Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Normal canım bunlar iğne batması gibi olurdu bana da çok. Arada da süt gelirdi bikac damla. Ama sıkmamak gerekiyormuş. Korkacak bişey yok inşallah ağrın geçer bir an önce

Canım geçmiş olsun göğüs uçlarını hamilelik boyu uyarmamak gerekiyor çatlamıştır belki emzirirken ilk yara olduğunda anlattığın gibi bir acıma oluyor
Ya bunu duymuştum düşük erken doğum riski olur memeler uyarilmayacak diye. Eşime bile elletmedim ilk gebelikte İkinciye hamile kaldım bebeğini emzirebilirsin dediler bu sefer de anlamadım

Ben de öyleydim ya eşime dokunma uzak dur memelerimden derdim hep o kadar tırsıyordum bişey olacak diye Yok kuzum emzirirken öyle olmaz endişe etme. İlk haftalar biraz vücudun alışmaya çalışıyor bebek de küçük olduğu için güçlü çekemiyor. O yüzden baştan belki biraz yara olabilir ama sonrası çok güzel

Kuzum geç döllenme haftasını yakalamaz ki. İlk haftalarda ölçümler net olmayabiliyor o yüzden doktorları geç döllenme olabilir diyorlar. Ama sonradan doğru ölçüm alınınca geç döllenme olmadığı ortaya çıkıyor. Her bebek aşağı yukarı aynı büyüyor yoksa. Geç döllenen yumurtlar sonradan atağa geçmiyor hiç korkacak bişey yok samimi söylüyorum. Senin gerçekten geç döllenme olmuş bence. Bebeğin istikrarlı şekilde güzel büyümüş çünkü 1-2 gün farka da takılma bence. Onlar çok önemsiz farklar ölçümle ilgili olabiliyor. Detaylidan sonra daha ayrıntılı öğrenirsin zaten için rahatlamış olur

Kızzz ben yasak koydum memitolara, o kadar acıyor ki uçları büyüdüler hatta bedenim bile büyüdü, çok ağrı oluyor sürekli sızlıyor ve acıyor uçları sanki yanıyor böyle

Kesinlikle katılmıyorum hormonlar sadece hamilelikte salgılanmıyor her zaman insanda o hormonlar bulunuyor sizin hormonlarda bozulmuş deseydin kuzum benim karşımda kim olursa olsun ben cevabını veririm senin kalbini kırmışlar çok üzüldüm buna bence biraz mesafe beni dinle:)

Canım cok geçmiş olsun.. göğüsler aşırı hassas bir dönemde. Ben evde hissediyorum bazen tisortte ucunun denk geldigi yerde hafif nemlilik gibi. Galiba bebislerimize hazirlaniyor vucudumuz hem cok duygusal hem cok garip bir sey
Tecrübeli anneler uyarmis zaten dikkat et canim

Canım geçmiş olsun göğüs uçlarını hamilelik boyu uyarmamak gerekiyor çatlamıştır belki emzirirken ilk yara olduğunda anlattığın gibi bir acıma oluyor
Ay canim varya bu bilgi iyi oldu ben bazen kasindiginda temizlemek amacli dokunuyorum falan. Ellememek mi lazim. Gercekten bilmiyordum bunu

Nişantaşı’nda Prof. Dr. Recep Has’a gitmiştim, herkes çok öneriyordu, sayılı isimlerden. Bak istersen canım, bu defa kendi doktoruma yaptırıcam ben detaylıyı.
Bakayım ben de canım teşekkür ederim
Teşekkür ederim kuzum bakayım bir o zaman ben öğrenirsem yazarım ben de

Kızlar ben akşamları yokum, resmen bitik durumdayım, dün de kalbimde ağrı oldu, sıkıştı sanki böyle uzanınca geçti, sabahları şükür güzel uyanıyorum ama akşamları kötü oluyorum, hatta kötü demek az kalıyor resmen böyle çok kötü oluyorum, multvitamini alacağım öyle karar verdim belki o enerji verir bana

Kızzz ben yasak koydum memitolara, o kadar acıyor ki uçları büyüdüler hatta bedenim bile büyüdü, çok ağrı oluyor sürekli sızlıyor ve acıyor uçları sanki yanıyor böyle
kız senin memiklerde de kuruluk kaşıntı falan oluyor mu benimkiler tatlı tatlı kaşınıyor

kız senin memiklerde de kuruluk kaşıntı falan oluyor mu benimkiler tatlı tatlı kaşınıyor

Tabi her gün yağlıyorum ama yinede kaşınıyor, yağladığım için kuruyamıyor ama kaşıntı oluyor, ilk hamileliğimde hiç şişmemişti göğüslerim bunda hemen kocaman oldular ve kaşınıyorlar

akşamları niye öyle oluyorsun ki acabaa yediklerin mi ağır geliyor desem sen yemiyordun bile doğru düzgün. Multivitamin kullanmıyor muydun? yoksa kocana mı nazlanıyorsun

Yaa melez kız bebek miinasıl güzel olacak kim bilir şimdiden maşallah diyorum Aysu bizim de düşündüğümüz bir isimdi ama ilk kızımla çok benzer olacağı için vazgeçtik
Herşeyden önce sağlıkla gelsin bebişlerimiz ismi netleştirirsek yazarım burayada bizde merakla bekliyoruz kime neye benzeyecek diye tüm sülale olarak

yaa ben hergün yağlamıyorum onları yağlıyım bari yoksa hep yara yapıyorum kaşımaktan

akşamları niye öyle oluyorsun ki acabaa yediklerin mi ağır geliyor desem sen yemiyordun bile doğru düzgün. Multivitamin kullanmıyor muydun? yoksa kocana mı nazlanıyorsun

Hayır kullanmadım çünkü korkuyorum canım aslında dahiliye doktoruna da sordum kullanabilirsin dedi ama korkuyorum işte karaciğere dokunur diye maalesef ki kötü tecrübeler ama sanırım alacağım ayağa kalkacak dermanım olmuyor akşamları çünkü, ayy sağ olsun her şeyi yapıyor ben hep yatıyorum bazen diyorum ki ona ben iyi alıştım ya hep böyle yatmak istersem alışkanlık olduysa ben de, yok be diyor o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…