- 18 Temmuz 2022
- 6.195
- 10.369
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.061
Kızlar benimde detaylı ultrason haftaya salı sabah olcakbenden önce giden varmı detaylıya ilk benmiyim?
Yaa hadi güzel haberlerle gelin kızlarAy ben yarın sabah gidiyorum
Normal canım bunlar iğne batması gibi olurdu bana da çok. Arada da süt gelirdi bikac damla. Ama sıkmamak gerekiyormuş. Korkacak bişey yok inşallah ağrın geçer bir an önceKızlar öğlenden beri perişan oldum, sağ mememin ucu önce kızardı şimdi karardı, delinmiş gibi, sıktım hafif sıvıda geldi şeffaf, ama ağrısı sanki biri ucuna bıçak atıyor gibiinanılmaz huzursuz etti beni, doktoruma yazdım bol bol nemlendir, sıkma ucuna dokunma dedi, ağrın varsada Bactroban sür dedi birkaç gün, aldım sürdüm. Yani acile gidecektim o derece sızlıyor, başınıza gelirse krem aklınızda olsun
Ya bunu duymuştum düşük erken doğum riski olur memeler uyarilmayacak diye. Eşime bile elletmedim ilk gebelikteCanım geçmiş olsun göğüs uçlarını hamilelik boyu uyarmamak gerekiyor çatlamıştır belki emzirirken ilk yara olduğunda anlattığın gibi bir acıma oluyor
Ben de öyleydim ya eşime dokunma uzak dur memelerimden derdim hep o kadar tırsıyordum bişey olacak diyeAşkım aslında hiç dokunmuyorum, ucu hep acıdığı için, sadece çatlak kremi sürdüğümde dokunuyorum, eşime bile elletmem yani
Dün hafif sızlama vardı bu gün coştu, ay emzirirken böyle bir şey olursa ağrısını düşünemiyorum bile
Kuzum geç döllenme haftasını yakalamaz ki. İlk haftalarda ölçümler net olmayabiliyor o yüzden doktorları geç döllenme olabilir diyorlar. Ama sonradan doğru ölçüm alınınca geç döllenme olmadığı ortaya çıkıyor. Her bebek aşağı yukarı aynı büyüyor yoksa. Geç döllenen yumurtlar sonradan atağa geçmiyorKızlar aklıma bir şey takıldı galiba boşa endişeleniyorum çünkü ölçümler çok sağlıklı olmuyor. Benim zaten sata göre bebiş küçük çıkıyor en başından beri. Büyük ihtimalle geç döllenme ve yumurtlamam oldu. Sata göre 17+6 olmam gerekirken usgye göre 17+0 şeklinde. Ben en son 16+1 de kontrole gittim doktor baş gövde popo ölçümü yaptı ağırlığı da söyledi ama hiç aklımda kalmamış heyecan ve stresten ama söylerken haftasını 15+6 dedi. Bebek niye her ultrasonda küçük çıkıyor. Çoğu kişinin geç döllenme olmasına rağmen haftasını yakalamış hatta nerdeyse herkesin önde gidiyor. Benim niye küçülüyor. Uykum kaçtı gerçekten gereksiz kuruntu mu yapıyorumdünden beri de nefes darlığım var acaba stres mi oldum. Bir sıkıntı olsa doktor söylemez miydi ? Niye hiç güvenemiyorum ?
Kız benden iki tane sen çıkıyor
Aşkım aslında hiç dokunmuyorum, ucu hep acıdığı için, sadece çatlak kremi sürdüğümde dokunuyorum, eşime bile elletmem yani
Dün hafif sızlama vardı bu gün coştu, ay emzirirken böyle bir şey olursa ağrısını düşünemiyorum bile
Kesinlikle katılmıyorum hormonlar sadece hamilelikte salgılanmıyor her zaman insanda o hormonlar bulunuyor sizin hormonlarda bozulmuş deseydin kuzum benim karşımda kim olursa olsun ben cevabını veririm senin kalbini kırmışlar çok üzüldüm buna bence biraz mesafe beni dinle:)iki gün öncede kız kardeşim kendi oğlunun videolarını gösterio 2 yaşında konuşmaya başladığını, benim oğlum hala niye konuşmuyormuş çok garipmiş bende dedim her cocuk farklı dedim belkide genetik dedim ben veya eşim gec konuşmuştur dedim oda dio bence siz bi doktora gösterin dio? insanlar neden böyle? ben artık uzak durcam bıktım ve çok sıkıldım aile grubumuzdanda cıktım kimseyi cekemem şu hamileliğimin son 4 ayında.
