Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
akşamları niye öyle oluyorsun ki acabaa yediklerin mi ağır geliyor desem sen yemiyordun bile doğru düzgün. Multivitamin kullanmıyor muydun? yoksa kocana mı nazlanıyorsun

Hayır kullanmadım çünkü korkuyorum canım aslında dahiliye doktoruna da sordum kullanabilirsin dedi ama korkuyorum işte karaciğere dokunur diye maalesef ki kötü tecrübeler ama sanırım alacağım ayağa kalkacak dermanım olmuyor akşamları çünkü, ayy sağ olsun her şeyi yapıyor ben hep yatıyorum bazen diyorum ki ona ben iyi alıştım ya hep böyle yatmak istersem alışkanlık olduysa ben de, yok be diyor o da

Onu da ben önermiştim eşime bi noktada karar verebiliriz umarım iki dilde yazıldığında da yazımı değişmesinde istiyoruz yapay zekayı bile bıktırmış olabiliriz isim ararken

Ben de öyleyim canım, bıktı artık öneri sunamıyor biz de isim bulamadık, kız benim de bebeğim Sağlıkla gelsin hepsi

Ben de öyleyim canım, bıktı artık öneri sunamıyor biz de isim bulamadık, kız benim de bebeğim Sağlıkla gelsin hepsi
Aslında öz türkçe çok güzel isimler var. Ama biz hem koreceye gem türkçeye uyumlu olsun yazım değişmesin vs kriterlerimiz çok vakit var hala bulabiliriz bence

hmm anladım kuzu sen bilirsin tabi, meyve falan yemiyorsan önce meyve takviyelerinden falan başla istersen belki enerji verir. Az yiyorsun diye de enerjin olmayabilir. Gerçekten benim kociş de öyle kızzz ben de çok alıştım çok güzel oluyor böyle premsesler gibi olmak

Olabilir canim dedigin gibi vajinal usg den sonra agri falan da olabilir dedi gecen acil doktoru bana ben muayene olmadim vajinal ama.
Sana neden vajinal bakti ki canim bu arada ?
Rahim ağzı uzunluğu kısa gibi geldi bi bakmam lazım dedi o yüzden bakmıştı. Neyseki kısa değilmiş normal değerler arasında sorun yok dedi

Kötü birşey yoktur canım çoğu zaman lekelenmelerin bir anlami olmuyor ama yine de bakilmasinda fayda var tabi. Senin plasenta yerleşimiyle ilgili bir şey dedi mi doktorun. Aşağıda olabilir mi
Plasenta anterior dedi öndeymiş yani onu 2li testte de söylemişti doktor aşağıda olmadığından eminiz yani

Yiyorum canım meyve, 2 ara öğün yapıyorum, onlarda hep meyve yiyorum, evet az yediğim için de enerjim yok sanırım ama çok yersem bulantı çekiyorum akşamları mecburen az yemek zorunda kalıyorum

Ayy sorma ya, prenseslik çok güzel nereye gidersem yatıyorum, Hürrem Sultan’ a döndüm ben gebeyim, gebeyimmm ben

Ayyyy yiycemm seni yaa yaaa

Kızlar yaa bebislerimizin hareketlerini ne zaman sürekli hisseder duruma geliyoruz ?
Ben 1 haftadır her gün mutlaka hissediyorum özellikle öğlenleri karnım tok uzanmışken elimi koyup sesleniyorum ve artık sert vuruyor miniğim hatta son 2 gündür elimi koymasam bile karnıma yumruk yemiş gibi olduğum için irkiliyorum tekme atınca

Oyyy maşallah kuzuşaa yaaa darısı bekleyenlerin başınaaa şekil A1: Meeeeeee

Plasenta anterior dedi öndeymiş yani onu 2li testte de söylemişti doktor aşağıda olmadığından eminiz yani

Canım geçmiş olsun, aklında seni kurcalayacağına bir baktırabilirsin bence zarar gelmez, hem Allah korusun bir şey varsa bile önceden önlem alınır, doktoruna yazdın mı? O daha doğru yönlendirir seni tabi

Evet ben de öyle okumuştum, gerçekten de işinde çok iyi bir doktor. Bu defa gitmeyeyim dedim, ikinci çocukta daha rahat oluyor insan sen nerde yaptıracaksın?
canım ben ona gitmeyi çok isterdim ama ben ataşehirde oturuyorum o yüzden, burda Tolga Ergine gidiyorum onuda çok beğendim suratsız biraz ama işini iyi yapıyor
Sen avrupa yakasındamısın

Normal canım bunlar iğne batması gibi olurdu bana da çok. Arada da süt gelirdi bikac damla. Ama sıkmamak gerekiyormuş. Korkacak bişey yok inşallah ağrın geçer bir an önce
Uff o iğne batma gibi olay kötü aşko, tüm dikkatım orda ama dün akşam antibiyotikli olan kremi sürdüm şu an rahatladım biraz, benimki gelmeden şovunu yapıyor

Kızzz ben yasak koydum memitolara, o kadar acıyor ki uçları büyüdüler hatta bedenim bile büyüdü, çok ağrı oluyor sürekli sızlıyor ve acıyor uçları sanki yanıyor böyle
Aşkım ben şakasına dokunsa bile içimde ejderya çıkıyor acıdan elletmiyorum ben
Yoldayız gidiyoruz canım
ay çok heyecanlı güzel haberlerini, güzel pozları bekliyoruz beybisi

Evet aşkım doktorumda elleme dedi, eğer ucundan çıkan sıvı sıkmadan çıkıyorsa onu ucuna sür ve bırak dedi, hep nemli kalsın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…