Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Aşkım ölçümler çok önemli, benim bir gittiğimde 5 gün önden, bir gittiğimde 2 gün önden tarzı oluyor, ki sende geç döllenmede olmuş, kafana takma, 1 hafta hiç bir şey değil, sen sağlıklı beslen bebeğe kilo aldıracak şeylerden, gerisi gelir

Gümüş kapak kesinlikle öneririm canım. Ben doğuma yakın kullanmaya başlayacağım.

Anladım kaygını, haklısın da ama 2 gün pek bir şey ifade etmez. Dediğim gibi doktorun eli milim kaysa bir ölçümü alırken o fark olur zaten. Düzenli takipte çıkar ortaya.

Evet canım zaten geç döllenme normalde 1 hafta kadar geriden geliyordu şimdi 2 gün eklenince endişelendim açıkçası. En başından beri de yiyorum hiç kusmadım doğru dürüst bulantı bile yaşamadım niye böyle oluyor anlayamadım

Anladım kaygını, haklısın da ama 2 gün pek bir şey ifade etmez. Dediğim gibi doktorun eli milim kaysa bir ölçümü alırken o fark olur zaten. Düzenli takipte çıkar ortaya.
Sıkıntı olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum 5-6 hafta sonrasına çağırdı hatta. Ama niyeyse tam güvenemiyor insan.

Sıkıntı olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum 5-6 hafta sonrasına çağırdı hatta. Ama niyeyse tam güvenemiyor insan.
Kesinlikle sıkıntı olma ihtimali olsa söylerdi. Ama içine sinmiyorsa başka doktorlara da görün istersen, hatta bu durumu paylaşabilirsin. Bir risk teşkil ediyor mu troid düzensizliği diye.

Kesinlikle sıkıntı olma ihtimali olsa söylerdi. Ama içine sinmiyorsa başka doktorlara da görün istersen, hatta bu durumu paylaşabilirsin. Bir risk teşkil ediyor mu troid düzensizliği diye.
Tiroid durumunu konuşuyoruz her kontrolde takip ediyorum ayrıca. Ona da normal dedi. Zaten kontrole de Çarşamba gittim gün geçtikçe kafama takılmaya başladı nedense keşke söylediği ölçümleri ve ağırlığı aklımda tutabilseydim diye kendime kızıyorum

Devlete mi gidiyorsun canım, onlar ultrason kapısı vermiyorlar galiba. Normalde verdikleri kağıtta yazıyor bütün ölçümler. Keşke verseler devlette de. İnsan aklında tutamaz ki

Devlete mi gidiyorsun canım, onlar ultrason kapısı vermiyorlar galiba. Normalde verdikleri kağıtta yazıyor bütün ölçümler. Keşke verseler devlette de. İnsan aklında tutamaz ki
Özele gidiyorum canım ama verdiği kağıtta ölçümleri yazmamış. Zaten görüntüyü de iyi yakalayamadı hiçbir şey belli değil. Kendisi de dalgın gibiydi yoğun çalışmıştı muhtemelen sanırım ondan da içime sinmedi. Ama ciddi bir şeyi de ihmal etmezdi heralde

Canım endişelenme bence bunun için benimki de geç döllenme ovitrelle ile hamile kaldığım için net bir şekilde biliyoruz bunu benim bebeğim de küçük çıkıyor hep hala yakalayamadı sata göre boyunu kilosunu ama döllenme zamanına göre normal dedi doktorum benim de bazen 1 hafta bazen 5 gün geride çıkıyor. Geçen sefer gittiğimde baş çevresini karnını kollarını bacaklarını ölçtü hepsi haftasıyla da uyumluydu eminim son aylara doğru bizim bebişlerimiz de gayet güzel bir şekilde büyüyecek arada öyle 3-4 hafta gerilik olmadığı sürece korkulacak bişey olmadığını düşünüyorum

Sağ ol canım haklısın. Endişelenecek bir şey olsa şimdiye kadar doktor söylerdi heralde böyle şeyleri hiç kafaya takmam sanıyordum ama hamilelik işte insanı ne hale sokuyor beslenemiyor mu yetemiyor muyum acaba hipotiroidim var ondan mı oldu derken bir sürü takıntılı düşüncenin içinde buluyorum kendimi

Seni çok iyi anlıyorum en ufak detayı bile nasıl büyütüyoruz gözümüzde annelik yüklendi bile şimdiden bünyeye bu arada benimde tiroidim yüksekti gebelik öncesinde de şu anda da ilaç kullanıyorum takibini yapıyoruz onunla alakalı olumsuz bir durum olacağını sanmıyorum. Bebek illaki bir şekilde büyüyor eşim ve ben biraz minyon tipliyiz belki de bebeğimiz de minyon tiplidir

Çıtı pıtı minnoş kızçeler doğuracağız desene ben de eskiden beri kullanıyordum gebelikte 75ten 125 e çıktık 4 haftada bir baktırıyorum arada ideal sınırın üstüne çıktığı oldu ama doktor sıkıntı olmayacağını söyledi bakalım inşallah sağ salim kucağımıza alırız. Kucağımıza alsak da insan birçok şeyden endişelenecek konu bulur. O yüzden şimdiden böyle kuruntulu biri olmamak için kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama zor

Yarın gidicem canım teşekkür ederim
Kötü birşey yoktur canım çoğu zaman lekelenmelerin bir anlami olmuyor ama yine de bakilmasinda fayda var tabi. Senin plasenta yerleşimiyle ilgili bir şey dedi mi doktorun. Aşağıda olabilir mi

Hayır canım alamıyorsun tamamını. Bir kısmını iade ediyorlar. 2 defa test gitti ya onun kargolama süreci eve hemşire gelmesi yurtdisinda işlenme süreci derken tüm parayi iade etmiyorlar.
Hadi ya bence vermelilerdi yine de. Neyse sonu güzel oldu ya artık gözünde yoktur eminim

Bana sağlık ocağı 20den sonra gelirsin demişti canım. 21+5te detaylıya gircem ondan sonra gelsem uygun mu dedim. Olur dedi. Tam bir haftası yok aslında. 21de gitmen uygun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…