- 1 Aralık 2022
- 2.377
- 3.620
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.081
akşamları niye öyle oluyorsun ki acabaa yediklerin mi ağır geliyor desem sen yemiyordun bile doğru düzgün. Multivitamin kullanmıyor muydun? yoksa kocana mı nazlanıyorsun
yaa ben hergün yağlamıyorum onları yağlıyım bari yoksa hep yara yapıyorum kaşımaktan
Onu da ben önermiştim eşimeAyla daha iyi geldi kulağıma
Onu da ben önermiştim eşimebi noktada karar verebiliriz umarım iki dilde yazıldığında da yazımı değişmesinde istiyoruz yapay zekayı bile bıktırmış olabiliriz isim ararken
Aslında öz türkçe çok güzel isimler var. Ama biz hem koreceye gem türkçeye uyumlu olsun yazım değişmesin vs kriterlerimiz çokBen de öyleyim canım, bıktı artık öneri sunamıyorbiz de isim bulamadık, kız benim de bebeğim Sağlıkla gelsin hepsi
hmm anladım kuzu sen bilirsin tabi, meyve falan yemiyorsan önce meyve takviyelerinden falan başla istersen belki enerji verir. Az yiyorsun diye de enerjin olmayabilir. Gerçekten benim kociş de öyle kızzz ben de çok alıştım çok güzel oluyor böyle premsesler gibi olmakHayır kullanmadım çünkü korkuyorum canım aslında dahiliye doktoruna da sordum kullanabilirsin dedi ama korkuyorum işte karaciğere dokunur diyemaalesef ki kötü tecrübeler ama sanırım alacağım ayağa kalkacak dermanım olmuyor akşamları çünkü, ayy sağ olsun her şeyi yapıyor ben hep yatıyorum bazen diyorum ki ona ben iyi alıştım ya hep böyle yatmak istersem alışkanlık olduysa ben de, yok be diyor o da
Rahim ağzı uzunluğu kısa gibi geldi bi bakmam lazım dedi o yüzden bakmıştı. Neyseki kısa değilmiş normal değerler arasında sorun yok dediOlabilir canim dedigin gibi vajinal usg den sonra agri falan da olabilir dedi gecen acil doktoru bana ben muayene olmadim vajinal ama.
Sana neden vajinal bakti ki canim bu arada ?
Plasenta anterior dedi öndeymiş yani onu 2li testte de söylemişti doktor aşağıda olmadığından eminiz yaniKötü birşey yoktur canım çoğu zaman lekelenmelerin bir anlami olmuyor ama yine de bakilmasinda fayda var tabi. Senin plasenta yerleşimiyle ilgili bir şey dedi mi doktorun. Aşağıda olabilir mi
Aslında öz türkçe çok güzel isimler var. Ama biz hem koreceye gem türkçeye uyumlu olsun yazım değişmesin vs kriterlerimiz çokvakit var hala bulabiliriz bence
hmm anladım kuzu sen bilirsin tabi, meyve falan yemiyorsan önce meyve takviyelerinden falan başla istersen belki enerji verir. Az yiyorsun diye de enerjin olmayabilir. Gerçekten benim kociş de öyle kızzz ben de çok alıştım çok güzel oluyor böyle premsesler gibi olmak
Ayyyy yiycemm seni yaa yaaaYiyorum canım meyve, 2 ara öğün yapıyorum, onlarda hep meyve yiyorum, evet az yediğim için de enerjim yok sanırım ama çok yersem bulantı çekiyorum akşamları mecburen az yemek zorunda kalıyorum
Ayy sorma ya, prenseslik çok güzel nereye gidersem yatıyorum, Hürrem Sultan’ a döndüm ben gebeyim, gebeyimmm ben
Ben 1 haftadır her gün mutlaka hissediyorumKızlar yaa bebislerimizin hareketlerini ne zaman sürekli hisseder duruma geliyoruz ?
Oyyy maşallah kuzuşaa yaaa darısı bekleyenlerin başınaaaBen 1 haftadır her gün mutlaka hissediyorumözellikle öğlenleri karnım tok uzanmışken elimi koyup sesleniyorum ve artık sert vuruyor miniğim hatta son 2 gündür elimi koymasam bile karnıma yumruk yemiş gibi olduğum için irkiliyorum tekme atınca
Plasenta anterior dedi öndeymiş yani onu 2li testte de söylemişti doktor aşağıda olmadığından eminiz yani
777 aldım kabul ettimBen 1 haftadır her gün mutlaka hissediyorumözellikle öğlenleri karnım tok uzanmışken elimi koyup sesleniyorum ve artık sert vuruyor miniğim hatta son 2 gündür elimi koymasam bile karnıma yumruk yemiş gibi olduğum için irkiliyorum tekme atınca
canım ben ona gitmeyi çok isterdim ama ben ataşehirde oturuyorum o yüzden, burda Tolga Ergine gidiyorum onuda çok beğendim suratsız biraz ama işini iyi yapıyorEvet ben de öyle okumuştum, gerçekten de işinde çok iyi bir doktor. Bu defa gitmeyeyim dedim, ikinci çocukta daha rahat oluyor insansen nerde yaptıracaksın?
Uff o iğne batma gibi olay kötü aşko, tüm dikkatım ordaNormal canım bunlar iğne batması gibi olurdu bana da çok. Arada da süt gelirdi bikac damla. Ama sıkmamak gerekiyormuş. Korkacak bişey yok inşallah ağrın geçer bir an önce
Ben de şimdi yaptırdım 1.dozuCanım benim doktorum 24.hafta dedi
Aşkım ben şakasına dokunsa bile içimde ejderya çıkıyorKızzz ben yasak koydum memitolara, o kadar acıyor ki uçları büyüdüler hatta bedenim bile büyüdü, çok ağrı oluyor sürekli sızlıyor ve acıyor uçları sanki yanıyor böyle
ay çok heyecanlıYoldayız gidiyoruz canım
Evet aşkım doktorumda elleme dedi, eğer ucundan çıkan sıvı sıkmadan çıkıyorsa onu ucuna sür ve bırak dedi, hep nemli kalsın dediCanım cok geçmiş olsun.. göğüsler aşırı hassas bir dönemde. Ben evde hissediyorum bazen tisortte ucunun denk geldigi yerde hafif nemlilik gibi. Galiba bebislerimize hazirlaniyor vucudumuz hem cok duygusal hem cok garip bir sey
Tecrübeli anneler uyarmis zaten dikkat et canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?