Canım cok geçmiş olsun.. göğüsler aşırı hassas bir dönemde. Ben evde hissediyorum bazen tisortte ucunun denk geldigi yerde hafif nemlilik gibi. Galiba bebislerimize hazirlaniyor vucudumuz hem cok duygusal hem cok garip bir seyKızlar öğlenden beri perişan oldum, sağ mememin ucu önce kızardı şimdi karardı, delinmiş gibi, sıktım hafif sıvıda geldi şeffaf, ama ağrısı sanki biri ucuna bıçak atıyor gibiinanılmaz huzursuz etti beni, doktoruma yazdım bol bol nemlendir, sıkma ucuna dokunma dedi, ağrın varsada Bactroban sür dedi birkaç gün, aldım sürdüm. Yani acile gidecektim o derece sızlıyor, başınıza gelirse krem aklınızda olsun
Ay canim varya bu bilgi iyi oldu ben bazen kasindiginda temizlemek amacli dokunuyorum falan. Ellememek mi lazim. Gercekten bilmiyordum bunuCanım geçmiş olsun göğüs uçlarını hamilelik boyu uyarmamak gerekiyor çatlamıştır belki emzirirken ilk yara olduğunda anlattığın gibi bir acıma oluyor
Yoldayız gidiyoruz canımCanım saat kacta randevun. Ay hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin. Hersey yolunda olsun dualarimiz seninle.
Hepimiz bebislerimizin hep saglik haberlerini alalim inşallah
Bakayım ben de canım teşekkür ederimNişantaşı’nda Prof. Dr. Recep Has’a gitmiştim, herkes çok öneriyordu, sayılı isimlerden. Bak istersen canım, bu defa kendi doktoruma yaptırıcam ben detaylıyı.
Teşekkür ederim kuzum bakayım bir o zaman ben öğrenirsem yazarım ben deCanım henüz aramadım ama ben de Prof. Dr. Murat Yayla’ ya gitmeyi düşünüyorum, Nişantaşında yeri İstanbul da, arayınca fiyatı yazarım, kendisi Acıbadem de doktor ama ben kendi muayenesine gideceğim detaylı için daha önce gitmiştim
kız senin memiklerde de kuruluk kaşıntı falan oluyor mu benimkiler tatlı tatlı kaşınıyorKızzz ben yasak koydum memitolara, o kadar acıyor ki uçları büyüdüler hatta bedenim bile büyüdü, çok ağrı oluyor sürekli sızlıyor ve acıyor uçları sanki yanıyor böyle
kız senin memiklerde de kuruluk kaşıntı falan oluyor mu benimkiler tatlı tatlı kaşınıyor
akşamları niye öyle oluyorsun ki acabaa yediklerin mi ağır geliyor desem sen yemiyordun bile doğru düzgün. Multivitamin kullanmıyor muydun? yoksa kocana mı nazlanıyorsunKızlar ben akşamları yokum, resmen bitik durumdayım, dün de kalbimde ağrı oldu, sıkıştı sanki böyle uzanınca geçti, sabahları şükür güzel uyanıyorum ama akşamları kötü oluyorum, hatta kötü demek az kalıyor resmen böyle çok kötü oluyorum, multvitamini alacağım öyle karar verdim belki o enerji verir bana
Herşeyden önce sağlıkla gelsin bebişlerimizYaa melez kız bebek miinasıl güzel olacak kim bilir şimdiden maşallah diyorum Aysu bizim de düşündüğümüz bir isimdi ama ilk kızımla çok benzer olacağı için vazgeçtik
yaa ben hergün yağlamıyorum onları yağlıyım bari yoksa hep yara yapıyorum kaşımaktanTabi her gün yağlıyorum ama yinede kaşınıyor, yağladığım için kuruyamıyor ama kaşıntı oluyor, ilk hamileliğimde hiç şişmemişti göğüslerim bunda hemen kocaman oldular ve kaşınıyorlar
akşamları niye öyle oluyorsun ki acabaa yediklerin mi ağır geliyor desem sen yemiyordun bile doğru düzgün. Multivitamin kullanmıyor muydun? yoksa kocana mı nazlanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?