmuş zaten.
1 çift yetiyor canım yıkayıp tekrar kullanıyosun delikli plastik bir şeyAaa bunu bilmiyordum canım, söylediğin iyi oldu hemen stoklayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?